یک استاد بزرگ لطف کنه بگه چطور میشه اطلاعاتی که در قسمت Atip سی دی هستش بدست اورد
منظورم به وسیله نرم افزار نیستش به وسیله برنامه نویسی
یک استاد بزرگ لطف کنه بگه چطور میشه اطلاعاتی که در قسمت Atip سی دی هستش بدست اورد
منظورم به وسیله نرم افزار نیستش به وسیله برنامه نویسی
انتظار نداري كه سي كيلومتر سورس بگذاريم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by persiankitty; 15-12-2007 at 11:24. دليل: Copyright (2006-2007) Part of CDFactory Project
دستت درد نکنه خیلی باحالی
سلام ،
میشه درباره Atip و کدی که در بالا گذاشتین توضیح بدین
ممنون میشم !!
من تازه دارم روی ساختار سی دی ها کار میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xx750 عزيز ، در مورد اين سوال و آن يكي لطفا يك كمي صبر كنيد . من نمي توانم همه پروژه ام را Open Source كنم . اما در مورد استانداردها و ساير مسايل مربوط به سي دي سايتي دارم. فعلا به دليل تغيير سرور Off شده .
persiankitty عزیز سپاس گذارم، من از پیغامهای شما همیشه لذت برده امxx750 عزيز ، در مورد اين سوال و آن يكي لطفا يك كمي صبر كنيد . من نمي توانم همه پروژه ام را Open Source كنم
صبر می کنم و انتظاری هم ندارم سورسهایی را که زحمات زیادی هم براشون کشیدی ریلیز کنی فقط یه گوشه چشمی کافی
راستی یه سوال در مورد سایت CDfreaks دارم من کم وبیش مطالب شما را اونجا دیدم ، میخواستم نظر شما را در مورد اون سایت بدونم !!!!!!!!!!
اقا میشه چند تا قفل نام ببرید که از Atip استفاده کرده اند؟؟؟ ایرانی و خارجی؟؟؟؟
اونجا جاي خوبي هست . همه جور آدمي توش پيدا ميشه . خداهاي برنامه نويسي ، متخصصهاي مكانيك درايو ... آدمهاي معروف مثل اليور كستل ، مارتين ، ماتيوز ... يك چيزي از يك محيط مجازي مي بينيد . بعد اونوقت واقعيت آدمها رو توي فروم ها كه كشف كنيد زندگي جالب ميشه . مثلا Spath ... يا Venum386 با هم يكسري كل كل داشتند ( آوريل 2003 ) ، دنيايي هست براي خودش . اما به طور كلي هر كسي به نظرم بايد در تخصصي كه بهش علاقه داره دنبال اين كرم ها باشه ، از هر گوشه اي چيزي به درد نميخوره .راستی یه سوال در مورد سایت CDfreaks دارم من کم وبیش مطالب شما را اونجا دیدم ، میخواستم نظر شما را در مورد اون سایت بدونم !
ATIP به هيچ وجه مرجعي براي قفل گذاري نيست . اين فقط يك امكان اضافي هست كه رايترها براي رايت كردن روي سي دي هاي خام بايد داشته باشند. روي خيلي از قفلهاي دنيا بوده و به همين دليل هم موضوع Hide R Media Type به وجود آمد. اما درايوهاي ROM اين دستور 43 فرمت 4 رو پشتيباني نمي كنند و ِATIP اي هم در كار نيست. اينم بگم كه استثنا توي درايوهاي سي دي زياد هست ، يعني ممكنه كمتر از دستان يك دست مدل رام پيدا كنيد كه اين دستور رو داشته باشه . با توجه به زياد شدن رايترها اين روش خوبي هست براي اينكه سي دي هاي نقره اي پرس شده رو از سي دي هاي رايت شده تشخيص بدين به شرطي كه CoffinPuttin مربوط به بلايند و درايورهاي مربوط به كلون و درايورهاي مربوط به ديمون رو از كار بياندازيد ، كه اگر اينها روي سيستم باشند سر كار هستيد. من حتي در عهد دايناسورها فايلهاي WNASPI.DLL اي ديدم كه Patch شده بودند و ATIP رو ساپورت نمي كردند. دنياي بزرگيه ، اما من اسم قفلي رو نمي خوام بيارم.اقا میشه چند تا قفل نام ببرید که از Atip استفاده کرده اند؟؟؟ ایرانی و خارجی؟؟؟؟
این امکان اضافه در واقع چه سرویسی ارائه میدهد راستش من هنوز مفهوم ATIP را متوجه نشدم !!!اين فقط يك امكان اضافي هست كه رايترها براي رايت كردن روي سي دي هاي خام بايد داشته باشند
اگه سایتتون راه اندازی شده بفرمایید تا من اونجا مراجعه کنم و سوالات اینچنینی را شاید جوابی بگیرماما در مورد استانداردها و ساير مسايل مربوط به سي دي سايتي دارم. فعلا به دليل تغيير سرور Off شده .
با سپاس از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)