اشعار مدرن تاکینگ را از آلبوم اول تا انتها به زودی در این تاپیک قرار میدم با اجازه مسولین
اشعار مدرن تاکینگ را از آلبوم اول تا انتها به زودی در این تاپیک قرار میدم با اجازه مسولین
مقدمه
دیتر بوهلن بنیانگذار گروه مدرن تاکینگ در هفتم فوریه 1954 در شهر اولدن بورگ به دنیا آمد در ده سالگی اولین ترانه را به نام بمبها فرو میریزند سرود ولی خیلی زود از سرودن ترانه دست کشید و به تحصیل در رشته اقتصاد پرداخت پس از پایان تحصیلات خود در رشته اقتصاد دوباره به سرودن ترانه روی آورد ولی با ناکامی در پذیرش آثارش از سوی ناشران مختلف رو به رو شد تا در سال 1978 موفق به امضای قراردادی با شرکت اینتر سانگ گردید سپس در سال 1983 شخصی به نام اف دی دیوید قراردادی برای ترجمه آثارش به آلمانی با او منعقد کرد و برای اجرای آن شخصی به نام برند ویدونگ را که نام خود را بعدها به توماس اندرس تغییر داد و خواننده ای تازه کار بود به او معرفی کرد .
اولین ترانه آنها به سفارش اف دی دیوید تولید و به نام چه چیز آن را موجه می کند اجرا شد
گروه مدرن تاکینگ رسما در پایان سال 1984 به وجود آمد و اولین آلبوم خود را به نام تو در قلب منی تو در وجود منی تولید کرد تا به عنوان بهترین گروه موسیقی اروپا انتخاب شود .
آنها پس از سه سال همکاری و پس از تولید چند آلبوم و رسیدن به اوج شهرت به دلایل نا معلومی در سال 1987 از هم جدا شدند
با به هم پیوستن دیتر بوهلن و توماس اندرس پس از 11 سال جدایی در سال 1998 و تولید آلبوم بازگشت برای همیشه گروه مدرن تاکینگ دوباره تشکیل شد و با فروش بالا موفقیتهای گذشته را به دست آورد
موفقیتهای گروه مدرن تاکینگ
1 . انتخاب به عنوان بهترین گروه موسیقی اروپا در سال 1985 برای آلبوم اول
2 . برنده جایزه طلایی موسیقی انگلستان و کانادا در سال 1986
3 . برنده جایزه موسیقی کانز آلمان در سال 1999 برای کسب بیشترین فروش
علاوه بر جوایز فوق محبوبیت آنها میان مردم بطوریکه در آلمان لقب گروه جاودان موسیقی را گرفته است
اسامی انگلیسی متن بالا :
Diter Bohlen – Olden Burg – Bernd Weidang – Tomas Andres
آلبوم اول : تو در قلب منی تو در وجود منی First ALBUM : YOU ARE MY HEART YOU ARE MY SOUL
آهنگ اول : تو در قلب منی تو در وجود منی FIRST :YOU ARE MY HEART YOU ARE MY SOUL
در اعماق وجودم شعله هایی سوزان زبانه میکشدDEEP IN MY HEART THERE IS FIRE A BURNING HEARTدر اعماق قلبم امیدی است برای شروعDEEP IN MY HEART THERE IS DESIRE FOR START
من در احساسم مرده امI AM DYING IN EMOTIONجهان من رویایی استIT IS MY WORLD IN FANTASY
من در رویاهایم زنده ام در رویاهایمI AM LIVING IN MY LIVING IN MY DREAMSتو در قلب منی تو در وجود منیYOU ARE MY HEART YOU ARE MY SOULبه هر کجا که روم متجلی اش خواهم کردI”LL KEEP IT SHINING EVERY WHERE I GO
تو در قلب منی تو در وجود منیYOU ARE MY HEART YOU ARE MY SOUL
I”LL BE HOLDING YOU FOREVER STAY WITH YOU TOGETHERتو را همیشه برای خود حفظ خواهم کرد و برای همیشه کنارت خواهم ماند
تو در قلب منی تو در وجود منیYOU ARE MY HEART YOU ARE MY SOUL
آری احساس میکنم که عشقمان شکوفا می شودYEAH I’m FEELING THAT OUR LOVE WILL GROWتو در قلب منی تو در وجود منیYOU ARE MY HEART YOU ARE MY SOUL
این تنها چیزی است که واقعا میدانمTHAT”S THE ONLY THING I REALY KNOW
LET”S CLOSE THE DOOR AND BELIEVE MY BURNING HEARTبیا با هم درها را به روی قلبمان ببندیم و به آن معتقد شویم
آسوده بمان. بیا و آتشی در قلبت روشن کنFEELING ALL RIGHT COME ON OPEN UP YOUR HEART
چراغها را روشن نگاه می دارمI”LL KEEP THE CANDLES BURNINGاجازه بده تمام جانت در وجودم آب شودLET YOUR BODY MELT IN MINEمن در رویاهایم زنده ام در رویاهایمI’m LIVING IN MY LIVING IN MY DREAMS
اگر بخواهی می توانی برنده باشی track 2 : You can win if you wantتو تمام وسایلت را درون خورجین گزاردیYou packed your things in a carpetbagرفتی در حالیکه به پشت سرت هم نگاهی نیانداختیLeft and never looking backبا انگشتانی مملو از انگشتر و ناخنهایی لاک زدهRinger on your fingers paint on your toesموزیک هر کجا که بروی با توستMusic wherever you goتو در جهان کوچک جای نمیگیریYou don’t fit in small town worldولی من احساس می کنم تو همانی هستی که من به او علاقه دارمBut I feel you are the girl for meاگر بخواهی می توانی برنده باشیYou can win if you wantاگر بخواهی قطعا پیروز خواهی شدIf you want it you will winدر مسیر زندگی می فهمی که زندگی فراتر از یک رویاستOn your way you will see that life is more than fantasyدستم را بگیر دنبالم بیاTake my hand follow meآه تو در زندگی رفیق جدید یافته ایOh you’ve got a brand new friend for your lifeاگر بخواهی می توانی برنده باشیYou can win if you want
اگر بخواهی قطعا پیروز خواهی شدIf you want it you will winآه بیا و بختت را در یک عشق نو و جنون آمیز آزمایش کنOh come on take a chance for a brand new wild romanceو در ظلمات شب دستم را بگیرTake my hand for the nightاحساست به تو راست می گوید مرا گرم در آغوش بگیرAnd your feeling will be right hold me tightبزرگراهی بی انتها همواره تو را همراهی خواهند کردEndless highways keep on rolling onتو فرسنگها از خانه فاصله داریYou are miles and miles from your home
ولی هیچ وقت نخواسته ای با خانه ات تماس بگیریBut you never want to phone your homeیک شغل دایم و یک مرد جوان و مناسبA steady job and a nice young manوالدینت برای آینده ات برنامه ریخته اندYour parents had your future plannedبا انگشتانی مملو از انگشتر و ناخنهای لاک زدهRings on your finger paint on your toesو داستان زندگیت همینطور ادامه پیدا خواهد کردThat’s the way your story goes
درود بر شما
به راستی عالی بود...فراتر از عالی. سپاسگزارم. ادامه بدید.
خوبه ادامه بده ....
بعضی از آمارشون ازین قراره :
- 60 میلیون فروش برای ِ 6 آلبوم اولشون
1-تو در قلب منی تو در وجود منی
2- بیا از عشق بگوییم
3-آماده برای عشق
4-در میان نا کجا آباد
5-قهرمانان داستان های عاشقانه
6-باغی در ونوس
______
- آهنگ اولشون در روز های اول ارائه شدنش روزانه 20000 تعداد فقط در آلمان فروش می رفت .
- آلبوم اولشون تو 35 کشور دنیا رفت رو صدر جدول فروش .
_______
اولین کارشون توسط تلویزیون هامبورگ پخش شد.
مانند برگهایی که از درختان بر زمین می ریزندLike the leaves fall of a treeاحساس میکنم عشقت نسبت به من در حال مرگ استI feel your love is dying for meتو به من می گویی که این پایان راه نیستYou tell me its not the endعشقی که از او جدا شده ای کجاست ؟Where is the love you forsake
( تنهایش گذاشتی تنهایش گذاشتی )( you forsake , you forsake )از دوری تو بسیار غمگینمthere is too much blue in missing youباور دارم که حماقت کردمI believe I was a fool
قبل از آنکه با من خداحافظی کنیBefore you say goodbyeآه اجازه بده بار دیگر عشقمان را تجربه کنیمOh , give us one more tryهنوز نتوانستم عشق بینمان را فراموش کنمYes I cant forget all the love we hadاز فراق تو بسیار محزونمthere is too much blue in missing youآه باور کن که دلم حقیقت داردoh , believe my heart is true
your love slipping away , a little bit every dayهر روز از عشقت در وجودم کاسته میشود
آن را دور بیانداز راحتترین راه همین استthrow it away , its such an easy wayمرا بنگر من همان انسان خوش اقبالمlook at me im the luky oneبدون احساس نمیتوانی قوی باشیwithout feeling you cant be strongاگر چه در سیاهی شب صدایت میزنمthough I call you in the night
to hear your voice , feel you deep insideتا صدایت را بشنوم و تو را در اعماق وجودم حس کنم
(در اعماق وجودم )( deep inside )
Last edited by vahidhgh; 31-12-2007 at 12:17.
Track 4 : diamonds never made a lady
آهنگ چهارم : الماسها عشقی نمی آفرینند
.
Oh my heart is crying in the night for you
آه قلبم در تاریکی شب از تو گله مند است
Oh my god oh don’t you feel like a fool
آه خدای من آه تو در وجودت احساس حماقت نمیکنی
Youre fooling yourself with a millionaire
تو خود را با فردی ثروتمند فریفته ای
You think its love but he don’t care
تو میپنداری که این عشق حقیقی است اما او میلی ندارد
And one of these days
و یکی از این روزها
Youre gonna be surprised
حیرت زده خواهی شد
diamonds never made a lady,lover or a friend I know it
من میدانم الماسها عشقی نمیسازند نه دوستی نه عاشقی
diamonds never made a lady,all your dreams will end I know it
الماسها عشقی نمیسازند من میدانم رویایت تمام خواهد شد
your Californian nights
شبهایی که در کالیفرنیا به سر میبردی
but all the diamonds lights
اما نور تمامی الماسها
cant give you peaceful lives or sweet dreams
نمیتوانند زندگی خوب یا رویایی شیرین به تو بدهند
oh my god you really think you have it made
آه خدای من تو واقعا فکر میکنی که آن را ساخته ای
your heart is won with first class expenses paid
قلبت پیروز شده با هزینه های زیاد
you drink champagne eat caviar
تو شامپاین مینوشی و خاویار میخوری
a colour tv in the back of you car
یک تلویزیون رنگی در پشت ماشین داری
but one of these days
اما یکی از این روزها
youre gonna be surprised
حیرت زده خواهی شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)