سلام
اینو برای یه آگهی شهرداری درست کردم اما هنوز با هم چک نکردیم قطعی نیست وی احتمالش زیاده که تو آگهی باشه
نظر بدین ........... البته هنوز باید روش کار بشه
خواهشا هر کی دید نظرشو بگه .................................PLZ
![]()
سلام
اینو برای یه آگهی شهرداری درست کردم اما هنوز با هم چک نکردیم قطعی نیست وی احتمالش زیاده که تو آگهی باشه
نظر بدین ........... البته هنوز باید روش کار بشه
خواهشا هر کی دید نظرشو بگه .................................PLZ
![]()
آفرین خوب شده فقط دندان و فک و زبان هم براش بزار عالیه
نسبتا خوبه ... اما اگه قراره مییمک چهره داشته باشه ، با حرکت دهنش مشکل خواهی داشت. مثلا اگه قرار باشه حرف ((اووووووووو)) رو بگه ، با این فرم ، خوب نتیجه نمی ده.
... سیبیلش بامزس.
خسته نباشی. یه زخم گنده هم رو صورتش بزاری بد نمی شه ها!
شما کلن همینجوری طراحی میکنی؟! قشنگ شده!
امیدوارم مثل تبلیغات آقا پیشو و ... کثیف نشه!
حتما لثه و دندون 100 % می زارم ........... فقط دودلم که دندوناشم جزو صورتش بشه تا موقع مرف با صورتش تغییر کنه یا اینکه جدا بزارمش .......آخه می خوام حرکاتش یه جورایی اغراغ آمیز باشه مثلا وقتی میخواد بگه اااااا دهنش 2 متر باز شه ... نظرتون چیه ؟ کدومش بهتره ؟
راستی ممنون از نظرت
با مکس و زبراش و فوتوشاپ .ممنون از نظرت
خدمت شما
راستش این سیبیلش با قبلی فرق می کنه چون می خواستم مرفش کنم تغیییرش دادم .... ولی مثل قبلی نشد .....البته زیاد وقت روش نزاشتم
مرسی ...... زخم .... می خوای شاخم براش بزارم ... بابا این قراره مغازه دار بشهممنون از نظرت
مرسی از نظرت ..نه مطمئن باش مثل اون نمی شه ..... اونا که واقعا آبروی هثر چی 3دی کار بردم .... مخصوصا این قسمت آخریش مدلینگ اون بچه هه که صندلی عقب نشسته رو آدم که می بینه گریش می گیره ..... واقعا تا کی تو این مملکت پارتی بازی ادامه داره خدا می دونه ...... این کارم که می بینی هنوز زیاد روش وقت نزثاشتم همینجوری یه چیز کلی ساختم تا عقلا یه ذره فرق کار با کارو بفهمن هی نرن کار بدن به این پیشو میشو ها
ممنون از نظرت
اینم وایر فریم که یادم رفتهث بود .... امینم یادش رفت گیر بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by the_god_of_3dsmax; 14-12-2007 at 23:52.
قشنگه ولی دهنش خیلی بزرگه ممکنه با مشکل بر بخوره ...
بین دماغ و سیبیل سمت راستش فاصله داره چرا ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)