کدام رو بیشتر دوست دارید؟ من که گیلمور رو میپرستم.![]()
کدام رو بیشتر دوست دارید؟ من که گیلمور رو میپرستم.![]()
منم گفتم گیلمور ولی این از ارزش کارایه سید برت و واترز کم نمی کنه ..
شاید البته این بیشتر بخاطر این باشه که کارایه گیلمور به نسل ما نزدیکتره .
واقعا که!!!!!!!!!!!
انقدر بپرست تا صبح دولتت بدمد....... شما گیلمور رو می پرستی!!! ولی خود گروه پینک فلوید با آهنگ Shin on you crazy diamond ثابت کرد و اعتراف کرد که برت رو می پرسته...........
هر کس یه نظری داره . لطفا به نظر دیگران احترام بذارید.![]()
جان من دیگه از این حرفها که هر کسی یه نظری داره و احترام به نظر دیگران و ....فلان و فلان و....نزن..گوش من از این حرفها پره ....همه از این سلاح برای مقابله با نظرات دیگران استفاده می کنند....اما نظری ارزشمند و قابل احترامه که پایه و اساس داشته باشه و بر مبنای چیزی بنا شده باشه وگرنه خوب هر کسی یه نظری داره و پس هیچ معیاری وجود نداره و هیچ اصولی و منطقی هم برای بحث نیست و همه چی خر تو خره.........من اگه به تایپیکم دقت کرده باشید نظرم رو همینجوری از روی هوا بیان نکردم.... ولی ظاهرا شما این مسئله رو درک نکردید!!!..........من به آهنگ Shin on you crazy diamond اشاره کردم،شما که طرافدار پینک فلوید می دونی جریان این آهنگ چیه؟؟ اگه می دونستید حتما متوجه منظور من میشدید؟؟................................. گه نمی دونید بگید جریانش رو بگم اگه می دونید ولی منظورم رو متوجه نشدید بازم بگید تا بگم......................
Shin on you crazy diamond
![]()
برادر ما مي گيم احترام بزار و هر كس براي خودش يه جور فكر ميكنه تازه برادر ما داريم نظر خودمون رو مي گيم به نظر اعظاء پينك هم احترام مي زاريم انها از برت خوششون ميات وما از كسان ديگر تازه دليل نمي شه كه چوم اعضاي گروه از برت خوششون بيات يعني همه خوششون بيات دراين تاپيك فقط گفته كه بچه هاي پي سي ورلد از كدوم يك از اعضاي گروه پينك فلويد خوششون ميات فكر كنم ديگه متوجه شده باشين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)