با سلام .
ببخشید من میخواستم بدونم که پردازنده های Intel برای بازی بهتره یا AMD ؟
چون بعضی ها میگن AMD 64 Bit هست واسه بازی بهتره .
حالا خواستم نظر شما رو بدونم .
ممنون .
با سلام .
ببخشید من میخواستم بدونم که پردازنده های Intel برای بازی بهتره یا AMD ؟
چون بعضی ها میگن AMD 64 Bit هست واسه بازی بهتره .
حالا خواستم نظر شما رو بدونم .
ممنون .
تا اونجایی که من می دونم AMD برای بازی بهتره.به 2 دلیل:
1-Intel دارای سرعت بالاتری هست ولی AMD دارای قردت بیشتری هست
بنابراین برای کارهای گرافیکی و بازی ها بهتره.
2-اگه اشتباه نکنم Intel بعد از 17 تا Proccess میاد و عملیاتش رو چک می کنه
ولی AMD بعد از 8 تا Proccess میاد و چک می کنه که نشان از دقت 2 برابری
AMD داره که مخصوصا برای باری ها که احتمال خطا زیاده به درد می خوره.
نظر شما تا قبل از معرفي Core 2 ها صحيح بود و حقيقتاً Amd از Intel توي اجراي بازي هاي بر اساس Direct X جواب بهتري مي داد ولي من با اينكه سالها طرفدار Amd بودم ناچارم اعتراف كنم پردازنده هاي Core 2 سري E6000 و بالا تر راندمان بهتري رو چه داخل بازي ها و چه در نرم افزارهاي ديگه ارائه مي كنه
لازم به ذكره در Cpu هاي جديد Amd و Intel دستورات اختصاصي وجود داره كه Cpu شركت رقيب براي اجرا ناچاره اونو به چند دستور بشكنه و الان بازي هاي Ea Game و چند شركت معتبر ديگه بر اساس Intel نوشته شده
تآييد مي شه...نظر شما تا قبل از معرفي Core 2 ها صحيح بود و حقيقتاً Amd از Intel توي اجراي بازي هاي بر اساس Direct X جواب بهتري مي داد ولي من با اينكه سالها طرفدار Amd بودم ناچارم اعتراف كنم پردازنده هاي Core 2 سري E6000 و بالا تر راندمان بهتري رو چه داخل بازي ها و چه در نرم افزارهاي ديگه ارائه مي كنه
نمي دونم آخه آپتوديت نيستم...لازم به ذكره در Cpu هاي جديد Amd و Intel دستورات اختصاصي وجود داره كه Cpu شركت رقيب براي اجرا ناچاره اونو به چند دستور بشكنه و الان بازي هاي Ea Game و چند شركت معتبر ديگه بر اساس Intel نوشته شده
اگه پولشو داری یه core 2 dual بگیر خیالتو راحت کن
حرف اولو بودجت میزنه !! و اینکه بخای اورکلاک کنی یا نه ...![]()
من هم با اينكه طرفدار AMD بودم هفته پيش كامپيوترم رو ارتقا دادم و Core 2 duo E6550 خريدم كاراييش خيلي از X2 6000 بهتره چون cpu هاي AMD تا حد امكان اوركلاك شدند و نميشه بيشتر از 10 درصد راندمان اونارو بالا برد
راستي من ديروز در مورد چيپهاي 45nm ساخت AMD هم مطالعه كرده از core 2 quad ضعيف تره
"قدرت بیشتر" ؟؟!!!
میخایم بریم cpu بخریم به فروشنده بگیم یه cpu با قدرت چقدر بده!؟! مگه پمپه؟!!
مشخصات cpu هموناییه که رو برگه اطلاعاتش نوشته. سرعت، fsb ، cash و . . .
اون "دقت 2 برابر" هم همینجور . . .
عزیز جان در مبحث دیجیتال اصلا پارامتری به اسم دقت نداریم. چون جابجایی و پردازش دیتا بدون کوچکترین تغییری روی دیتا انجام میشه. پارامتر دقت تو مبحث آنالوگ مطرح میشه.
Last edited by davsep; 12-12-2007 at 11:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)