سلام
یه راهنمایی می خواستم در مورد خرید این جور اسباب بازیها!
در حلت کلی از نظر پخش فرمتهای Mp4 (منظورم صدا و تصویر) کدوم برند از همه بهتره؟
البته با در نظر گرفتن ظرفیت و امکانات برابر.
سلام
یه راهنمایی می خواستم در مورد خرید این جور اسباب بازیها!
در حلت کلی از نظر پخش فرمتهای Mp4 (منظورم صدا و تصویر) کدوم برند از همه بهتره؟
البته با در نظر گرفتن ظرفیت و امکانات برابر.
والا "اون مدلی بهتره که نیازهای شما رو بهتر جواب بده ".. در نتیجه تعیین یه برنه قطعی ساده نیست ...
مشکل سونی اینه که اولا تنوع کمتری داره ، ثانیا فرمت های ویدئویی ای که پشتیانی می کنه خیلی کمتر از دوتای دیگه اس و کلا در زمینه امکانات نمی تونه به دوتای دیگه برسه ...
در مورد cowon و creative بحث می تونه به قیمت هم برگرده ... یعنی creative قیمت معقول تر و کیفیت بسیار بالا داره ... cowon قیمت بالاتر و کیفیت بسیار بالا (قابل رقابت با creative داره) ... مثلا zen vision:m و zen visionw:w از نظر امکانات و فرمت های تصویری وضع خیلی خوبی دارند ... قیمتشون هم معقوله ... در مقابل cowon مدلهای شیک تری داره و به همون نسبت گرونتر (D2 , A2 , Q5 , ...)
دوباره سلام
از راهنمایی تون متشکرم
آنچه برای من مهمه کیفیت پخشه!
پس در ظرفیتهای برابر و همینطور امکانات پخش Sony از سبد انتخاب حذف میشه!(البته به گفته شما!)
حالا بین Cowon و Ceative شما برای MP4 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟(30 G ) لطفا اسم مدلش رو هم بگین.
باز هم از وقتی که می ذارین ممنونم.
شما بودجه ات رو نگفتی راستی ... ضمنا ابعاد دستگاهی که می خوای چقدره ؟ .. میخوای تو جیب جا بشه ... یا می خوای صفحه اش بزرگ باشه (که در عوض دیگه تو جیب جا نمیشه)
مثلا zen vision:m از creative انتخاب خیلی خوبیه ... 30 گیگش 230 تومن ... در مقابل 30 گیگ zen vision:w بخاطر صفحه بزرگتر و امکانات بیشتر حدود 320 تومنه ... یا A2 از cowon که حدود 380 تومنه 20 گیگش (مشابه zen w)
با سلام
خوب مثل اینکه داریم به جاهای خوب میرسیم
تو رنج 200 تا 250 شما چی پیشنهاد می کنید؟
من خودم گشتم این دو مدل رو مناسب دیدم:
Creative zen Version M
Cowon X5
(هر دو تا 30G)
شما چی می گین؟
با تشکر!
اگه تصویر مدنظرته vision:m ... اگه ضبط صدا مدنظره X5 ... کلا بهترین چیزی که میشه گرفت vision:m هستش که از نظر پشتیبانی از فرمت های صوتی ، کیفیت صدا و تصویر و امکانات (اتصال به TV - ضبط صدا ، رادیو) کم رقیبه ...
دوباره سلام
میشه لطف کنی قیمت هر کدوم رو هم بگی(X5 و Vesion M)
همینطور آدرس فروشگاه Creative و گارانتی شو. Cowon فکر کنم پارسونی باشه! تو پایتخت.
ولی قیافه Creative خیلی ناجوره! X5 ازش خوشگل تره!
راستی مثل اینکه پک Creative خیلی ناقصه و همه چیزو باید جدا خرید؟!
1. قیمت x5 ظاهرا 160 تومن ... قیمت vision:m حدود 230 ...
2. نمایندگی creative توی هر پاساژ مهمی یه دونه هست ... مثلا توی پایتخت فکر کنم طبقه اول بود ... فروشگاه دیجیتال ...
گارانتی هم سعی کن شاب و رایان بدر باشه ...
3. والا از نظر قیافه حرفی نیست ول مقایسه بین x5 و vision:m ، مطمئنا vision:m برنده میشه ... این دوتا پست رو بخون ... یه مقایسه خیلی کامل روی این دوتا انجام دادم ... حتما چک کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4. چنین چیزی صحت نداره و همون چیزایی که بقیه دارن اینم داره ... شارژر رو باید جدا خرید .. یه سیم 1500 تومنی هم هست که باید بخری ... لوازم جانبی مثل کیف و اینا رو هم که همه مدلها جدا میدن ... (تازه این یه کیسه بانمک همراهش داره)
سلام
ممنون از راهنمایی خوبت, دمت گرم ,میخواستم توی پرشین ادامه بدم , دلم نیومد این پست رو ول کنم,داریم به آخراش نزدیک میشیم! به هر حال .
خوب X5 هم که حذف شد.
D2 رو هم بررسی کردم. خیلی خفنه. ولی به درد من نمی خوره یعنی بیشتر از یه هفته سالم نمی مونه! قیمتش هم که بعله؟!
vrsion M چیز خوبیه ولی:
1- اندازش چه جوریه؟ تو جیب جا میشه؟ میشه راحت حمل و نقل کردش؟
2-کیفیته ضبط صداش چه جوریه؟این خیلی برام مهمه! آیا میشه بهش میکروفون نصب کرد؟ (چه فرمتی ضبط میکنه؟ با چه کیفیتی؟)
3-آیا میشه ازش به عنوان storage استفاده کرد یا حتما باید از طریق برنامه توش فایل ریخت؟(مثلiPod )
4-فعلا یادم نمی یاد ,دفعه بعد می پرسم!
نظرت در مورد iriver چیه؟ در حد و اندازه Version M چیزی داره؟
راستی از وقتی که میذاری خیلی ممنونم!
بله ؛ D2 چیز گرونی محسوب میشه ... ضمن اینکه تاج اسکرین بودنش ، لزوما یه مزیت نیست ... مثلا من خودم هم نمی پسندم این ویژگی رو ...
درباره zvm :
1. توی جیب جا میشه ... ولی مشخصا بزرگتر از حالت متوسطه ... یعنی مثلا توی جیب تنگ و شلوار جین نمیشه گذاشت ... و اصلا بهتره که توی جیب حمل نشه ... چون هارد داره و این هارد به ضربه و تحرک حساسه ... بهتره توی کوله و کیف حمل بشه ...
2. کیفیت ضبطش متوسطه ... wav ضبط می کنه (32k) و مطمئنا بهترین کیفیت رو نمیده .... صرفا قابل قبوله ... نه - میکروفون نمیشه بهش وصل کرد
3. بعنوان storage میشه ازش استفاده کرد ، ولی بازم نیاز به نرم افزار واسه انتقال فایل بهش داره ... یعنی اینا دوتا بحث جدان ... هرچند نرم افزار خوشدستی داره که با ویندوز ترکیب میشه ... ضمنا با مدیا پلیر 10 به بالا هم میشه روش آهنگ و فیلم و اینا ریخت ...
4. باشه !
iriver هم مارک خوبیه و در حد همین creative و cowon هستش ... clix مدل خیلی خوبیه ... 4 گیگش 200 تومنه ... کیفیت تصویر عالی و ضمنا ضبط صدای خوبی داره (که شما واسه ات مهم بود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)