سلام
وقتی در فتوشاپ فارسی تایپ می کنم ،به صورت حروف جدا از هم نمایش میده (سلام را به صورت م ا ل س) .اگه ممکنه راهنماییم کنید تا مشکلم برطرف بشه.
با تشکر
سلام
وقتی در فتوشاپ فارسی تایپ می کنم ،به صورت حروف جدا از هم نمایش میده (سلام را به صورت م ا ل س) .اگه ممکنه راهنماییم کنید تا مشکلم برطرف بشه.
با تشکر
باید یا از ویرایش مخصوص خاورمیانه اش استفاده کنی و یا از یه برنامه فارسی تایپ مثل شتاب یا مریم استفاده کنی
یعنی تو اونا تایپ کن بعد کپی کن و تو فوتوشاپ پیست بکن
سلام عزیزم شما میتونین از فتوشاپ 7 فارسی استفاده کنین اگه اینطوره فارسی ساز فتوشاپ رو باید حتما نصب کنید و باید از کنترل پانل قسمت لنگویج آپشن فارسی رو انتخاب کنین که در این موقع سی دی وینوز رو هم میخواد . موفق باشی
تایید میشه
تا الان كه ورژن جديد Cs 3 فتوشاپ اومده از هيچكدومشون به اندازه فتوشاپ Me راضي نبودم.
خيلي راحت روان بود . البته تو اين ورژن جديد زبان فارسي رو هم ساپورت ميكنه مثله اينكه .
تو هر ورژني كه هستي مي توني از فارسي نويس مريم استفاده كني و بدون هيچ مشكلي فارسي تايپ كني
عزيزم شما چند ساله كه داريد با فتوشاپ كار ميكنيد ؟
تو ورژن Me مي تونستيد به صورت مستقيم فارسي تايپ كنيد و نيازي به مترجم يا همون برنامه هايي مثل مريم نبود .
الان هم توي ورژن جديد مي تونيد به صورت مستقيم تايپ كنيد .و نيازي به مريم و اينا نداريد .
همه ورژنها( 7 و 8 و 9و 10)نسخه ME دارند.
ورژن cs3 Extended ME (آخرين ورژن)سرعت لود بسيار بالائي داره.
Last edited by name; 23-12-2007 at 18:35.
سلام من در فتوشاپ تا چند روز پیش میتونستم که فارسی تایپ کنم اما الان نمیتونم
در واقع حروفها رو الان جدا میزنه علتش چیه ؟؟ و چطوری میشه حلش کرد ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)