Intel(R) Ham 5628 V.92 Modem
این مودم منه....ولی هرچی برنامه راجع به ضبط مکالمات و ثبت شماره تلفن تماس گیرنده رو نصب کردم ، شماره طرف رو نشون نمیده...بایستی چیکار کنم....خود تلفن هم شماره رو نشون میده ها ... مشکل از کجاست؟
Intel(R) Ham 5628 V.92 Modem
این مودم منه....ولی هرچی برنامه راجع به ضبط مکالمات و ثبت شماره تلفن تماس گیرنده رو نصب کردم ، شماره طرف رو نشون نمیده...بایستی چیکار کنم....خود تلفن هم شماره رو نشون میده ها ... مشکل از کجاست؟
یعنی هیچکی سر در نمیاره؟!!!بعد از 2 روز اومدم 24نفر یه نگاه انداختن و رفتن....عجبا
با سلام ..
دوست عزيز حسين جان زياد مشكي پيش نيومده كه ... براي اينكه شما بتونيد از امكانات مودم تون استفاده كنيد بايد شرايط زير برقرار باشه :
-- فعال بودن امكانات مورد نظر از جانب مخابرات
-- پشتيباني مودم شما از امكانات مربوطه
-- مچ شدن و شناختن مودم توسط برنامه مربوطه
-- در نهايت تنظيمات درست و صحيح نرم افزار مد نظر
من توي بندرعباس مودمي رو نديدم كه با اين مشخصات ذكر شده كنار بياد و امكاناتش مورد استفاده قرار بگيره .. در هر صورت يه سري هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن ..
موفق باشيد .
یه سوال
دوتا مودم داریم یکی گالاکسی که کالر ایدی ایرانه و دومی usrobotics اگه درست نوشته باشم که البته اصل نیست
حلا من کدوم رو بخرم بهتره
خواحشا همه جواب بدین![]()
ممنون![]()
با سلام ..
دوستان عزيز سوالات خودتون رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه به مودم اختصاص داره بپرسيد تا عزيزان ديگه اي كه تخصصشون هست پاسخ شما رو بدن ..
در هر صورت بازديد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ضرر نداره ..
موفق و سربلند باشيد ..
من US Robotics EXT رو دارم خوب هست.با همون قابليتهاي متنوع مودمهاي v92.همين!!نوشته شده توسط blue2006
ضمنا قابليت Caller ID رو زماني در مودمها ميتونين استفاده كنين كه مودم شما و ISP تون هر دو از نوع v92 باشه.![]()
با سلام
ببینید که کالر آیدی منطقه شما از چه نوع است ؟fsk یا DTMF
دوم مودم شما اصلا ساپورت می کند.
با سلام
ممكنه مودم شما اين قابليتش فعال نشده باشه ، شما مي تونين اونو فعال كنيد:این مودم منه....ولی هرچی برنامه راجع به ضبط مکالمات و ثبت شماره تلفن تماس گیرنده رو نصب کردم ، شماره طرف رو نشون نمیده...بایستی چیکار کنم....خود تلفن هم شماره رو نشون میده ها ... مشکل از کجاست؟
--->>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)