می خواستم بدونم nvidia کارت گرافیک 1 گیگ با پشتیبانی از DirectX 10 زده یا نه
فقط ATI نباشه
لطفا مدل و قیمتشو به من بگویید
ممنون
می خواستم بدونم nvidia کارت گرافیک 1 گیگ با پشتیبانی از DirectX 10 زده یا نه
فقط ATI نباشه
ممنون
آره کمپانی Asus یه کار 1 گیگ بر مبنای چیپست 8800gt زده که هنوز عرضه نشده. فکر کنم با بابانوئل بیاد!
NVIDIA گفته برای این کارت پشتیبانی درایور ارائه نمی ده و همین مسئله باعث میشه نشه روش حساب کرد.
NVIDIA همچین کارتی رو ارائه نکرده ...می خواستم بدونم nvidia کارت گرافیک 1 گیگ با پشتیبانی از DirectX 10 زده یا نه
فقط ATI نباشه
ممنون
سلام
در سری GeForce خیر ولی در سری کارتهای Nvidia Quadro سه کارت موجوده که عبارتند از Quadro FX 4500 X2 با 1 گیگ حافظه که متشکل از دو برد با دو چیپ هست و Quadro FX 5500 که دارای 1 گیگ حافظه و تک برد هست و آخری که از بقیه قویتره Quadro FX 5600 هست که دارای 1.5 گیگ حافظه و تک برد است.
در بین این کارتها فقط Quadro FX 5600 از DirectX 10 پشتیبانی میکنه.
به دلیل اینکه این سری از کارتها برای کارهای 3D ساخته میشوند و دارای امکانات منحصر به فرد نسبت به کارتهای معمولی هستند دارای قیمتهایی بسیار بالا میباشند.
درسته ولی فکر کتم asus 8800gt 1 gigتولید کرده ودر عرضه است چون این روزا تبلیغاتش هم زیاد شده.ولی من از نظر ظاهری اصلا ازش خوشم نیومد.
تجربه نشون داده این کارتها هیچ وقت موفق نبوده اند. مخصوصا اگه از طرف NVIDIA پشتیبانی نشه.
اطلاعات خوبی دادین ممنون
حالا نظرتون راجه به Ati چیه آخه Ati همچین کارت گرافیکی زده
ATI یک مدل Radeon HD 2900XT به بازار عرضه کرده که 1 گیگابایت حافظه داره ولی عملکرد مناسبی نداره نسبت به Radeon HD 3870 .
دوست عزیز حافظه زیاد مهم نیست چقدر باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)