تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: حداقل بگید آیا پینک فلوید برگشته؟؟؟؟

داره خودمونی میشه ساسان هارمونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی ساقه

7 حداقل بگید آیا پینک فلوید برگشته؟؟؟؟

شما بی معرفتا که تا حالا جواب هیچ سوال منو ندادید. حداقل بگید این گروه پینک فلوید برگشته یا نه؟

داره خودمونی میشه AmirDanT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نه آقا، بر نگشته!

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

تا حالا که به طور رسمی اعلام نشده که Disband شده باشند. اما با توجه به سن و سال اعضاء به نظر نمیرسه که اتفاق جدیدی هم بیفته. واقعاً حیف میشه اگه یه آلبوم جدید دیگه ندن! دل منم براشون تنگ شده. با این اختلاف نظری هم که بین دیوید گیلمور و راجر واترز وجود داره تمام انرژیشون صرف کوبیدن همدیگه میشه. حالا منم نمیخوام بگم کدومشون از لحاظ موسیقایی والاتر هستند اما قدر مسلم اینه که اجراهای پینک فلوید - منظورم اجراهای بعد از جدایی شونه که همه کارهاشو دیوید گیلمور انجام میده - خیلی با شکوه تر حرفه ای تر و نزدیکتر به اصل آهنگها است. فقط In The Flesh راجر واترز رو ببینید تا متوجه شین که چه گروه مضخرفی رو دور خودش جمع کرده. اون اسنووی وایت که اصلاً در حد کاور کردن کارهای گروه هم نیست. Shin on you crazy diamond رو به لجن کشیدن با اون اجراشون. راجر واترز هم که انصافاً صداش در نمیاد و خیلی از جاهایی رو که باید با گام بالا خونده بشه رو به دیگران واگذار کرده. حیف از این استعداد. Such a waste of tallent

اگه نباشه جاش خالی می مونه siavosh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چیزی در مورد اینکه آیا بخوان آلبوم جدیدی بدن نشنیدم ... ولی گروه دور هم جمع شده و منتظر کنسرت های جدیدشون باید باشیم این چیزیه که من از شبکه های خارجی شنیدم...امیدوارم ردیف شه

داره خودمونی میشه DoOIViD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under The Sign Of The BLACK Mark

پيش فرض

درود

آخرین کنسرتشون اجرای Live8 بود که دیوید و راجر هر دو با هم آشتی کردن و گفتن دیگه اختلافی نداریم.
    بعد از این اتفاق بسیار مهم شایعه پراکنیا آغاز شدن ...
    به نظر من اگه آلبوم ندن بهتره
    Pink Floyd همیشه افسانه ای و جاودان خواهد ماند ...

داره خودمونی میشه AmirDanT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به نظر من اگه آلبوم ندن بهتره
    من هم کاملا موافقم! پینک فلوید کاری رو که باید انجام می داد، داد! مطمئنم که گروه آلبوم دیگه ای رو نخواهد داد!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی ساقه

پيش فرض

من دوس دارم بازم هنر نمایی های گیلمور رو ببینم.

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دگر حالمان از این پینک فلوید مرسوم به هم خورد (آنتی برت)

همیشه همینطور بوده!!! پینک فلوید با راجر و گیلمور شناخته میشه....واقعا که احمقانه هستش.
    همیشه این حقیقت نادیده گرفته میشه که پینک فلویدی که به طور مرسوم و عموما شناخته میشه به هیچ وجه در حد و اندازه های ابرنابغه ای چون سید برت نیست...... خود پینک فلوید هم توی Shin on you crazy diamond به این حقیقت اعتراف کرده...............ولی همیشه حرف حرف پینک فلوید آنتی برت هستش ....البته طبیعیه چون طرفدار حقیقی بودن برت لیاقتی می خواد که کمتر کسی توی دنیا داره..........

........................

یه چیزی یادم رفت بگم :

دیگه کار به جایی رسیده که اونهایی که تا حدی آشنایی با پینک فلوید دارن و خودشون رو طرفدار پینک فلوید می دونند....سر همین Live8 سالها پیش که اجرا شده بود یکی از دوستان کف کرده بود که : پسر دوباره همه اعضای پینک فلوید با هم Live دادن و با آب تاب از این حرف می زد که تماشاچی ها انقدر از دیدن اعضا پینک فلوید بعد از سالها ذوق زده شده بودن که وقتی پینک فلوید می خواسته بیاد روی سن دستشون رو گرفته بودن جلوی چشماشون چون نمی تونستن باور کنند..................من که Live8 رو ندیدم و برام هم مهم نبوده.....جالب اینجاست که وقتی با تعجب از دوستم پرسیده بودم که: همه؟؟!!!! مگه ممکنه؟؟!!! همشون اومده بودن؟؟!!! امکان نداره!!!.......(چون می دونستم برت توی هیچ اجرایی حاضر نمیشه)........دوستم گفت آره دیگه راجرو گیلمور بودن دیگه........و من با تعجب گفتم پس برت چی؟ و دوستم گفت با با برت دیگه کیلو چنده؟؟؟.........و من داشتم سکته می کردم............
    Last edited by SPIRIT PALST III; 13-12-2007 at 22:56.

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کدوم پینک فلوید؟؟.......چون یک پینک فلوید وجود نداره!! سه تا پینک فلوید داریم!!!....پینک فلوید برت؟ یا پینک فلوید راجر واترز؟ یا پینک فلوید گیلمور؟.....کدومش؟؟؟ ......این سه تا نه شبیه هم هستند و نه در حد همدیگه...من براشون مرتبه قائلم : اول برت بعد راجر آخر هم گیلمور که البته ارزش خاصی براش قائل نیستم.......

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی ساقه

پيش فرض

من بر عکس تو هستم . گیلمور سروره.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •