تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشكل با ایکس پی

داره خودمونی میشه metax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض مشكل با ایکس پی

با سلام
    من یه کامپیوتر پنتیوم4 با رم 256 دارم که دو ویندوز ملنیوم و اکس پی روش نصب شده با ملنیوم هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی از ایکس پی استفاده میکنم بعدازحدود 10 ثانیه کامپیوترقفل میکنه ومجبورم که ریستش کنم چندبارهم هارد روفرمت کردم روی درایوهای مختلف نصبش کردم ولی هیچ فرقی نکرد کسی ازدوستان میدونه مشکلش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خوب یخورده دیگه اطلاعات بدی فکر کنم بشه راهنماییتون کرد
    مثلا ایکس پی SP2 یا SP1
    ویندوز اکس پی ویندوز بسیار حساسی و با یک خطا در آن ریست میشه
    می تونه از نصب نادرست یا عدم نصب درایورهای سخت افزاری شما باشه همه درایور های سخت افزاری مخصوص ویندوز رو نصب می کنید؟
    در حالت safe modeبالا بیاورید و و اشکالات آن را برطرف کنید

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با تشكر
    ايكس پي sp2 نصب شده ضمنا تمام درايوراشو خودش نصب ميكنه ،تو حالت safe mode هم براحتي كارميكنه توي اين حالت ازكجاميشه فهميدكه مشكلش چيه؟درضمن توي اين چندباري كه فرمت ميكردم و بعد هم نصب يه بار پيغام مربوط به virtual memory داد كه ظاهرا ميگفت كمه وخودش ميخواست كه درستش كنه كه من هم ok رو زدم نميدونم اين ارتباطي داره يانه
    ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين

اگه نباشه جاش خالی می مونه HR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Bandar.Abbas

پيش فرض

اگه اینجوریه....با یه سی دی دیگه امتحان کن...اگه بازم ویندوزت قات زد کیستو باز کن یه خورده گرافیک و مودم و . ... رو یه فشار عمودی بده
    البته برق و جدا کنی ها

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اينطوري كه شما ميگي احتمالا اشكال از نصب يكي از قطعات سخت افزاري است.بهترين كار اينه كه قطعاتي مانند مودم و پرينتر و ... كه ميشه بدون اونا كامپيوتر بوت بشه در بياري . بعد اگر كامپيوتر هنگ نكرد معلومه ميشه نصب كدوم قطعه مشكل داره.

به virtual memory هم ربطي نداره مگه اينكه درايوي كه توش ويندوز نصب شده پر شده باشه و چون در حالت پيش فرض اين برنامه از اون درايو استفاده مي كنه ممكنه باعث هنگ بشه.

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

،تو حالت safe mode هم براحتي كارميكنه
    پس نبايد مشكل سخت افزاري باشه .. در حالت safe mode اگر مشكل نداريد پس با احتمال بالا مشكل از نصب يك يا چند برنامه يا درايور شما هست كه هميشه هم با نصب ويندوز نصب ميكنيد و اين مشكل بروز ميكنه ..

پيشنهاد : ويندوز رو بدون درايور و نرم افزار جانبي نصب كنيد ببينيد مشكل برقرار هست يا نه !؟

در مورد virtual memory بايد بگم كه رم مجازي هست .. شما مقدار رمتون چقدر هست ؟

موفق باشيد .

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mpsjavad

يك پيشنهاد : ويندوز رو بدون درايور و نرم افزار جانبي نصب كنيد ببينيد مشكل برقرار هست يا نه !؟

به چه صورت میشه اینکارو کرد؟

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

وقتي شما ويندوز رو نصب ميكنيد . برنامه جانبي و درايور هاتون رو نصب نكنيد به همين سادگي بعد نگاه كنيد ببنيد مشكل كرش كردن پيدا ميكنيد .. بعد از نصب هر كدام از درايور ها و نرم افزار ها هم چند ساعتي با ويندوز كار كنيد .. در اخر متوجه ميشيد كه مشكل از كدام درايور يا نرما افزار هست ...

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

آخه خودش اتوماتیک درایورهارو نصب میکنه من که نتونستم ازنصب اتوماتیکش جلوگیری کنم.ضمنا یه سوال دیگه میشه اشکال سخت افزاری باشه این جوری که بعضی دوستان گفتند درصورتیکه تو ملنیوم بدون مشکل کارمیکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ولی کارشناسان همیشه توصیه می کنند که به درایور های خود ویندوز اکتفا نکرده و درایور های اون رو البته آخرینش رو نصب کنید نمی دونم چرا دوستان گفتند نصب نکن مثلا درایوری که مودم از خود ویندوز نصب می شه نمی تونه از همه قابلیتهای اون استفاده کنید
    اگر ویندوز در حالت سیف مد بالا میاد معلوم می شه این اشکال از سوی نرم افزاری باشه در این حالت بالا بیارید و به هر نرم افزاری مشکوک هستید آنیستال کنید راستی اگر چند تا از نرم افزارهای موجودتون رو نام ببرید هم بد نیست
    راستی همه برنامه های استارت آپ رو غیر فعال کنید ببینید این خطا بروز می کنه با دستور msconfig و در تب startup به جز برنامه های خود ویندوز همه رو غیر فعال کنید و در تب services هر برنامه ای که روبروی اون نوشته unknow رو غیر فعال کنید البته در حالت Safe mode این کارها رو کنید و ریست کنید چون شما در حالت معمولی نمی توانید وارد ویندوز شوید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •