تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: Anti Virus

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض Anti Virus

سلام به همگی...امیدوارم که حالتون خوب باشه... ببینم انتی ویروس در حد Kaspersky داریم که رم کمتر بگیره؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به همگی...امیدوارم که حالتون خوب باشه... ببینم انتی ویروس در حد Kaspersky داریم که رم کمتر بگیره؟
    دوست عزیز

من نمی دانم کاسپرسکی روی سیستم شما چقدر از RAM را اشغال می کند ولی روی سیستم من و اکثر کسانی که

از کاسپرسکی استفاده می کنند میزان مصرف RAM بسیار پایین است ( از این نظر کاسپرسکی یکی از بهترین آنتی

ویروسها است ) .سیستم عامل من ویستا است که به طور طبیعی نرم افزارها در ان بیشتر از XP حافظه را اشغال می

کنند ( تقریبا دو برابر XP ) با این وجود می توانید میزان اشغال RAM را در سیستم من ببینید و آن را با میزان مصرف RAM

نرم افزار بابیلون ( که در حالت غیر فعال است ) مقایسه کنید .من از اینترنت سکوزیتی کاسپرسکی استفاده می کنم که

شامل هم آنتی ویروس و هم فایروال است .شکل اول مربوط به حالت معمولی و شکل دوم مربوط به زمان اسکن است :

( لازم به ذکر است که کاسپرسکی دو پروسه فعال روی سیستم دارد ) :

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز

من نمی دانم کاسپرسکی روی سیستم شما چقدر از RAM را اشغال می کند ولی روی سیستم من و اکثر کسانی که

از کاسپرسکی استفاده می کنند میزان مصرف RAM بسیار پایین است ( از این نظر کاسپرسکی یکی از بهترین آنتی

ویروسها است ) .سیستم عامل من ویستا است که به طور طبیعی نرم افزارها در ان بیشتر از XP حافظه را اشغال می

کنند ( تقریبا دو برابر XP ) با این وجود می توانید میزان اشغال RAM را در سیستم من ببینید و آن را با میزان مصرف RAM

نرم افزار بابیلون ( که در حالت غیر فعال است ) مقایسه کنید .من از اینترنت سکوزیتی کاسپرسکی استفاده می کنم که

شامل هم آنتی ویروس و هم فایروال است .شکل اول مربوط به حالت معمولی و شکل دوم مربوط به زمان اسکن است :

( لازم به ذکر است که کاسپرسکی دو پروسه فعال روی سیستم دارد ) :

بسیاز ممنونم من هم از اینترنت سکوریتیش امتحان می کنم و هیچ انتی ویروس دیگه ای رو ندیدم که این قدر قوی باشه و این قدر هم رم کم بگیره! در هر صورت ممنون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •