من يه تصوير سه بعدي از سهراب(شخصيت شاهنامه) ميخوام. از دوستان كسي ميتونه آموزش ساختش رو اينجا بذاره؟ يه كم عجله هم دارم!!
من يه تصوير سه بعدي از سهراب(شخصيت شاهنامه) ميخوام. از دوستان كسي ميتونه آموزش ساختش رو اينجا بذاره؟ يه كم عجله هم دارم!!
خب نحوه طراحی سر رو تویه انجمن قبلا گذاشتیمه ...
تویه سایتهای خارجی هم زیاد آموزش دادن ...
شما از هر روشی که سر رو طراحی کردی ، اونوقت باید بشینی بهش جزئیات رو اضافه کنی ...
مثلا لبها رو دستکاری کنی ، چشمها و غیره ... چون هیچجکس تصویر درستی از سهراب تو ذهنش نداره ...
ولی به نظرم یه عکس دو بعدی ازش گیر بیاری کارت خیلی راحت تر میشه.
اگه عجله دارید میتونید از facial studio و poser و اینجور برنامه ها استفاده کنید
به نظر من احمقانه ترین کار ،طراحی شخصیت ها و حیوانات با 3d max یا maya یا این جور برنامه هاست.
همون طور که امین گفته میتونی از poser استفاده کنی.
البته اگر میخای حتما با 3d max طراحی کنی یه میل بده تا آموزششو برات بزارم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PAX
![]()
عزیز شما با poser چطور حیوانات را طراحی میکنیدنوشته شده توسط pax_eisa shademani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقلانه ترین کار ساخت مدل پایه ( base model ) با مکس و مایا هست و بعد با زی براش جزئیات را بدی![]()
سلام و سپاس. براتون ميل زدم. فقط كمي سريع تر چك ميل بفرمائيدنوشته شده توسط pax_eisa shademani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا به ميلم جواب نميدين؟ البته براي ساخت اينكار مهلت بيشتري (تا جمعه ي همين هفته ) گرفتم.نوشته شده توسط pax_eisa shademani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نميتونين يا نميخواين كمكم كنين بگين تا از طريق ديگه اي برم دنبالش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)