می بخشید.من بازیه Sonic The Hedgehog 2D رو که فرمتش جاوا هستش رو با اندازه ی 320 * 240 می خواستم. لطف می کنید بذارید واسه دانلود!همون که قبلنا توو سگا بازی می کردیم رو می گم...
می بخشید.من بازیه Sonic The Hedgehog 2D رو که فرمتش جاوا هستش رو با اندازه ی 320 * 240 می خواستم. لطف می کنید بذارید واسه دانلود!همون که قبلنا توو سگا بازی می کردیم رو می گم...
سلام دوست من
دوست عزیم اینم بازی زیبای SEGA_SonicTheHedgehog 2D با فرمت جاوا برای شما دوست عزیزم.
ولی من روزولیشن این بازی را دقیق نمی دانم ولی روی گوشی 3250 عالی جواب می دهد ولی روی گوشی
n95 ریپ می زند و خوب نمی شه بازی کنی.
لذت ببریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال دست شما درد نکنه...
ببخشید من باید چیکار کنم تا بازی درست کار کنه؟من خیلی این بازی رو دوست دارم.لطفا راهنمایی کنید!
سلام دوست من
دوست عزیزم بشتر توضیح بده که من یا دوستان بتوانیم مشکل شما دوست عزیزم را حل کنیم.
را ستی گوشی شما n95 هست؟من روی n95 نصب کردم خیلی بازی ریپ میزنه شاید تنزیمات بازی را که تعقیر
بدید درست کار کنه
مرسی
من گوشیم N95 هست...می دونید بازی یه ریتم متعادل نداره و سرعتش تند و کند می شه!به قول شما ریپ می زنه ...شما گفتین تنظیمات رو درست کنیم حل می شه ولی کدوم تنظیماتش؟چی رو باید تغییر بدم تا بازی خوب کار کنه؟ لطفا راهنمایی کنید...
سلام دوست من
دوست عزيم من فعلا گوشي n95 در اختيار ندارم که به شما توضيح بدهم.
ولي تا جايي که من در مورد اين بازي ميدونم اين بازي فقط با گوشي 3250 کامل جواب ميده يعني فقط در 3250 عالي ميشه بازي کني.نه در گوشي شما دوست عزيزم
دوست عزيزم ببخش مرا که نتوانستم شما را ياري کنم.
مرسي
خب اگه بخوایم به جای اندازه ی 320 * 240 با اندازه ی 220 * 176 بازی کنیم چی؟بازی درست می شه یا نه؟؟؟
سلام دوست من
دوست عزیزم من شما به این تاپیک مراجع کن دوستان زیادی هستن که در این مورد شما را کمک کنند.
من در این مورد تجربه ندارم.
مشکلات در رابطه با نصب بازی ها و اجرای آنها فقط در اين تاپيک
مرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)