تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: راهنمايي كنين لطفا در مورد نرم افزار BlueSoleil و بلوتوث

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض راهنمايي كنين لطفا در مورد نرم افزار BlueSoleil و بلوتوث

سلام خدمت تمامي دوستان . من يك مشكلي با بلوتوثم دارم كه اگه ميشه يك كمكي به من بكنين
    بلوتوث من از نوع : billionton class 1 هستش كه همراهش يك ميني سي دي بود كه در اون يك نرم افزار بود به نام BlueSoleil 1.6 اما متاسفانه بعد از نصب اين نرم افزار همانطور كه ميبينين دكمه هاي نوار ابزار اون غير فعال ميباشند و با اينكه بلوتوث در پورت usb كامپيوتر قرار گرفته يك مربع زرد رنگ در گوشه پايين سمت راست ظاهر ميشه با اين عبارت : please insert bluetooth device
    به نظر شما اشكال از كجاست و چه راه حلي داره . (بر روي ويندوز xp من سرويس پك 3 هم نصبه)

و يك نكته ديگه اونكه وقتي بلوتوث رو در پورت يو اس بي قرار ميدم يك نوار زرد رنگ ديگه در قسمت پايين ويندوز ظاهر ميشه با اين جمله كه usb device not recognized

آيا به نظر شما اشكال از نرم افزار BlueSoleil هستش يا ويندوز يا نصب نشدن تمام درايورهاي لازم ؟ شما چه راه حلي رو پيشنهاد ميكنين ؟

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوست عزيز وقتي Bluetooth را توي Usb قرار ميدي چراغ قرمزش چشمك ميزنه؟

داره خودمونی میشه HixHox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اعماق خود

پيش فرض

خوب دوست عزيز ببين ممكنه بلوتوث رو وقتي داخل usb قرار ميدي چشمك هم ميزنه ولي كامپيوتر نميشناسه!

و قبلا اين اتفاق نمي افتاده و يه هو متوجه شدي كه بلوتوث عمل نميكنه!

اين مشكل از خود دستگاه بلوتوث هستش ، البته ممكنه چون در بيشتر موارد اين طوريه!

من هم اين مشكل برام پيش اومد ، اون رو رو 2 تا سيستم ديگه تست كردم ،‌كه باز هم اين علامت زرد رنگ ميومد!

بلوتوثم درست نشد! نميدونم چي شد ولي يه دفعه اين اتفاق افتاد ! با بلوتوث ديگه اي كه امتحان كردم رو سيستم به خوبي جواب داد!

در ضمن اگه ميتوني يه بار ديگه نرم افزار و درايور رو unistall و دوباره inistall كن ببين اتفاقي ميفته!

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13

سلام دوست من

تاپیک به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شد .

موفق باشید .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

به ترتيب زير عمل كن
    ابتدا ميني سي دي را داخل درايو سي دي رام بزار
    حال بلوتوث را وارد USB كن احتمالا ويندوز سخت افزار جديدي را بشناسه كه بايد Yes this time only را تيك زده و Next بزني در صفحه بعدي دوباره Next ميزني در حالت ويندوز خودش درايورهاي مناسب را از داخل سي دي سرچ كرده و نصب ميكند
    دقت كن احتمالا سخت افزارهاي زيادي بشناسه مثلا 10 بار شايد اين سوال بياد و كمي وقت ببره
    اگر با روش فوق مشكلت حل نشد بروش زير عمل كن:
    روي My Computer رايت كليك كن و گزينه Manage را بزن سپس در صفحه باز شده Device Manager را انتخاب كن
    حال در سمت راست صفحه گزينه هاي زرد رنگي وجود دارد كه روي آنها راست كليك كن و Update Driver... را بزن در صفحه اول yes this time only را زده و Nex ميزني در صفحه بعدي گزينه دوم را انتخاب كرده و Next ميزني با فعال كردن دكمه Brows و انتخابش مسير درايور را كه ميني سي دي هست انتخاب ميكني و نصب ميكني
    اينكار را براي تك تك گزينه هاي زرد انجام ميدي
    موفق باشي

پروفشنال mamad_tk_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آيا شما تا به حال موفق به استفاده از اين سخت افزار شده ايد ؟
    اگر قبلا استفاده مي كرديد و الان خراب شده روي يك سيستمه ديگه هم امتحان كنيد اگر باز هم پيغام داد : " Usb devie not recognized "
    به احتماله خيلي قوي Device بولوتوثه شما ميني سوز شده و ديگه به درد نمي خوره .
    دليلش هم اينه كه شما بعد از اينكه از اين سخت افزار استفاده كرديد اونو از كامپيوتر جدا نكرديد و اين سخت افزار به دليله اينكه چيني هستش بعد از مدتي سوخته
    دليله اينكه گفتم نيم سوز براي اينه كه امكان داره بعد از چند بار در آوردن و زدن كار كنه
    ولي اگر تازه خريديد بهتره هر چه سريعتر اونو عوض كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •