تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 81

نام تاپيک: همه پرسی: آیا از رشته تحصیلی خود راضی هستید؟! (دبیرستان-هنرستان-دانشگاه و ...)

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

14 همه پرسی: آیا از رشته تحصیلی خود راضی هستید؟! (دبیرستان-هنرستان-دانشگاه و ...)

دوستان خسته نباشید
    با توجه به نظرهایه مختلفه اطرافم گفتم یه همه پرسی بزنیم ببینیم چند درصد از رشته یه تحصیلیه خودشون راضی هستن

و به سوالاتی نظیره اینها پاسخ بدیم:

1. دومه دبیرستان که میخواید رشتتون رو انتخاب کنید...
    آیا چیزی در ذهن دارید از قبل؟
    اصلا اطلاعاتی دارید در مورده ادامه یه هر کدوم یا نه فقط دنباله رو هستید و ...

2. پیش دانشگاهی یا هنرستونتون تموم شده
    میخواید کنکور بدید

به نظره شما ادامه دادن میارزه؟
    در چه رشته ای میخواید تحصیل کنید؟ خودتون میخواید یا خانواده یا ...
    اصلا به شغلی که میخواید در آینده انتخاب کنید ربطی داره؟
    (مخصوصه پسرا!) براهی نرفتن به سربازی با دیپلم هست یا ....

3. دانشگاهتون با تمامه مشقات یا خوبی هاش تموم شده...

میخواید ادامه بدید؟ تو همون رشته یا رشته یه دیگه ای؟
    به نظره شما این مدت رو کار میکردید بهتر بود یا درس میخوندید (علم بهتر است یا ثروت؟)
    انتظارتون از جامعه، محل کار و ... چیه؟
    از وقتی که گزاشتید و خرج هایی که تو این مدت شد و .... راضی هستید؟

و سوالاتی از این قبیل

خوشحال میشیم دوستان با هر نوع طرزه فکر و ... و تصمیم و عقاید شرکت کنن، با این کار به بقیه یه دوستان حقه انتخاب صحیح و آگاهانه رو بدید

ممنون از همگی...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خو ب خوب خوب
    از کجا شروع کنم

از دومه دبیرستان: ساله اول تموم شد و منم که درس خون نبودم همه یه رشته ها رو آوردم غیر از ریاضی-فیزیک!

منم که همیشه تو کفه مهندس بودن و چون برادرم هم کامپیوتر-سخت افزار (البته اونم هنرستانی بود ولی از آنجا که به توانه 3 از من درس خون تر بود با ریاضی ها کنکور داد و قبول شد) میخوند به عنوانه الگو چند برار با افسوس و زورکی تجربی رو انتخا کردم

ساله دوم رو به زور با زیست و ... دست و پنجه نرم کردم (اون موقع هم تو ریاضی زیره خطه فرق بودم)
    یه روز بالاخره جو گیر شدم و رفتم پیشه مشاور گفتم میخوام برم ریاضی
    گفت میخوای بری باشه ریز نمراتت رو ببینم

مقادیری رنگش زرد شد گفت نمیشه من هی گفتم میخوام گفت نمیشه بالاخره بعد از یه ساعت نصیحت کردن و ... (تو این مدت من هر 5 دقیقه یه بار میگفتم میـــــــــــــــــخوام!) یه بنده باز من حرفه خودم رو زدم گفت اصلا به من چه برو هر کاری میخوای بکنی بکن!

این شد و منی که هیچی سرم نمیشد از ریاضی و فیزیک شدیم ریاضی فیزیکی
    ولی همون یاله سوم فهمیدم که نه بابا بنده خدا الکی نمیگفته و به هنگ افتادم ولی (هنوز با خودم حال میکنم) بچه پر رو بودم و به هر زوری شده کم نمیآوردم

ساله سوم رو به زور و پیش دانشگاهی رو که دیگه نگو (در بدترین وضعیت: شبانه، دو ساله(البته مقادیری هم از قصدد بود به خاطره سربازی، یعنی طوری که دیگه این ساله آخری رفتم حسابان رو برایه باره سوم امتحان بدم (البته یه سال هم این وسط حال نکردم اصلا امتحان ندادم) و 5 شده بوده بنده خدا مدیره گفت:

"تو دیگه حقه آب و گل داری، بیا من از استادتون واسط 8 گرفتم، فقط جونه هر کی دوست داری تک ماده کن از اینجا برو، دیگه نمیخوام ببینمت!!!"
    کاملا مستند

)

اونجا رو جهشی زدیم
    ساله اول که با بروبچه خلاف قرار گزاشتیم درس نخونیم برایه کنکور!!!
    گزشت

ساله دوم هم مقادیری سعی کردم ولی از اونجا که سنگه گنده ورداشتم (تهران مرکز - کامپیوتر - سخت افزار) نقبولیدم
    به جاش مهندسیه جوش کاری آلی - بهبهبن قبول شدم که از خودم بدم اومد!!!

ساله سوم!!!

سخت!!!درس خوندم (تا 12 شب که پایه کامپیوتر و تو ماهواره و برنامه نویسی و بازی) دو ماه قبل از کنکور شبایی که حسش بود تا 2-3 میخوندم!

انتخابه اول میبد یزد (دانشگاهه برادرم) زدم و کلی رفتم اونجا و کنکور دادم
    با 6 تا فاصله قبول نشدم!!! (البته ترازم هم همچین بد نبود) انتخاب هایه بعدی هم جهشی زد و انتخابه هفتم مهندسیه معدن - اکتشاف - سوادکوه (بعد از فیروزکوه) قبولیدم!!! (هورا بکشید)

بعد از سرکوفت هایه فراوان (فیزیکی و شیمیایی) دیدیم همچین جاشم بد نیس، نزدیکه، اسمشم مهندسیه، از سربازی هم که بهتره

این شد که راهیه دانشگاه شدیم!!!

تویه دانشگاه هم 3 تا یکی واحدها رو میپاسیم، بدک نیس، قلیون و ... هم که اونجا به راهه، میریم میایم نخواستیم نمیریم و ....

ولی بینه دوستان منی که درس نخون ترین بودم و همه میگفتن تو قبول نمیشی سخت ترین رشته و نزدیک ترین جا رو قبول شدم
    البته توکل هم نقشه زیادی داش

این بود داستانه من
    خودتون میتونید برداشت داشته باشید

حالا میمونه ماله شما

فقط لطفا تا جایی که ممکنه واقعیت باشه
    Last edited by DaRiOuShJh; 06-12-2007 at 23:22.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

پسته شماره 2 رو هم کامل کردم
    ببینم مرامی چه میکنید...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که دیپلمم(هنرستان) رو نفهمیدم چی شد که گرفتمیادم ترم آخر 30 روز مدرسه رفتم!

ولی برای کنکور کاردانی خوب خوندم انتخاب اول قبول شدم.دانشگاه کاردانی هم با زور زدن تمومش کردم.

بعد دوباره نشستم سه ماه مثل ... درس خوندم کارشناسی هم انتخاب اولم قبول شدم.الانم مشغول دست پنجه نرم کردن با درسا و استادا هستم!

در کل فکر کنم اگه به جز کامپیوتر چیز دیگه میرفتم دیپلمم هم نمیگرفتم!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من که دیپلمم(هنرستان) رو نفهمیدم چی شد که گرفتمیادم ترم آخر 30 روز مدرسه رفتم!

ولی برای کنکور کاردانی خوب خوندم انتخاب اول قبول شدم.دانشگاه کاردانی هم با زور زدن تمومش کردم.

بعد دوباره نشستم سه ماه مثل ... درس خوندم کارشناسی هم انتخاب اولم قبول شدم.الانم مشغول دست پنجه نرم کردن با درسا و استادا هستم!

در کل فکر کنم اگه به جز کامپیوتر چیز دیگه میرفتم دیپلمم هم نمیگرفتم!!
    هه هه هه
    جالب بود
    ولی انتقاب اولات همه رو قبول شدی مقادیری مشکوک میزنه
    دبیرستان چی خوندی؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دیگه نبود؟
    بابا خجالت نکشید
    بچه ها خودین....

پروفشنال T.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کـــــارمـانـیـا

پيش فرض

حال قصه گفتن ندارم

ولی ریاضی فیزیک مال کسیه که اهلشه اگه اهلش نباشی به ... میری.

ما تقریبا اهلش بودیم ولی پیش دانشگاهیش واقعا سخته.اما اگه بتونی بخونی خیلی خوبه.

ما که سر امتحان نهایی مسخره بازی در آوردیم و معدل کشید پایین!

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

من رشتم حسابداريه ازش راضي هستم
    بازم توضيح بدم؟

داره خودمونی میشه yugiyami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دبیرستان ریاضی بودم ... دوران خوبی بود..
    اخرش سر از حسابداری دراوردم
    الانم عالیه .. اولش دوست نداشتم اما الان حال می کنم ....

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اول دبیرستان رو با معدل فوق العاده بالا ( 16 ) قبول شدم. باعث تعجب بود چون واقعا قبلنا درس خون بودم و معدل زیر 18 نداشتم ولی دیگه از درس خوندن خسته شده بودم و دلمو زده بود. توی خونه هر چی گفتن بیا برو ریاضی فیزیک مهندس میشی گفتم نمیخوام. بابام دوستشو واسطه کرد که برو بگو اینها پسر من رفته ریاضی فیزیک الان بهش میگن مهندس و ... ولی من بازم زیر بار نرفتم گفتم یا درس رو میزارم کنار یا میخوام رشته ای که خودم میخوام بخونم. گفتن باشه حالا چی میخوای بخونی ؟؟ گفتم فنی و حرفه ای کامپیوتر. گفتن آخه چرا تو که درست خوبه؟ گفتم اصلا ربطی به خوب بودن درس نداره من از تئوری خسته شدم میخوام عملی یاد بگیرم. خلاصه زورم بهشون چربید و رفتم ثبت نام کردم و سال دوم و سوم رو گذروندم. سال دوم برای اولین بار توی زندگیم تجدیدی آوردم ( ریاضی شدم 2.5 و عربی هم 2 ). هی میزدن تو سرم که بیا خودت گفتی میخوام برم فنی و حرفه ای پس چرا اینجوری ... زدی؟؟؟ گفتم شاهنامه آخر پاییزه جوجه رو خوشه. خلاصه برای رو کم کنی فامیل سال سوم رو اساسی خوندم. اونقدر خوندم که با رتبه 102 دانشگاه فنی و حرفه ای تهران قبول شدم. همه کفشون برید. بعدش من بودم که میزدم تو دهن فامیل که آی تهران قبول شدم و انتخاب اوله و دولتیه و ... .

ترم اول کاردانی ادبیات سه واحدی رو افتادم ( من اصولن در اوج آمادگی یه حرکاتی از خودم بروز میدم که همه انگشت به دهن میمونن. ).
    ترم دوم فیزیک مغناطیس رو افتادم ( دوباره یه گل دیگه به خودمون زدم ).
    ترم سوم دیگه شاهکار شد. سخت افزار افتادم و شبکه هم خواب موندم سر امتحانش نرفتم.
    الانم ترم چهارم و اگه خدا بخواد ترم دیگه کاردانی تموم میشه.
    دارم واسه کارشناسی میخونم. تصمیم گرفتم یا همون دانشگاه خودمون قبول شم یا میرم غیرانتفاعی. اصلا شرایط شهرستان رفتنو ندارم.

اون وسطای کاردانی با برنامه نویسی وب آشنا شدم که زندگیم رو عوض کرد. الان عشقم ، درسم ، کارم و زندگیم شده برنامه نویسی.

انصافا از همون اول هم رشته م رو خیلی دوست داشتم. با قبولی دانشگاه دیگه علاقه م به عشق تبدیل شد.
    فعلا هم قصد تغییر رشته ندارم. مدرکم برام مهم نیست. فقط این سربازی دست و پامو بسته وگرنه دانشگاه رو هم میزدم زمین و میرفتم دنبال یادگیری هر چیزی که بتونم.

بنظرم اگه حتی رشته ای مثل چه میدونم کودکیاری صنعتی رو هم دوست دارین به حرف دیگران گوش ندین و برین دنبال همون رشته. شاید همه مسخره کنن و ته دلتون رو خالی کنن ولی همیشه از خودتون راضی هستین و این خیلی ارزش داره. الان بین هم دانشگاهیام شاید بگم 80 درصد فقط بخاطر اسم مهندسی نرم افزار اومدن توی این رشته و هیچی بارشون نیست. یکی از دوستان ما که همین امسال کاردانی رو تموم کرد و کارشناسی هم قبول شد میاره برنامه هاش رو به من میگه بنویس برام. بنظر من ارزش نداره. یا برین رشته ای که دوست دارین یا ترک تحصیل کنین بره پی کارش.

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •