تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: تو رو خدا کمکم کنید که مشروط نشم دعاتون میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض تو رو خدا کمکم کنید که مشروط نشم دعاتون میکنم

سلام به همه دوستان عزیز
    بچه ها راستش من یه پروژه دارم که باید به زبان سی نوشته بشه من به خاطره مشکل خانوادگی که برام پیش اومد اصلا نتونستم
    کلاسای درس پیشرفته 2 یعنی برنامه نویسی c رو برم و برای همین هم چیزی از این زبان یاد نگرفتم
    حالا من باید این پروژه رو تا دوشنبه به استادم بدم( یعنی باید این برنامه رو تا یکشنبه داشته باشم) چون استادمون گفته اگر کسی این پروژه رو نیاره امتحان هم حتما می افته
    من این ترم برام یه مشکلی پیش اومد و کلا نتونستم سر کلاسام حاضر بشم
    اگر این درسم بیفتم دیگه حتما مشروط میشم
    ممنون میشم هر کدوم از دوستان این لطف رو برای من انجام بدن و این برنامه رو بنویسن به خدا دعاتون می کنم
    بچه ها خیلی می ترسم که این ترم مشروط بشم من تازه ترم دوم هستم تو رو خدا کمکم کنید

صفحه اول پروژ به شکل زیر است
    Insert List Delet Serch Exit

در صفحه اول همان طور که مشاهده می کنید 5 گزینه نمایش داده شده است . انتخاب آنها با کلید های شماره 1 تا 5 می باشد

* توجه شود که تمام کلید های دیگر غیرفعال می باشد یعنی اینکه هر کلیدی غیر از کلید های 1 تا 5 را کاربر وارد کند صفحه تغییر نکرده و همچنان منتظر زدن کلید صحیح می باشد
    __________________________________________________ ____________________________________________
    1
    صفحه مربوط به Insert :در صفحه Insert اطلاعات دانشجو دریافت می شود که بصورت شکل زیر است
    شماره دانشجوی :ID
    نام:Name
    نام خانوادگی:Last Name
    معدل:Avg

توجه1: داشته باشید که پس از وارد کردن اطلاعات یک دانشجو کلید b (b کوچک) جهت برگشت به صفحه اول تعبیر گردد
    توجه2:به غیر از کلید b کوچک هیچ کلید دیگری فعال نباشد
    __________________________________________________ ____________________________________________
    2
    صفحه مربوط به :List در صفحه List ، لیست تمام دانشجویانی را که کاربر ثبت نام کرده است را نمایش می دهد بصورت شکل زیر:
    ID Name Last Name Avg
    - - - -
    - - - -

- - -
    -

- - -

-

در صفحه لیست نیز جهت برگشت به صفحه اصلی کلید b کوچک طراحی گردد و باز توجه شود که غیر از کلید b هیچ کلیدی باعث تغییر در صفحه نگردد
    3
    صفحه مربوط به :Serach سرچ بر حسب شماره دانشجوی انجام می گیرد بطوریکه ابتدا شماره دانشجوی را دریافت می کند و سپس اطلاعات شخص را به صورت شکل
    زیر نمایش دهد

ID:
    ID-Name-Last Name- Avg
    4
    صفحه مربوط به elete این صفحه نیز به این شکل است که بر حسب شماره دانشجوی یک دانشجو را از لیست حذف می کند جهت این کار مانند شکل زیر ابتدا شماره دانشجوی گرفته می شود و پس از نمایش اطلاعات دانشجو رکورد حذف می شود

ID:
    ID-Name-Last Name- Avg
    5
    صفحه مربوط به :Exit صفحه خروج از برنامه می باشد دکمه 5 جهت خروج از صفحه می باشد
    Last edited by maryam_cn; 06-12-2007 at 15:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

salam in barname menu driven ast ke man sale avale lisansam anjam dadam vali mitonam toi code linux ejra konam mitoni mano add koni manbarat minevisam maxmium ta 3 shanbe

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام تقریباً مثل همین پروژه رو من برای ساختمان داده در c ++e نوشتم و انو توی ویلاگم گذاشتم به آدرس وبلاگم برو ببینش شاید به دردت بخوره اگه خوب نبود تو قسمت نظرات بنویس تا برات بنمویسمش.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

من چیزی شبیه به پروژه شما رو نوشتم الان تو وبلاگم قرار داره امیدوارم به دردت بخوره
    http://www.30pu4u.blogfa.com

داره خودمونی میشه arira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    from Hell

پيش فرض

من چیزی شبیه به پروژه شما رو نوشتم الان تو وبلاگم قرار داره امیدوارم به دردت بخوره
    http://www.30pu4u.blogfa.com
    دوست عزيز شما وبلاگت رو تبليغ ميكني يا داري به مشكلات بقيه كمك ميكني.
    خب اگه ميخواي كمكي بكني همينجا جواب بده و يا فايل هات رو پيوست كن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •