تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: كمك در انتخاب مادربرد و Cpu

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض كمك در انتخاب مادربرد و Cpu

دوستان ميشه لطفا در انتخاب مادربرد و CPU‌ به من كمك كنيد..

اول از همه اينكه در انتخاب مادربرد بين چيپ ست X35 و X38‌ در شك هستم. آيا تفاوت كارايي اين دو چيپ در حدي هست كه بخوام پول بيشتري بپردازم؟ اين رو هم در نظر بگيريد كه من اين سيستم رو حداقل براي 3-4 سال نگه خواهم داشت. و قصد تعويض سال به سال سيستم رو ندارم.مگر اينكه بخوام زير 400 سيستم جمع كنم كه بخوام سال به سال تعويضش كنم.

ليست مادربردهاي مورد نظر رو در پايين مينويسم

X38
    ASUS - P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n
    ASUS - P5E3 WS Professional
    GIGABYTE - X38T-DQ6

X35
    ASUS - P5K3 Deluxe/WiFi-AP
    GIGABYTE - P35-DQ6

و بعد نوبت به CPU ميرسه ، من بين Q6600‌ و E6850 نميدونم كدوم رو انتخاب كنم FSB Q6600 1066 و FSB E6850 1333
    هست . در چارتهاي سايت تامس هم Q6600‌ تو اكثر تستها بالاتر از E6850‌ بود.من كه گيج شدم قضيه چيه؟

در ضمن يك كارت گرافيك تا سقف 200-250 تومان هم پيشنهاد بديد. اگر مادربرد ايسوس انتخاب كنم قصدم خريد كارت گرافيك همين مارك هست يا Pixelview.
    بسي سپاس گذارم
    Last edited by siakhan; 06-12-2007 at 06:58.

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

دوستان ميشه لطفا در انتخاب مادربرد و CPU‌ به من كمك كنيد..

اول از همه اينكه در انتخاب مادربرد بين چيپ ست X35 و X38‌ در شك هستم. آيا تفاوت كارايي اين دو چيپ در حدي هست كه بخوام پول بيشتري بپردازم؟ اين رو هم در نظر بگيريد كه من اين سيستم رو حداقل براي 3-4 سال نگه خواهم داشت. و قصد تعويض سال به سال سيستم رو ندارم.مگر اينكه بخوام زير 400 سيستم جمع كنم كه بخوام سال به سال تعويضش كنم.

ليست مادربردهاي مورد نظر رو در پايين مينويسم

X38
    ASUS - P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n
    ASUS - P5E3 WS Professional
    GIGABYTE - X38T-DQ6

X35
    ASUS - P5K3 Deluxe/WiFi-AP
    GIGABYTE - P35-DQ6

و بعد نوبت به CPU ميرسه ، من بين Q6600‌ و E6850 نميدونم كدوم رو انتخاب كنم FSB Q6600 1066 و FSB E6850 1333
    هست . در چارتهاي سايت تامس هم Q6600‌ تو اكثر تستها بالاتر از E6850‌ بود.من كه گيج شدم قضيه چيه؟

در ضمن يك كارت گرافيك تا سقف 200-250 تومان هم پيشنهاد بديد. اگر مادربرد ايسوس انتخاب كنم قصدم خريد كارت گرافيك همين مارك هست يا Pixelview.
    بسي سپاس گذارم
    ooo خوب سلام دوست عزيز خوبيد انشالله كه ...عزيز ببين به نظر من مين كه همون x38 رو برداري يك چيز ديگه است ...رم ddr3, pci v2.0 و امكانات ديگه فكر كنم تا 4سال مين خوبي بمونه....بعد تنها ميني هم كه توي بازار هسته الان x38.dq6 مارك گيگاه است كه 330 تومن قيمت داره و مين خوبيه چندتا تست ازش ديدم اميدوار كننده بوده........بعد خدمتتون بگم كه cpu هم q6600 رو برداريد درسته انتخاب سخته و مثل هم هستند ولي هر چي باشه اون 4هسته اي و فكر بعدآ رو هم بكن.....گرافيكم كه اگه بتوني 30تومن بهش اضافه كني يك 8800GT با مارك inno3d مي توني برداري كه خيلي گراف خوبي هسته اون هم دست كمي از مارك هاي ديگه نداره....اگه مارك بهتر مي خواهي xfx فكر كنم با قيمت 330 جايگزين مي شه...

موفق باشي...|
    Last edited by imanprjr; 06-12-2007 at 16:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

ooo خوب سلام دوست عزيز خوبيد انشالله كه ...عزيز ببين به نظر من مين كه همون x38 رو برداري يك چيز ديگه است ...رم ddr3, pci v2.0 و امكانات ديگه فكر كنم تا 4سال مين خوبي بمونه....بعد تنها ميني هم كه توي بازار هسته الان x38.dq6 مارك گيگاه است كه 330 تومن قيمت داره و مين خوبيه چندتا تست ازش ديدم اميدوار كننده بوده........بعد خدمتتون بگم كه cpu هم q6600 رو برداريد درسته انتخاب سخته و مثل هم هستند ولي هر چي باشه اون 4هسته اي و فكر بعدآ رو هم بكن.....گرافيكم كه اگه بتوني 30تومن بهش اضافه كني يك 8800GT با مارك inno3d مي توني برداري كه خيلي گراف خوبي هسته اون هم دست كمي از مارك هاي ديگه نداره....اگه مارك بهتر مي خواهي xfx فكر كنم با قيمت 330 جايگزين مي شه...

موفق باشي...|
    سلام دوست عزيز .بابت راهنماييت ممنون. من همين حالا قصد خريد سيستم رو ندارم چون احساس ميكنم الان قيمتهاي يك كم غير معمولي هستند. در واقع يك ماه تا 45 روز ديگه وقت دارم . ميخوام منتظر بمونم تا مادربردهاي ايسوس هم وارد بازار بشند. مچكرم

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

X38t_dq6 فک کنم فقط رم Ddr3 ساپرت کنه
    X38 _dq6 بگیر
    یا مدلهای مشابه ایسوس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •