من يه MP3 Player معمولي مي خوام
نهايتش 60000 تومان
ضبط صدا داشته باشه
2GB هم حافظه داشته باشه
راديو داشته باشه
مهم نيست مه مارک معروفي باشه
تو اين مدلها تصويري هم هست ارزونا
من يه MP3 Player معمولي مي خوام
نهايتش 60000 تومان
ضبط صدا داشته باشه
2GB هم حافظه داشته باشه
راديو داشته باشه
مهم نيست مه مارک معروفي باشه
تو اين مدلها تصويري هم هست ارزونا
اگه مدل معتبر می خوای : v100 از creative که 2 گیگش حدود 60 تومنه ... ولی تصویری نیست ...
zen stone plus از creative هم 2 گیگش 75 تومنه ... اونم تصویری نیست ... فرقش با بالایی اینه که شارژیه و جمع و جورتر ...
اگه مدل متفرقه می خوای ، حداقل یه لطفی به خودت بکن و برو سراغ زی سایبر ... چون گارانتی خیلی خوبی داره (چیزی که حتما بهش نیاز پیدا می کنی) ... مثلا این مدل :
Z-cyber Zling Zeni 2GB که باید 65 تومن باشه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدلش معتبر نباشه !برام مهم امکاناتيه که گفتم
خب همون زی سایبر که گفتم دیگه ..مارکش معتبر نیست ... همه امکاناتی که گفتی هم داره ... تازه از شانست گارانتی خوبی هم داره ...
البته این مدلی رو که گفتید رفتم تو سایت نگاه کردم قیمتش 54000 بود
یعنی از این Nano Style ها بهتره ؟
خب 54 تومن خوبه دیگه ... چطور مگه ؟
نانو استایل رو بی خیال ... مارک تقلبیه ... صد رحمت به زی سایبر که حداقل سعی می کنه حاصل دسترنج خودش روبخوره ... اوم مارک هایی که از روی ipod کپی می کنن ، دارن از ناآگاهی مردم سوء استفاده می کنن ...
ولی بازم میگم : اگه واسه ات کیفیت هیچ اهمیتی نداره و فقط می خوای یه چیزی بخری که داشته باشی واسه چند ماه ، هرچی دوست داری بخر ... ارزونتر ین مدل رو بخر ...
این مدلی که به من معرفی کردید از نظر کیفیت صدا چطوره ؟ میدونم نباید انتظار زیادی ازش داشته باشم ولی کلاً چطوره ؟ اصلان باس داره یا خیلی معمولیه ؟
سلام
عزیز جان من اینو دارم خیلی هم ازش راضیم
مدل
Leono G-395
و امکانات
MP3 Format SupportVideo AVI Format Support
Voice Recorder
FM Digital Radio
Card Slote
Line in
Internal Speaker
Lithium Battery
Photo Album Selection
قیمتش هم حدودا 73/000 تومن خریدم ، اگه بتونی یه مقداری پول بذاری اینو بگیری چیز خیلی تمیزی هست
هست Mp4 در واقع هم
همونطور که خودت در جریان هستی ، نباید انتظار زیادی داشته باشی ... ولی انصافا ، زی سایبر بد هم نیست ... یعنی بین مدلهای متفرقه ، بهترین حساب میشه .. میشه گفت لب مرزیه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)