سلام به همه
جو گير شدم ميخواهم يه اينترنت سكيوريتي اورجينال بخرم...پرس و جو كردم فعلا بين كاسپراسكي و بيت ديفندر موندم كه كدوم رو بخرم...
شما چه پيشنهادي داريد...؟
سلام به همه
جو گير شدم ميخواهم يه اينترنت سكيوريتي اورجينال بخرم...پرس و جو كردم فعلا بين كاسپراسكي و بيت ديفندر موندم كه كدوم رو بخرم...
شما چه پيشنهادي داريد...؟
بیت دفندر سرعت سیستم رو خیلی میگیره اما خریدش بصرفه است چون ارزونتره. البته الان نزدیک کریسمس است
و سایت کسپرسکی از کشور انگلیس تمامی محصولات کسپرسکی را تا حدود 20 روز دیگه با 50 درصد تخفیف میده
پس فعلا کسپرسکی ارزونتر هم هست.
در کل به نظرم کسپرسکی بهتره. یعنی اگه من باشم حتما کسپرسکی رو انتخاب میکنم. اما اگر اینترنت سکیوریتی
رو برای افراد ناوارد میخواهید. یعنی کسی که پست سیستم قراره بشینه زیاد وارد نیست و در یک کلمه انگلیسی
گیر میکنه و فکر میکنه دنیا رو سرش خراب شده اونوقت من بهت پی سی سیلین رو پیشنهاد میکنم.
من هم بیت دیفندر دارم، هم Nod32
بیت دیفندر برای سیستم های سریع خوبه، چون کمی سرعتت رو می گیره. ولی انصافا یه ذره ویروس هم نمی ذاره بیاد رو سیستمت.
Nod32 خیلی سریعه، اگه سیستمت زیاد سریع نیست Nod32 بگیر.به قول سازنده اش، یه باز اینستالش کن و دیگه اصلا فراموشش کن!
دوست عزیز من نمیدونم بیت بهتره یا کسپر یا نود ولی من بیت دفندر دارم
که تا حالا خیلی خوب بوده و سرعت سیستم رو هم اصلا کند نکرده و یه
چیز دیگه اینکه الان میتونید بیت دفندرو رو دو تا سیستم نصب کنید.
اگه سیستم ضعیفی داری بیت دیفندر به دردت نمیخوره
ببخشید
نورتون 360 به نظر شما چه طور هست ؟
یا نورتون اینترنت سکریتی ؟؟
ویه سئوال دیگه
بیت دیفندر کلا رو سرعت اجرایی کل برنامه ها هم تاثیر داره ؟
حدودا چه قدر کاهش سرعت داریم ؟؟
و سایت های معتبر برای ارزیابی این برنامه ها اگه دارین بذارین
بنظر من و با توجه به نتايج مقايسه آنتي ويروسها كه مدير محترم انجمن زحمت تهيه جديدترين تستها را كشيده محصول كاسپرسكي انتخاب خوبيه.بويژه كه كاسپر در نسخه 7 پيشرفت خوبي نسبت به نسخه 6 داشته و روي هوش مصنوعي اين نسخه كارشده.
Norton360 بنظر من محصول جالبي نبود بويژه كه امكاناتي در آن گنجانده شده ربطي به يك برنامه امنيتي نداره.
دوستان
من با شما موافق نیستم من الان bit defender totall security 2008 دارم . وبه روز که چه عرض کنم
به عبارتی به ساعته تقریبا روزی یک مگ خودش رو به روز میکنه .
من اینو کاملا مجانی تو سایتش ریجستر کردم و حالشو می برم
و اصلا هم سنگین نیست مخصوصا در مقابل کسپر اسکای چون هردمشون رو همین سیستمم نصب کردم
و ازمایش کردم تخمینی که میتونم بزنم اینه که کسپر 40 درصد سنگین تر کار میکنه
و همچنین این یک ابزار کامله از تمیز کردن ریجستری گرفته تا دفرگمنت یا بک اپ و یک فایرول بی نظیر
خلاصه : نمی خواد پول بدی مفته هست همین رو دانلود کن 24 مگه واسه ی ریجستر هم
اگه خواستی بگو ببینیم چی کار میکنیم البته به کمک هم
در ضمن من اون تست هایی که جناب vtn54 دوست عزیز مون
قرار دادن رو انجام دادم و برام جالب بود همشون رو با موفقیت انجام داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)