تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: (تحلیل) Metal Gear Solid برای PC و Xbox 360

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض (تحلیل) Metal Gear Solid برای PC و Xbox 360

خبری نیست دعوا نکنید!

طبق تحلیل و بررسی جالب سایت gameguru اعلام شده:

همانطور که همه در جریان هستید عنوان Metal Gear Solid 4 برای سال 2008 در انحصار سونی برای کنسول PS3 با دل و جان منتشر خواهد شد حال بر میگردیم به گذشته و عرضه Metal Gear Solid 2 بر روی دو نسل قبل کنسول ها (XBOX - PS2 ) و PC که این نسخه در سراسر دنیا بیش از 7 میلیون فروش داشته است یا عنوان Grand Theft Auto: San Andreas که با عرضه بر روی PC , XBOX در حدود 12 میلیون فروش داشته که در آن زمان از فروش 8 میلیونی عنوان Halo بیشتر بوده است.

خوب منظور این سایت چی میتونه باشه؟

ببینید عنوان MGS2 که برای PC , XBOX عرضه شد تنها بهانه ای برای مولتی شدن و فروش و سود بیشتر بوده در صورتی که این عنوان طبق قرارداد سونی در انحصار کنسول پلی استیشن بوده است همچنین عنوان GTA که ابتدا برای PS2 برنامه ریزی شده بود و بعد ها برای XBOX عرضه شد و نهایتا برای PC هم منتشر شد (که الان همه بر این باورند GTA IV هم بعد مدتی برای PC هم عرضه میشه)...

عنوان MGS4 ممکنه over a million copies on its first day فروش کنه در روز اول...

و

Metal Gear Solid “X” might be a 360 timed exclusive or a multiplatform game

با توجه با تاریخ گفته شده و با توجه به روند روبه رشد PC , X360 و قطع شدن گفتگو و جدال سر این موضوع که کدام کنسول برنده هست چون واقعا برنده نداره این بازی و هر دو کنسول مزیت هایی دارن که هر گیمری چه فن چه غیر فن علاقه به تجربه اون در دنیای بازی داره این نظر خودمه و قطعا همینطور هست پس این سایت تحلیل جالبی داشته که الان در دنیای بازی همه به دنبال سود هستند و شاید پس از فروش چند میلیونی MGS4 برای پلتفرم PS3 برای دو نسخه دیگه هم منتشر بشه..

موفق باشید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایشالا که واسه Pc هم بیاد. من که تا حالا بازی نکردم، اما حتما یه دلیلی داره که اینقدر طرفدار داره دیگه!

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بابا تا وقتی بازیی به نام splinter cell:conviction برای pcوx360 می خواد بیاد چی دلیلی داره بیایم بشینیم هی دعا کنیم که اینmgs4 برای pcوx360 هم بیاد من خودم به SC:Conviction ایمان دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •