تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشكل در باره برنامه Recover My Files

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض مشكل در باره برنامه Recover My Files

با سلام خدمت دوستان عزيز
    يه مشكل بزرگ برام پيش اومده كه خواهش مي كنم كمكم كنيد.
    چند ماه پيش يه سري عكس كه گرفته بودم رو درون يه پوشه از كامپيوترم ريختم.بعد از يه مدتي نمي دونم چرا پاك شده اند فقط درون پوشه ها يه فايل به نام thumbs.db بود خواستم با ركاوري ماي فايل بيارمشون ولي نشد. داخل اين برنامه وقتي روي فايل هاي thumbs.db ميرفتم قسمت يايين يه پنجره باز ميشه به نام clic filename to preview thumbnail: كه اسامي كل عكس هايي رو كه داخل اون پوشه داشتم به من ميده و روبروي اون ميزنه preview not available for this file type از دوستان عزيز خواهش ميكنم كمك كنيد چون اين عكسها برام حياتيه.

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوست عزيز شما مطمئني كه سيستمت ويروسي نيست؟چون يك ويروس هست كه هدفش همين عكس ها است.....

در مورد ريكاوري كردن عكسهات هم ميتوني Recover My Photos را امتحان كني كه خيلي بهتر است........

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام

دوست عزيز به شرطي كه روي درايوي كه عكسها بودن چيزي copy & paste نكرده باشيد. عكسهاي شما قابل برگشت هستن . اين مشكل واسه خودم هم پيش امد كه با همين recovery my file بالاي 90 درصد عكسهام برگشتن.فقط قبل از هركاري بك اپ فراموش نشه. اول هم با nod32 ويروس كشي كنيد و بعدش هم ريكاوري رو انجام بديد. انشالله كه مشكل شما حل بشه.

موفق باشيد

داره خودمونی میشه siavash_ahmadpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

فایل thumb.db عکس نیستش
    برای بازگشت فایل هاتم همونطور که علی آقا گفتن چیزی روی اون درایو نریز تا overwrite نشه بعد با recover my file یا نشد با get data back فایل هاتو برگردون انشاالله بر می گرده ، البته در مورد عکس ممکنه نصفه نیمه و یا بعضی جاهاش رنگاوارنگ بشه که احتمالش زیاده

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

با سلام

دوست عزيز به شرطي كه روي درايوي كه عكسها بودن چيزي copy & paste نكرده باشيد. عكسهاي شما قابل برگشت هستن . اين مشكل واسه خودم هم پيش امد كه با همين recovery my file بالاي 90 درصد عكسهام برگشتن.فقط قبل از هركاري بك اپ فراموش نشه. اول هم با nod32 ويروس كشي كنيد و بعدش هم ريكاوري رو انجام بديد. انشالله كه مشكل شما حل بشه.

موفق باشيد

برنامه RECOVER MY PHOTOS حتي در حالت OVERWRITE شدن،باز هم اطلاعات را برميگردونه ولي ممكن است كه فقط نام فايل ها از بين رفته باشه

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام

در صورتی که سکتورهای هارد overwrite بشه مطمعنا چیزی قابل برگشت نیست.
    قبل برگردونن اطلاعات بهتره به هیچ عنوان استفاده ای از درایو مذکور نکنید.

شاد باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

با سلام

در صورتی که سکتورهای هارد overwrite بشه مطمعنا چیزی قابل برگشت نیست.
    قبل برگردونن اطلاعات بهتره به هیچ عنوان استفاده ای از درایو مذکور نکنید.

شاد باشید

از كي تالا SECTOR هاي هارد OVER ميشه و ما خبر نداشتيم.......اوني كه تغيير ميكنه جدول تخصيص فايل است..... كه با اين شرايط هم RECOVERY CONDITION پايين مياد و به اين معني نيست كه اصلا نشه اطلاعات را برگردوند......فقط فايل از نظر فيزيكي آسيب هايي مانند تغيير نام.... بي معنا بودن انتهاي فابيل را پيدا ميكنه

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از كي تالا SECTOR هاي هارد OVER ميشه و ما خبر نداشتيم.......اوني كه تغيير ميكنه جدول تخصيص فايل است..... كه با اين شرايط هم RECOVERY CONDITION پايين مياد و به اين معني نيست كه اصلا نشه اطلاعات را برگردوند......فقط فايل از نظر فيزيكي آسيب هايي مانند تغيير نام.... بي معنا بودن انتهاي فابيل را پيدا ميكنه
    خوب معلومه که میشه، یعنی شما می گی سکتوهای هارد رو نمیشه رو نویسی کرد؟
    وقتی فایلی رو پاک میکنیم سیستم عامل اون فضا رو دوباره استفاده میکنه و روش اطلاعات دیگه رو میریزه
    مگه غیر از اینه. خوب اگر اون فضا رونویسی بشه دیگه کاری از این برنام ها ساخته نیست.

منظورم من همون سکتور هست نه fat

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب اگر اون فضا رونویسی بشه دیگه کاری از این برنام ها ساخته نیست.

fat
    همین درسته

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

سلام
    من Recover My Photos رو هم امتحان كردم . خيلي از عكسهاي گذشته رو Recovery كرد ولي اون عكسهايي رو كه من ميخواستم نبود.البته يه سري عكس بود كه فاسد شده بود و قابل دسترسي نبود شايد عكسهايي كه ميخواستم تو اونا بوده وخراب شده.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •