دوستان به این برنامه احتیاج مبرم پیدا کردم ولی متاسفانه نتونستم کرکش رو گیر بیارم از لطفتون ممنونم که به همه کمک میکنید
ضمنا کرکی که درسایت خودمون معرفی شده قابل دانلود نیست
دوستان به این برنامه احتیاج مبرم پیدا کردم ولی متاسفانه نتونستم کرکش رو گیر بیارم از لطفتون ممنونم که به همه کمک میکنید
ضمنا کرکی که درسایت خودمون معرفی شده قابل دانلود نیست
Last edited by david_007; 09-10-2005 at 22:39.
بيا نوكرتم...نگو كار نميكنه,چون خودم dl كردم و جواب دادهardalan_gh77@yahoo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اردلان دوست عزیز
اگر براتون امکان داره این فایل رو یه جا آپلود کنید با ور کن هر چه کردم نشد دانلودش کنم
دوست عزيزم سلام
اينجا آپلود كردم:
******************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه اين كه مهدي جان گذاشته كار نكرد ,رو چشم, يه جايي ميزارم.در حاليكه الان چكش كردم و درسته... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اردل جان سلام
اين كرك كه من آپلود كردم هموني هست كه خودت لينك داده بودي. اگه شما تست كردي و ديدي كه كار مي كنه پس مشكل حله.
آهااااااا...اگه اونه كه رله هستش...دستت طلا...ديويد دانلود كن...ardalan_gh77@yahoo.com
دستتون درد نکنه آقای اردلان و باتخصیص آقا مهدی رفتم برای دانلود
Last edited by david_007; 11-10-2005 at 00:01.
دوستان بعد از دانلود واجرای کرک پیغامی با مضمون موجود نبودن hookdll.dllاجرا میشود ودر کل برنامه هنوز کرک نشده لطفا راهنمائی کنید منتظر هستم
تست مي كنم دوباره,جوابتو ميدم...ardalan_gh77@yahoo.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)