تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: برنامه ای برای تعیین اندازه ی نقشه ی شهرهای ایران با فرمت جاوا برای پلتفرم گوشی های مختلف

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

13 برنامه ای برای تعیین اندازه ی نقشه ی شهرهای ایران با فرمت جاوا برای پلتفرم گوشی های مختلف

سلام به همگی.همونطوری که خودتون می دونید نقشه ی شهرهایی که با فرمت جاوا ساخته می شن روو موبایل های صفحه بزرگ جواب نمی دن و کار نمی کنن...
    از این جهت من شنیدم برای این کار یه برنامه ای هست که فقط باید فایل اون نقشه که فرمتش هم Jar هست رو وارد اون بکنیم و بعدشم سایز نقشه رو برای صفحه ی موبایل خودمون تعیین کنیم تا اون نقشه توو موبایل کار کنه.حالا من می خوام بدونم کسی از شما این برنامه رو داره که بشه از یه لینک دانلودش کرد یا حداقل اسمش رو اینجا بگید تا خودم برم سرچ کنم توو اینترنت پیداش کنم.
    اگه دارین لطفا و خواهشا بذارین و کوتاهی نکنین!

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام به همگی.همونطوری که خودتون می دونید نقشه ی شهرهایی که با فرمت جاوا ساخته می شن روو موبایل های صفحه بزرگ جواب نمی دن و کار نمی کنن...
    از این جهت من شنیدم برای این کار یه برنامه ای هست که فقط باید فایل اون نقشه که فرمتش هم Jar هست رو وارد اون بکنیم و بعدشم سایز نقشه رو برای صفحه ی موبایل خودمون تعیین کنیم تا اون نقشه توو موبایل کار کنه.حالا من می خوام بدونم کسی از شما این برنامه رو داره که بشه از یه لینک دانلودش کرد یا حداقل اسمش رو اینجا بگید تا خودم برم سرچ کنم توو اینترنت پیداش کنم.
    اگه دارین لطفا و خواهشا بذارین و کوتاهی نکنین!

اين برنامه فقط براي نقشه نيست بلکه همه برنامه هاي جاوا رو ميشه باهاش تغيير سايز داد.
    در اين برنامه ابتدا بايد سايز اصلي برنامه و بعد سايز مورد نظر (براي گوشي جديد) رو بدي تا برنامه بتونه کارش رو انجام بده.
    لينک برنامه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته بدون اين برنامه و به روش دستي هم مي توني اينکار رو بکني. اگه خواستي به ترتيب زير عمل کن:
    ۱- فايل jar رو راست كليك كنيد و با winrar بازش كنيد.
    ۲- يه فولدر به اسم META-INF وجود داره. داخل اون هم يه فايل هست به اسم MANIFEST.MF اين فايل رو بوسيله NotePad یا WordPad باز كنيد و به آخر برنامه دو خط زیر رو اضافه كنيد.
    Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: www,xxx
    Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: yyy,zzz
    WWW , XXX سايز اصلي برنامه هست كه براحتی می‌تونید اونو پيدا كنيد.
    YYY , ZZZ هم سايز گوشيتونه.
    ۳- تغييرات رو روي همون فايل ذخيره كنيد و بعد از WinRar خارج بشید٬ حالا فایل JAR جدید رو به گوشیتون بفرستید و نصبش کنید.

رامين

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

6

اين برنامه فقط براي نقشه نيست بلکه همه برنامه هاي جاوا رو ميشه باهاش تغيير سايز داد.
    در اين برنامه ابتدا بايد سايز اصلي برنامه و بعد سايز مورد نظر (براي گوشي جديد) رو بدي تا برنامه بتونه کارش رو انجام بده.
    لينک برنامه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته بدون اين برنامه و به روش دستي هم مي توني اينکار رو بکني. اگه خواستي به ترتيب زير عمل کن:
    ۱- فايل jar رو راست كليك كنيد و با winrar بازش كنيد.
    ۲- يه فولدر به اسم META-INF وجود داره. داخل اون هم يه فايل هست به اسم MANIFEST.MF اين فايل رو بوسيله NotePad یا WordPad باز كنيد و به آخر برنامه دو خط زیر رو اضافه كنيد.
    Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: www,xxx
    Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: yyy,zzz
    WWW , XXX سايز اصلي برنامه هست كه براحتی می‌تونید اونو پيدا كنيد.
    YYY , ZZZ هم سايز گوشيتونه.
    ۳- تغييرات رو روي همون فايل ذخيره كنيد و بعد از WinRar خارج بشید٬ حالا فایل JAR جدید رو به گوشیتون بفرستید و نصبش کنید.

رامين
    واقعا ممنونم و متشکر.خیلی لطف کردین.1000000 بار تشکر!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوباره سلام.برنامه رو دانلود کردم اما وقتی که می خواست نصب بشه ارور داد و گفت که به یه فایل دیگه نیاز داره و نصب نمیشه...
    تمام کارهایی رو که شما گفتی انجام دادم ولی بازم نشد که نشد!
    مگه سایز صفحه نمایش ان 95 ، 320 * 240 نیست؟؟؟بعد شما گفته بودی به راحتی می تونم سایز برنامه رو پیدا کنم ، ولی آخه از کجاش؟
    خلاصه هر جور که بالا و پایینش کردم جواب نداد.
    لطفا کمک کنید...

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوباره سلام.برنامه رو دانلود کردم اما وقتی که می خواست نصب بشه ارور داد و گفت که به یه فایل دیگه نیاز داره و نصب نمیشه...
    تمام کارهایی رو که شما گفتی انجام دادم ولی بازم نشد که نشد!
    مگه سایز صفحه نمایش ان 95 ، 320 * 240 نیست؟؟؟بعد شما گفته بودی به راحتی می تونم سایز برنامه رو پیدا کنم ، ولی آخه از کجاش؟
    خلاصه هر جور که بالا و پایینش کردم جواب نداد.
    لطفا کمک کنید...
    يادم رفت بگم براي اجراي اون برنامه بايد Net FrameWork روي کامپيوترتون نصب باشه (شرمنده)

غالبا سايز اصلي برنامه در اسم اون نوشته شده مثل اين برنامه MagicalDiceS60(176x208)J2ME-SarNet.zip اگر هم نبود يادت باشه که بيشتر اين برنامه با سايز 176 در 208 هستند. اگه ايراد گرفت اونوقت سايز ديگه رو بهش بده.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

3

يادم رفت بگم براي اجراي اون برنامه بايد Net FrameWork روي کامپيوترتون نصب باشه (شرمنده)

غالبا سايز اصلي برنامه در اسم اون نوشته شده مثل اين برنامه MagicalDiceS60(176x208)J2ME-SarNet.zip اگر هم نبود يادت باشه که بيشتر اين برنامه با سايز 176 در 208 هستند. اگه ايراد گرفت اونوقت سايز ديگه رو بهش بده.
    O.K...پس برم "دات نت" رو گیر بیارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •