اقا ما نمی دونیم thread چیه بهمون پروزه شام فیلسوفانو دادن اگر کسی برنامشو داره یا میتونه بنویسه طور خدا کمکککککککککککککککککککک کنه
پروزههای دیگمونم ایناست هر کدومو بنویسید کمک بزرگی به ما کردید
1.خانندگان و نویسندگان
2.ارایشگر
اقا ما نمی دونیم thread چیه بهمون پروزه شام فیلسوفانو دادن اگر کسی برنامشو داره یا میتونه بنویسه طور خدا کمکککککککککککککککککککک کنه
پروزههای دیگمونم ایناست هر کدومو بنویسید کمک بزرگی به ما کردید
1.خانندگان و نویسندگان
2.ارایشگر
این یک نمونه در delphi.abouy.com . ضمنا اینجا مرسوم نیست کسی درخواست پروژه آماده بده. اینجا فقط رفع اشکال میشه.
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون فرهاد جان.ضمنا اینجا مرسوم نیست کسی درخواست پروژه آماده بده. اینجا فقط رفع اشکال میشه
تو همین سایت جناب Mahmod_N یه مقاله راجبه Thread ها دادن که بد نیست ببینیش.جستجو کن پیداش میکنی.
با تشکر از دوستان منم نگفتم پروزه اماده بدید فقط چون تا حالا دلفی کار نکردم خاستم راهنمایی و کمک بیشتری بکنید هنوز من نیازمند کمکم اگر کسی چیز بیشتری داره الان وقتشه کمک کنه
سلام
دوست عزیز djsystem پروژه های مربوط به آرایشگاه و نویسندگان و خوانندگان باید چه کار بکنه و
این که این پروژه های باید بانک اطلاعاتی هم باید داشته باشه یا نه؟
هر چه دقیق تر بگید با دوستان خوبم بیشتر می تونیم راهنمایی کنیم تا سریعتر پروژه ها رو انجام بدی
موفق باشید
موفق باشید
drxox عزیز ارایشگر نه اما خوانندگان و نویسندگان اره بانک اطلاعاتی داره
راهنمایی که من خیلی نیاز دارم فقط thread هست اگر یکی ی مثالی چیزی که با thread باشه داشته باشه خیلی کمکم میکنه
ممنون
دوست عزیز در لینکی که معرفی کردم یک sample آماده برای دانلود هم هست که از threading استفاده میکنه.اگر یکی ی مثالی چیزی که با thread باشه داشته باشه خیلی کمکم میکنه
با تشکر از جمع
fahad_g1 عزیز اون sample توش تابعهایی داشت که من ازش سر در نمیارم من یک thread خیلی ساده میخام که بفهمم thread چیه
اگر کسی بتونه یک thread که مثلا اجرای همزمان جمع 2 عدد(برنامه اول) و ضرب دو عدد دیگه (برنامه دوم) باشه رو برم بزاره تو سایت ی دونیا ممنونش میشم
فکر کنم در این ادرس رو که در مورد سمافور ها بیشتر توضیح داده مطالعه کنی مفید باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من این چند روز خیلی کار کردم ولی هنوز مشکلم بر طرف نشده
همه لینکهایی که شما دادید یا خودم بیدا کردم یکسری توابعی توی اونا ته کار رفتن که من از اونا سر در نمی یارم واسه همین به درد من نمیخورند من هم دیگه وقت زیادی ندارم
خاهشا اگر کسی میتونه ی برنامه ساده ار thread بنویسه من بفهمم که thread چه جوری بیاده سازی میشه بزاره تو سایت
در مورد شام خوران فیلسوف هم هر کی بیاده ساری کرده خاهشا ی کمکی بکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)