سلام
دوستان یه کامپوننتی می خوام(editbox)که در هنگام ورود اطلاعات اعداد را 3 تا 3 تا از هم جدا کنه (البته یه نکته مهم ایم که مقدار وارد شده در ادیت باکس را بصورت عددی در برنامه لازم دارم
ممنون
منتظرم
سلام
دوستان یه کامپوننتی می خوام(editbox)که در هنگام ورود اطلاعات اعداد را 3 تا 3 تا از هم جدا کنه (البته یه نکته مهم ایم که مقدار وارد شده در ادیت باکس را بصورت عددی در برنامه لازم دارم
ممنون
منتظرم
کامپوننت نمی خواد میتونی تو OnChange ادیتت اینکارو انجام بدی
با سلام.با استفاده از mask edit در تب additional میتونی خیلی راحت اینکار رو انجام بدی و متن داخلش رو هم به صورت "عددی" استفاده کنی
سلام در mask edit باید حتما طول عددی که وارد میشه ثابت باشه اما عددی که من وارد می کنم طول متغیر دارهبا سلام.با استفاده از mask edit در تب additional میتونی خیلی راحت اینکار رو انجام بدی و متن داخلش رو هم به صورت "عددی" استفاده کنی
میشه برام توضیح بدید البته من گفتم که وقتی که برنامه ام در حال اجرا است مدام عدد داخل ادیت باکس را لازم دارم که با متغیرهای دیگه جمع کنمکامپوننت نمی خواد میتونی تو OnChange ادیتت اینکارو انجام بدی
Last edited by meghdad23; 02-12-2007 at 09:22. دليل: تصحیح
سلام.
البته این یه ایده استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو اقای Vesal تو سایت برنامه نویس گزاشته .برو حالشو ببر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این کامپوننت معرفی شده مشکلاتی داره که میتونید در لینک زیر ببینید و تصمیم بگیرید:
من خودم قبلا يك نمونه براي اين كار ساختم.
ولي پيشنهادم اينه كه از كامپوننتي كه نان فورس جان قبلا معرفي كرده بود استفاده كنيد.
دقيقا همين كاري كه ميخواي رو بدون كد نوشتن انجام ميده.
اسمش Esbpcs هست.
موفق باشي.
Last edited by مرد مباح; 03-12-2007 at 08:35.
اگه ممکنه لینکش را بهم بدید آخه من پیداش نکردم یا اگه می تونید کاری را که خودتان ساختید برام بزاریدمن خودم قبلا يك نمونه براي اين كار ساختم.
ولي پيشنهادم اينه كه از كامپوننتي كه نان فورس جان قبلا معرفي كرده بود استفاده كنيد.
دقيقا همين كاري كه ميخواي رو بدون كد نوشتن انجام ميده.
اسمش Esbpcs هست.
ممنون....
منتظرم.....
سلام
لينك ESB Professional Computation Suite 4.4.1 :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)