تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: مشکل در مراحل نصب windows xp

داره خودمونی میشه krypton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض مشکل در مراحل نصب windows xp

من طی نسب ویندوز روی یک سیستم به مشکل میخورم
    هنگامی که بعد از بوت شدن سیستم از سی دی رام مرحله کپی کردن فایل ها به اتمام میرسه و ویندوز خودش رو ریست میکنه تا وارد مرحله دوم بشه روی لوگوی ویندوز سیستم قفل میکنه بدون اینکه هیچ پیغام خطایی در مراحل قبل داده باشه یا هنگام قفل شدن error ای دیده بشه فقط سیستم قفل میکنه .
    من هر چی به ذهنم میرسید امتحان کردم حتی برای اینکه ببینم با یک سیستم عامل دیگه مشکل داره یا نه از live cd لینوکس استفاده کردم بدون مشکل بالا اومد یا ویندوز me نصب کردم بدون مشکل نصب شد
    در ضمن سیستم از لحاظ سخت افزاری پایین نیست و قبلا بدون درسر با ویندوز xp کار میکرده
    یک راهنمایی در مورد کاری که برای رفع اشکال سیستم میتونم انجام بدم میخوام

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

+++ دو تا سی دی تا حالا امتحان کردم
    +++ جدیدا هم هارد پارتیشن بندی نشده و حتی در کپی کردن فایل ها در مرحله اول روی هارد مشکلی نیست و به صورت معقول انجام میشه و در ضمن هیچ اشکالی در مرحله اول به هارد یا پارتیشن نمیگیره
    +++ سیستم بعد از اولین رست شدن هنگامی که لوگوی ویندوز در صفحه ظاهر شده و سه تا مربع سبز با حرکت از چپ به راست نشان دهنده لود شدن سیستم عامل هستند در حال حرکت اند به ناگاه سیستم قفل میکنه و حتی به صفحه مربوط به ادامه نصب ویندوز که زمان مانده تا اتمام نصب رو نشان میدهند هم نمیرسه و در منطقا به مرحله استفاده از سی دی در مرحله دوم نصب هم نمیرسه بنابراین بیرون بودن یا داخل بودن سی دی هم فرقی نداره
    +++ در مورد سخت افزار هم تقریبا مطمعا هستم چون علاوه بر نصب کامل windows me چند قطعه مثل ram و .. رو چک کردم

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من 2 راه میگم اجرا کن !!!! اول اینکه کامل یک بار درایو c رو فرمت کن اگه نشد
    دوم : تو یک درایو دیگه ویندوز رو نصب کن !

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جهت کامل شدن صحبت هام باید بگم که سیستم بعد از اولین restart شدن در هنگام لود شدن ویندوز و قبل از اینکه به صفحه مربوط به ادامه نصب است و چهار مرحله نصب و زمان باقی مانده رو نشان میده قفل میکنه یعنی درست هنگامی که لوگوی وینوز روی صفحه سیاه نقش میبنده و سه تا مربع کوچک سبز زیر اون از چپ به راست حرکت میکنن
    در این مرحله حتی بودن و نبودن سی دی در CD_ROM اهمیتی نداره یعنی اگه سی دی هم داخل سی دی رام نباشه با هم باید این مرحله رو رد کنه
    یعنی امکال خراب بودن یا خش دار بودن سی دی هم منتفی هست

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

+++ دو تا سی دی تا حالا امتحان کردم
    +++ جدیدا هم هارد پارتیشن بندی نشده و حتی در کپی کردن فایل ها در مرحله اول روی هارد مشکلی نیست و به صورت معقول انجام میشه و در ضمن هیچ اشکالی در مرحله اول به هارد یا پارتیشن نمیگیره
    +++ سیستم بعد از اولین رست شدن هنگامی که لوگوی ویندوز در صفحه ظاهر شده و سه تا مربع سبز با حرکت از چپ به راست نشان دهنده لود شدن سیستم عامل هستند در حال حرکت اند به ناگاه سیستم قفل میکنه و حتی به صفحه مربوط به ادامه نصب ویندوز که زمان مانده تا اتمام نصب رو نشان میدهند هم نمیرسه و در منطقا به مرحله استفاده از سی دی در مرحله دوم نصب هم نمیرسه بنابراین بیرون بودن یا داخل بودن سی دی هم فرقی نداره
    +++ در مورد سخت افزار هم تقریبا مطمعا هستم چون علاوه بر نصب کامل windows me چند قطعه مثل ram و .. رو چک کردم
    کابل هارد رو عوض کن

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گفتن ویندوز me نصب میشه !! پس ربطی به کابل هم فکر نکنم داشته باشه !

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 2 راه میگم اجرا کن !!!! اول اینکه کامل یک بار درایو c رو فرمت کن اگه نشد
    دوم : تو یک درایو دیگه ویندوز رو نصب کن !
    راه حا اول شما رو تقریبا چند دفعه امتحان کردم و حتی نوع فرمت رو هم چند دفعه عوض کردم ولی به نتیجه نرسیدم
    را دوم رو باید امتحان کنم و نتیجه رو بعدا بگم

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزم

در ادامه بحث دوستان منم چند تا راه میگم

اولا بسیار سپاسگذارم بابت نحوه سوال کردنتون و معلوم میشه خودتون یه پا استادین و همه راه هارو تست کردین
    حالا راه حل

در مرحله ی اول میاد فایلها کپی میشه و بعد سیستم ریست میشه

حالا میاد چند تا از فایلهارو از رو هارد اجرا میکنه که بفهمه ادامه نصب کجا بوده و سیستم قفل میکنه

شما نگفتین روی یه درایو دیگه تست کردین یا نه ؟

روی یه درایو دیگه تست کنین چون من زیاد دیدم که ویندوز بعد از یه بار نصب شدن خراب میشه و مشکل از پارتیشن بوده

هم زمان با این مساله لطف کنین setup رو هم به حالت defulte در بیارین چون یه بار هم همچین مشکلی داشتیم و دوستمون یکی از سخت افزارهارو enable کرده بود که ویندوز xp اونو نمیتونست شناسایی کنه و خطا به وجود میومد

درایوی رو که برا نصب انتخاب کردین love foramt و ntfs بزارین و set active نیز بکنید تا دیگه نگرانی نباشه

موفق باشی دوست خوبم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام عزیزم

در ادامه بحث دوستان منم چند تا راه میگم

اولا بسیار سپاسگذارم بابت نحوه سوال کردنتون و معلوم میشه خودتون یه پا استادین و همه راه هارو تست کردین
    حالا راه حل

در مرحله ی اول میاد فایلها کپی میشه و بعد سیستم ریست میشه

حالا میاد چند تا از فایلهارو از رو هارد اجرا میکنه که بفهمه ادامه نصب کجا بوده و سیستم قفل میکنه

شما نگفتین روی یه درایو دیگه تست کردین یا نه ؟

روی یه درایو دیگه تست کنین چون من زیاد دیدم که ویندوز بعد از یه بار نصب شدن خراب میشه و مشکل از پارتیشن بوده

هم زمان با این مساله لطف کنین setup رو هم به حالت defulte در بیارین چون یه بار هم همچین مشکلی داشتیم و دوستمون یکی از سخت افزارهارو enable کرده بود که ویندوز xp اونو نمیتونست شناسایی کنه و خطا به وجود میومد

درایوی رو که برا نصب انتخاب کردین love foramt و ntfs بزارین و set active نیز بکنید تا دیگه نگرانی نباشه

موفق باشی دوست خوبم
    ممنون به خاطر راهنمایی سودمندتون
    برگردوندن setup به حالت پیشفرض رو امتحان کردم و نتیجه نداد
    ولی منظورتو از LOVE format نمیفهمم """ LOVE"""
    در مورد set active هم توضیح بده

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزم

love format یعنی این که quick format نکنی

در quick میاد فقط سطح دیسک یه بررسی کوچولو میشه و فایلها پاک میشه , حرفه ای ترش میشه vast

ولی در lov format بد سکتور هم تست میشه

من پیشنهاد میکنم با partiton magin تحت dos بوت شده و از منوی file برین perefermance و اونجا تیک گزینه skip bad sector رو بردارین تا بد سکتور هم تست بشه

حالا درایو C رو delete کرده و دوباره create کنین
    و apply بزنین , در هنگام creat کردن فرمت ntfs رو انتخاب کنین

حالا سیستم میاد بد سکتور رو چک میکنه و اگه احساس کردین یه جا حتی چند ثانیه گیر کرد بدونین مشکل از همون درایو هستش

active یعنی این که پیش فرض سیستم فایلهای راه اندازی رو از این درایو بخونه
    شما در همون پارتیشن مجیک بعد از فرمت کردن و ساختن درایو برین رو همون درایو C راست کلیک کنین و از Advanced برین Set active رو بزنین و سیستم از شما میپرسه که باید ریست بشه و شما هم ok بزنین

روی یه درایو دیگه هم ویندوز نصب کنین , نتیجه رو بگین

موفق باشین دوست من

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •