سلام دوستان به خاطر مسائلی کا800 خودم رو شاید عوض کنم و یکی از اون دو مورد رو گرفتم.
دبلیو 950 خیلی دوست دارم ولی حیف که توی بازار نیستش.
میخوام بدونم تفاوتهای ام600 با دبلوی 950 واقعادر چی هست؟
چون دست دوم ام600 گیر آوردم. به چه قیمت بخرم خوبه؟
سلام دوستان به خاطر مسائلی کا800 خودم رو شاید عوض کنم و یکی از اون دو مورد رو گرفتم.
دبلیو 950 خیلی دوست دارم ولی حیف که توی بازار نیستش.
میخوام بدونم تفاوتهای ام600 با دبلوی 950 واقعادر چی هست؟
چون دست دوم ام600 گیر آوردم. به چه قیمت بخرم خوبه؟
به نظره من 950 بگیری بهتره.چون 600 توی بازار کم هست قیمتش به صورت کاذب بالاست.البته کیبوردش حرف نداره.
در ضمن 950 رادیو هم داره.
زیمکا به نظر من p1 بگیر. قیمتشم که رسیده زیر 400. m600 و w950 باید دست دوم بگیری که معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده. تازه دوربینم نداری. کسی که k800 داره با اون دوربین خفنش چطوری میتونه بیخیال دوربین بشه؟
اره سعید جون در اینکه پی1 بهتره هیچ شکی نیست.
قبلا هم گفتم به خاطر دبلوی 950 و کا800 ای که قبلا داشتم کلی ضرر کردم دوست ندارم دیگه بیش از این ضرر کنم.
الان هم پولش رو ندارم که پی1 بگیرم.فقط دبلیو 960 رو میخوام بگیرم البته اواخر بهار یا اوایل تابستون که قیمتش 400 یا زیر اون بشه.
به خاطر اینکه من کلی اس ام اس میفرستم احتیاج دارم چون با این کیبورد سفت کا800 نمیشه به راحتی و به سرعتتایپ کرد.
بدون دوربین هم خیلی سخته ولی با این پولی که الان دارم بهترین گزینه همینه من اواخر همین هفته تهران میرم.خدا کنه تا اون موقع دبلیو 950 به قیمت سابق خودش برگرده.
کسانی که ام600 داشتن بعد از آپدیت کردن کفیت هدفونش چطوره ؟بلندیش چطور؟اسپیکر زیاد برام مهم نیست فقط میخوام با کیفیت باشه ولی هدفون مهمه.
واقعا وداع با کا800 خیلی سخته خیلی خیلی.
حالا رادیو هم زیاد مهم نیست.من توی این مدت یه بار هم رادیو گوش ندادم البته یه نیم ساعت گوش دادم اونم وقتی تازه گوشی خریدم و میخواستم امتحانش کنم
نگفتید دست دوم ام600 با چه قیمتی بخرم؟ فرانسوی هستش یا چینی؟
Last edited by zimka_14162; 30-11-2007 at 17:13.
راستی یک اشتباه کوچیک کردی و تو عنوان تاپیک به جای W950 نوشتی W650![]()
مهم نیستش.توی پستهام منظورم رو رسوندم.
دوستان کسی تا به حال صدای هدفون ام600 روشنیده؟
کیبردش خواراکه منه. اما من از بابت چند چیز در مورد ام600 نگرانم"
اول اینکه قیمتش نسبت به دبلیو 950 بالاست.اگه دبلیو 950 به همون قیمت سابق بود می خریدم.
دوم صدای هدفونش هست.نمیشه از هدفون توپ دبلیو 950 گذشت تازه ریموت هم داره هدفونش.
سوم گرفتن مموری کارت هستش که اگه دو گیگ بگیرم باید حدود35-40 تمان سبک بشم که بازم دبلیو 950 به صرفه تره.
از طرفی دبلیو 950 واقعا کی بردش آزاردهنده هستش.شاید برای بعضی ها خوب باشه که البته خوبه خب هم نیست.اما با اون کیبرد توی ماشین نمیشه اس ام اس داد با صفحه کلید مجازی هم که نمیشه چون ماشین تکون میخوره.
چهارم اینکه من دبلوی 950 رو داشتم و قیافش واقعا قشنگ و شیک و باکلاس بود ولی قیافه ام600 برام جالب نبود میدونم که وقتی بگیرمش بهتر میشه.
با این توصیفات اگه دبلیو 950 به قیمت قبلی خودش برگرده.من با اینکه گرون ام600 میخرم اما از هدفن و رادیو و 4 گیگ حافظه دبلوی 950 محروم میشم عوضش یک کیبرد توپ گیرم میاد.
مطمئنم که بعدا دبلوی 950 دوباره به قیمت سابق خودش برمیگرده و همچنین ام600.توی یه سایت خارجی نوشته بود که ام600 به قیمت 250 دلار اون وقت اینجا چه خبره.
اگه کسی دبلیو 950 خودش رو میفروشه من میگیرم
Last edited by zimka_14162; 01-12-2007 at 10:02.
یه جا پیدا کدرم w950 به تعداد میفروشه :-s با قیمت 245 نامرد هر چی خواهش کرم تک بده نمیداد !
فورتل 88946133کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تونستین ازش تک بگیرین به خبر به منم بدین !
بعضی ها انقدر نامرد و پست هستن که نگو و نپرس. امروز با هزار زحمت یدونه پیدا کردم همین چند لحظه پیش باهاش صحبت کردم گفتم چند؟
میگه 290. اونم دست دوم ولی تمیز بود
بهش گفتم بنده ی خدا نوش الان توی بازار260-70 هست. میگه آخه من گرون خریدم همونجا گوشی رو قطع کردم. عجب آدمایی . مگه اینکه یه خر بره ازش بخرهباید 30 درصد کم بشه
یه دبلوی 950 دیگه هم پیدا کردم یارو میگه خیلی وقته پیششه ولی توی کارتن بوده و خیلی کم استفاده کرده میگه240 تومان.خدا یا چی کارکنم
Last edited by zimka_14162; 01-12-2007 at 14:06.
به این شماره زنگ زدی ؟ چی گفت ؟
میگن تا آخر آذر ماه دوباره زیاد میشه ! اما همش در حد حرفه ! نمیدونم آیا دوباره تو بازار زیاد میشه ؟ یا مثل m600 میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)