تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: ویروس soundmix.exe

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض ویروس soundmix.exe

سلام.
    من مشکل کامپیوترم اینه که هر وقت به اینترنت وصل میشم، یه صفحه باز می شه و به من error soundmix.exe رو میده.وقتی هم که به یه انتی ویروس مثل نود 32 یا نورتون کامپیوترم رو چک می کنم، یه سری ویروس تروجان روی فایل های ویندوزم پیدا می کنه که به محض پاک کردن اونها دیگه هیچ فایل .exe رو نمی تونم اجرا کنم.توی همین حالت وقتی هم که می خوام ویندوز جدید بریزم(چه با ویزارد سی دی نصب ویندوز، چه از طریق بوت کردن سی دی) بهم اجازه نمی ده، فکر کنم به همون دلیل که نصب ویندوز هم یه فایل exeهستش. در نتیجه من مجبور می شم کامپیوتر رو به حالت قبل از شناسایی و پاک کردن ویروس ها restore کنم. ممنون می شم اگه بهم کمک کنین و بگین چه طور می تونم از شر این ویروس خلاص بشم.با توجه به اینکه من نمی تونم همه ی درایو هامو فورمت کنم ،چون بد جور به اطلاعاتم احتیاج دارم.فوقش اینه که فقط درایو سی رو بتونم برای ریختن ویندوز فرمت کنم.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید.

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

یه سرچ کوچیک انجام می دادین حتما جواب رو پیدا می کردین چون قبلا چندین تاپیک در این باره زده شده

یه سری به این تاپیک بزن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

در آغاز فعالیت dadykeya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

10

سلام دوست عزیز این ویروس با آخرین ورژن های Kaspersky نابود میشه البته این ویروس نیست ولی تروجانه

در Process Manager قابل مشاهده است عملکرد جالبی نیز دارد! چنانچه سعی کنید این فایل را در لیست پروسه های در حال اجرا Terminate نمایید دوباره اجرا می شود! و اگر هم در محیط Safe Mode بالا آمده و آنرا از فولدر system32 حذف کنید دیگر هیچ فایل اجرایی ، اجرا نخواهد شد!
    دلیل این اتفاق نیز ایجاد یک کلید در رجیستری ویندوز است که باعث می شود همراه با اجرای هر برنامه اجرایی این ویروس نیز اجرا گردد :
    HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command
    قابل ذکر است فایل های اصلی ویروس با نام soundmix.exe و zipexr.dll قابل رویت است. هم چنین به راحتی در فلش دیسک ها کپی شده و بر روی سیستم های دیگر نیز پخش می شود!

اما بعد از این که ویروسو پاک کردین باید این کارو بکنید تا فایل های اجرایی شما اجرا شند

که در پست بعدی میگم چون دارم روش کار میکنم چون یه فایل ریجستریه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •