درود بر همه دوستان گرامی
لطفا بفرمائید آیا از نرم افزارهایی تحت عنوان Registry Cleaner مانند Registry Mechanic که برای پاک سازی و تعمیر رجیستری ویندوز کاربرد دارنداستفاده می کنید یا خیر.
با سپاس
درود بر همه دوستان گرامی
لطفا بفرمائید آیا از نرم افزارهایی تحت عنوان Registry Cleaner مانند Registry Mechanic که برای پاک سازی و تعمیر رجیستری ویندوز کاربرد دارنداستفاده می کنید یا خیر.
با سپاس
دوست عزیز ، جای این تاپیک تو بخش نرم افزار هست...
توصیه ای که میتونم بکنم اینه که به هیچ وجه از این نرم افزار ها استفاده نکنید!!!
این چه طرز حرف زدن با تازه واردهاست
![]()
مگه چه جوری حرف زدم؟
گفتم جاش اینجا نیست و یه توصیه هم کردم....
ببخشید
میتونم دلیلش رو بپرسم ؟
خیر
چون اونم جاش تو انجمن نرم افزاره![]()
دليلش اينه كه ايجاد مشكل مىكنن. بعضى برنامهها براى حذف كليدهاى زائد، رجيسترى رو به صورت سطحى اسكن مىكنن (مثل TuneUp Utilities) و در مقايسه با اون برنامههايى كه اسكن عميق انجام مىدن بيشتر مىشه بهشون اطمينان كرد. اما احتياط واجب اينه كه از همينها هم استفاده نشه! بهتر اينه كه رجيسترى رو خودمون تميز نگه داريم.
◙
ولی من زیاد به این امر معتقد نیستم ،
چون من کتاب کامل آقای پیتر نرتون رو درباره ویندوز xp خوندم و ایشون در یک مبحثی ذکر کردند که چگونه خودمون رجیستری رو تمییز نگه داریم و به کلی از کلید های رجیستری اشاره کرده بودند که باید حذفشون بکنیم ( به طور دستی ) و در آخر فکر کنم که برنامه Reg Cleaner رو هم معرفی کرده بودند و ...
من خودم از تن آپ استفاده میکنم تا حالا هم مشکلی برای سیستمم به وجود نیومده ( اصلا بعد از استفاده ویندوز زنده میشه ) نه تنها من بلکه همه دوستانم که از این برنامه استفاده می کنند ازش راضی هستند ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)