تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: یه فرد حرفه ای به برناه نرو و ویندوز مدیا بلیر برای سی دی های audioo بیاد تو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12 یه فرد حرفه ای به برناه نرو و ویندوز مدیا بلیر برای سی دی های audioo بیاد تو

سلام من یه سوال داشتم در مورد سی دی های audio..این سی دی ها فقط با خود سی دی خونده میشن...و اگر بخوای بدون سی دی تو هاردت کبی کنی..نمیشه به جز از روش ویندوز مدیا بایر و نرم افزار نرو...
    من این کار رو کردم و تو هارد کبی شد ودیگه واسه خوندنش نیاز به داشتن سی دی نداشتم ..ولی بعد اینکه این فایلها رو کبی کردم تو یه سیستم دیگه و یا اینکه خودم سیستممو عوض کردم دیگه باز نشد..
    چطور میتونم این فایلها رو برای همیشه و دایمی قابل خوندن باشه ؟ ممنون

پروفشنال deicide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    شما بعد از اينکه سي دي رو توي درايور سيستم گذاشتي ، مديا پلير رو ران کن . بعد گزينه Copy From CD رو بزن. حالا شروع مي کنه به دريافت فايلهاي صوتي از روي سي دي ولي با فرمت WMA. حالا اونا رو با يه کانورتور يا نرو به MP3 تبديل کن.

اميدوارم که مشکلتون حل بشه.

ارادتمند
    DEICIDE

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض aa

سلام من یه سوال داشتم در مورد سی دی های audio..این سی دی ها فقط با خود سی دی خونده میشن...و اگر بخوای بدون سی دی تو هاردت کبی کنی..نمیشه به جز از روش ویندوز مدیا بایر و نرم افزار نرو...
    من این کار رو کردم و تو هارد کبی شد ودیگه واسه خوندنش نیاز به داشتن سی دی نداشتم ..ولی بعد اینکه این فایلها رو کبی کردم تو یه سیستم دیگه و یا اینکه خودم سیستممو عوض کردم دیگه باز نشد..
    چطور میتونم این فایلها رو برای همیشه و دایمی قابل خوندن باشه ؟ ممنون
    نباید همچین اتفاقی بیفته چون مدیا پلیر اونا را با پسوند WMA کپی می کنه و نرو هم با پسوند mp3 کپی می کنه و با منقل کردن اون به سیستم دیگه هم نباید اتفاقی بیفته چون اون فایلهای audio تبدیل فرمت شده اند .

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

یه راه ساده تر هم وجود داره و اون استفاده از برنامه Jet Audio هستش که به راحتی می تونید فایل های Audio

رو به Mp3 تبدیل کنید و بعد به راحتی اونا رو مثل بقیه Mp3 ها کپی یا رایت کنید

موفق باشید

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نباید همچین اتفاقی بیفته چون مدیا پلیر اونا را با پسوند WMA کپی می کنه و نرو هم با پسوند mp3 کپی می کنه و با منقل کردن اون به سیستم دیگه هم نباید اتفاقی بیفته چون اون فایلهای audio تبدیل فرمت شده اند .

سلام مهدی جان

بعضی اوقات این اتفاق میفته

برا منم پیش اومده که با مدیا پلیر ریختم رو هارد و بعد با نصب ویندوز مجدد مشکل دار شده

وقتی ویندوز رو عوض کردی برو همون نسخه مدیا پلیر قبلی رو نصب کن ببین درست میشه

jet audio رو نصب کن و اهنگها رو convert کن به mp3 ببین درست نمیشه

روی اهنگها properties کن ببین فرمتشون چیه

اینارو جواب بده تا ببینیم چی مشه

موفق باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •