با یک تومن پول یه سیستم بازی خوب معرفی کنین.
بدون مانیتور.دی وی دی رایتر.
با یک تومن پول یه سیستم بازی خوب معرفی کنین.
بدون مانیتور.دی وی دی رایتر.
و البته بدون اسپیکر
سیستمی که بتونه بازی کریسس رو بخوره.
اکی.
- MAIN:ASUS-P5K
- CPU:E6750
- vga:inoo3d 8800gt
- ram:crucial-dual*2*1gig_ 800_cl4
- hdd:320-western digital
- power:green 530a
- case به انخاب خودت
امیر جون سیستمت عالیه به نظر من برای cpu که .33 مگاهرتز از e6550 بالاتره ارزش نداره پول زیادی بدی با 1 اوورکلاک بسار کم میشه حتی از اون رد کرد با این دمای که این هسته G0 داره این اوور اصلا به چشم نمی آید رم هم اگر به نظر من GSKILL پیدا نشد...همین رمی که آقا امیر گفته بردار...راستی مانیتور نمی خواهد این سیستم به نظرم اگه مانیتور هم می خواهی...BW 1931+PLUS از سامسونگ چیز خوبی هسته......با قیمت 270تومن..
Multiplier توی E6550 روی 7 قفل هست و بالاتر نمی ره ولی توی E6750 روی 8 است. برای همین E6750 قابلیت اورکلاک بهتری نسبت به E6550 داره، به نظر من این ارزش یه مقدار پول بیشتر رو داره...امیر جون سیستمت عالیه به نظر من برای cpu که .33 مگاهرتز از e6550 بالاتره ارزش نداره پول زیادی بدی با 1 اوورکلاک بسار کم میشه حتی از اون رد کرد با این دمای که این هسته G0 داره این اوور اصلا به چشم نمی آی
جدی می گی ویرژیل من نمی دونستم چون امتحانش نکرده بودم پس با این تفاسیر خیلی بهتره.......ممنون ویرژیل که آگاهم کردی.....
آیا با سیستم فوق میتوان بازی کریسس رو همان طور که در تریلر و دموی و عکسهایی و اسکرین شاتهایی که منتشر شده انجام دهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
آقا فرق رم های شرکت های مختلف با توجه به اینکه مقدار یکسانی دارند چرا قیمتشان زمین تا آسمان فرق میکنه؟ مثلا 1 گیگ کینگستون با یک گیگ ocz
آیا تو بازی تاثیر داره؟اون گرونترو میگم??
kingstone میشه گفت بد ترین برنده البته درایران
کیفیت مشخص میکنه
مثلا چیپهای به کارفته و..............
kingston صحيح است نه kingstone!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)