تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: دوربین دو چشمی چی بگیرم.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض دوربین دو چشمی چی بگیرم.

با سلام به خدمت همه عزیزان
    من به این نوع دوربینها علاقه دارم و میخوام یه دوربین دو چشمی بگیرم به این سایتها رفتم و از دوربینهاش و قیمتاش دیدن کردم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    و از این دوربین

کد:
    خوشم اومد حالا سوالات من :
    1-نظرتون در مورد این دوربین چیه با توجه به مارک NightSky و صاایران؟و این NightSky مال کدوم کشوره؟و صا ایران در مقایسه با این در چه حدی قرار داره؟
    2-قیمتش خیلی بالا نیست صا ایران چطور چون صاایرن رو 100 گفته.
    3-این 20 بزرگنماییه و 80 قطر عدسی یعنی یه ماشینو تو فاصله 10 کیلومتری تا چه فاصله ای از ما نشون میده؟
    4-20*80 چه فرقی مثلا با 20*100 داره ؟هر دوشون مگه 20 برابر نمکنند؟
    5-پیشنهاد شما چیه در این حد و از کجا و کدوم سایت خرید کنم بهتره؟دست دوم هم عیبی نداره.
    6-در آخر آیا امکان عکاسی با این دوربینها هم هست کیفیتشون چجوریه؟کدوم مدلها؟
    7-من یه دونه با مارک لئوپولد پیدا کردم 40*80 به قیمت 80 تومن و 20*10*100 که میگفت زمو داره 100 تومن اینها چطورن روش نوشته بود ساخت امریکا ولی خودش میگفت مال تایلنده؟

با تشکر از شماعزیزان

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینجا رو می تونی چک کنی :

forum.persiantools.com/t68528-post1464946.html

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس اینجا کسی بلد نیست بریم از یه سایت دیگه جواب بگیریم؟

در آغاز فعالیت ZenMicroPhoto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نگفتی تا چه قیمتی و برای چه کاربردی میخوای , من 7-8 ساله که یه 10*50 دارم , 40000 Toman گرفتم , ساخت روسه , خیلی خوب و با کیفیته , الآن هم خودش و هم مشابهاش تو بازار هستن , مارک معروفی هم نیست ولی با کیفیته , دوربینه نه مثل این اسباب بازی هایی که الآن زیاد پیدا میشن , همه کار باهاش کردم : شکار مناظر طبیعی , رصد آسمان شب , عکاسی نجومی , ... .

صا ایران نگیر ! محصولات اپتیکی صا ایران حداقل در مقایسه با هم قیمتهای خارجی موجود در داخل کشور فاجعن , من یه تلسکوپ و یه دوربینش رو دیدم , ( خودم نداشتم خوشبختانه . ) .

اینکه فلان جسم رو فلان مقدار میاره جلو , بیان بازاری و تبلیغاتیی و جای استناد نیست , بهتره خودت امتحان کنی , (حالا اینکه فلان مقدار در بزرگنمایی یعنی چه ؟ یه بحث فنی و علمی کوچیکه که برای کاربردهای معمولی ( که فکر میکنم منظور شما هم اینگونه کاربردها مثل طبیعت گری و مسافرت باشه ) زیاد مهم نیست . ) .

عدد دوم قطر عدسی شیئی ( عدسی جلو که بزرگتره ) برحسب میلیمتره , که هرچی بزرگتر باشه نور بیشتری جذب میکنه که نتیجه ش تصویر واضحتر و با کیفیت تر و البته دوربین سنگینتره .

برای عکاسی بهتره از لنزهای تله ( Tele ) استفاده کنی که البته هم گرون تموم میشه هم دوربینهای خانگی ( چه دیجیتالی و چه نگاتیوی ) ازش بی بهره اند .
    عکاسی از پشت دوربین دو یا یک چشمی یا تلسکوپ خیلی خیلی سخته , تازه نیاز به آداپتور داری : ( عدسی شیئی دوربین عکاسی رو به عدسی چشمی دوربین یا تلسکوپ مربوط میکنه ) , نتیجه اش هم چندان رضایت بخش و با کیفیت نیست .

مهم :
    اولا" این سوال جاش تو انجمن نجومه , چون دوربین و تلسکوپ لازمه ی کارشونه ( اینجا انجمن دوربین دیجیتاله ) , اگه بری مطمئنم میتونن کمکت کنند . ( مدیریت سایت ببخشن که اینجا جواب دادم . )
    دوما" اگه به اینجا بری دست خالی بر نمیگری , کارشون همینه , سلام ما رو هم برسون :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تقاطع میرداماد و ولی عصر , مجتمع تجاری پایتخت , طبقه ی دوم , فروشگاه آسمان شب .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •