تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشكلapplication.managerدر گوشي6630

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

14 مشكلapplication.managerدر گوشي6630

با درود به دوستان محترم.امروز گوشي من ريست شد.زماني كه به اپليكيشن منيجر رفتم ديگه برنامه هاي قبلي كه نصب كرده بودم را نشان نمي ده.در ضمن برنامه هاي قبلي كار مي كنند.اما الان مي خوام برنامه هام حذف كنم كه نمي شه.لطفا كمكم كنيد.
    Last edited by behnam_mobile; 08-10-2005 at 15:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا به منم كمك كنين چون هركار مي كنم گوشي 6630 من براي نوشتن مسيج از حالت عددي به كاراكتر حرفي تبدبل نمي شه!!

پروفشنال محمد امين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط behnam_mobile
    ديگه برنامه هاي قبلي كه نصب كرده بودم را نشان نمي ده.در ضمن برنامه هاي قبلي كار مي كنند.اما الان مي خوام برنامه هام حذف كنم كه نمي شه.لطفا كمكم كنيد.
    خوب اين طبيعيه كه وقتي ريست ميكن برنامه ها هم پاك ميشن ديگه
    در ضمن مگه ميشه ريست كني و برنامه هايي كه قبلا نصب كرده بودي كار كنه شايد منظورت اينه كه آيكونشونو نشون ميده. اين حالت زماني پيش مياد كه برنامه ها رو روي كارت حافظه نصب كني مثل ويندوز كه اگه برنامه رو توي درايو ديگه نصب كني و بعد ويندوزتو پاك كني و دوباره نصب كني فايلهاي برنامه ميمونن ولي برنامه كه اجرا نميشه
    اگه نميتوني اون آيكونا رو پاك كني ببين با فرمت كردن كارت حافظه و يا در نهايت با Master reset ميشه يا نه؟
    ريست رو از دو روش ميتوني انجام بدي يكي كد 7370 و ديگري به اين صورت كه سه تا كليد ستاره و 3 و سبز رنگ رو همزمان ميگيري و گوشي رو روشن ميكني.

moralkam عزيز لطفا توي يه بحث موضوع ديگه اي رو كه ربطي به اون نداره مطرح نكنين
    مشكل شما اگه اينه كه با نگه داشتن كليد مربع هم از عددي به حرف يا برعكس تبديل نميشه به علت فعال شدن ديكشنري هست. براي غير فعال شدن ديكشنري يكبار در كادري كه ميخواين متن رو وارد كنيد كليد pen رو بزنيد و سپس dictionary off رو انتخاب كنين

درود

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

12

از محمد امين عزيز تشكر مي كنم.با فرمت كردن مموري و ريختن مجدد برنامه ها مشكل من حل شد.بدرود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •