من یه گوشی موتورولا دارم که توی استرالیا کار میکرد و برای شرکت ای تی اند تی بود اما توی ایران کار نمیکنه چطور میتونم با سیم کارت ایران راه اندازیش کنم؟![]()
من یه گوشی موتورولا دارم که توی استرالیا کار میکرد و برای شرکت ای تی اند تی بود اما توی ایران کار نمیکنه چطور میتونم با سیم کارت ایران راه اندازیش کنم؟![]()
نميدونم شايد بايد به مخابرات سر بزني تا اونجا يه كاري واسط بكنن ولي تا اونجا كه اطلاع دارم ديگه مساله كد هاي گوشي حل شده و در ايران كار ميكنه؟
حالا كه مشكلي در رابطه با شماره سريال ها نيست. به احتمال زياد تنضيمات network درست نيست. اين مسير رو از گوشي دنبال كنيد: setting>network>network setup حال تنظيمات زير رو انجام بديد:
band:automatic
type:automatic
speed:medium
مرسي ناصر جان كم پيدايي دوست عزيز جاي شما و اقا ميلاد گل اينجا خاليه و كمبودتون هميشه حس ميشه بازم اسم اقا احسان رو يادم رفت بگم
قربونت برم الهي. ما شا الله به همه جواب ميديد ديگه. 662 تا پست تو يه وقت خيلي كم خوب عددي آقا خوب!
قوربونت اقا ناصر من فقط سعي ميكنم جواب دوستان رو بدم همين و هر چي هم كه ياد دارم از شما و دوستان گلي مثل مسعود ميلاد و احسان جان بوده من هنوز خيلي چيزا بايد ياد بگيرم تا مثل شما و بقيه بشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)