با سلام خدمت دوستان عزیز
من در حال ارتقاع سیستم هستم.اول میخواستم فقط کات گرافیک خودم رو ارتقاع بدم ولی بعد گفتم من که باید یه چند وقت دیگه باز ارتقاع بدم پس همین بهتر که الان کلی ارتقاع بدم
بودجه من برای خرید این 4 قطعه 400 هزار تومان هست.حالا به نظر شما چه قطعاتی بخرم که بهترین بازدهی رو از گرافیک داشته باشه و بتونم چند تا گیم خوب بازی کنم. چیزهایی که در نظر دارم اینا هستند
در مورد کارت گرافیک شنیدم که Radeon HD 3850 خوبه ولی در مورد قیمتش چیزی نمیدونم.
در مورد SLI و یا CROSS FIRE هم نمیدونم با بودجه من سازگار هست یا نه.مثلا یه مادر برد دارای این تکنولوژی بخرم و فعلا فقط یه کارت گرافیک بخرم که بعدا وقتی پول دستم اومد یه کارت گرافیک دیگه بخرم خوبه یا نه کلا این حالت رو بیخیال بشم.
در مورد مادر برد حتما از برند های ASUS و GIGA و MSI انتخاب شود
علاقه شدیدی به AMD دارم و میخوام در صورت صلاح دید یه AMD X2 4000 بخرم که فکر کنم قیمتی در حدود 80000 هزار تومان داره
در مورد رم هم نظری ندارم
یه مشکل هم دارم که در سیستم های جدید اکثرا فقط یک پورت IDE وجود داره در حالی که هارد و CDRom و DVDWrite من از طریق IDE به مادربرد وصل میشن.حالا تو این مونم که هاردم رو بفروشم و یه هارد ساتا بخرم که در این صورت بودجه من برای خرید بقیه قطعات کاهش پیدا میکنه و هارد نازنینم رو مفت از چنگم در میارن و یا یه مادربرد دارای دو تا پورت IDE بخرم که دیگه نیازی به فروش هاردم نداشته باشم؟؟؟
حالا به نظر شما با این 400 هزار تومان چی بخرم.راستی میخواستم سیستمم در صورت امکان امکان ارتقاع در آینده رو داشته باشه.مثلا PCI Express 2 و یا DDR 3 و یا سوکت +AMD AM2
در کل تاکید من در بهترین بازدهی گرافیک هست
ممنون که کمک میکنید