تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

من در مرحله ای که در یک فرودگاه هستیم مشکل دارم .
    آنجا در یک قسمت درون سالنی هستیم که در کنار هواپیماها قراردارد و ما پس از از بین بردن عده ای
    به کمک کامپیوتر رمز دری را پیدا می کنیم و وارد آنجا می شویم .در آن قسمت پس از از پیش رو برداشتن
    عده ای به محوطه بازی می رسیم که در آن پله بر قی وجود دارد و وقتی پایین می رویم اتاقی وجود دارد
    که از دو سمت توسط دوربین تحت کنترل است و 3 در وجود دارد که پیغامی میدهد و هیچکدام باز نمی شود .
    در ضمن در پایین صفحه مانیتور نوشته می شود :
    ID Soth in the ticketing area
    باید در این قسمت چه کار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

هیچ کسی این گیم رو بازی نکرده ؟

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من
    من اين بازي رو خيلي وقت پيش تموم كردم و تقريبا چيزي ازش يادم نيست !!!!
    مرحله فرودگاه مرحله آخر بازيه.
    اگه شما تو اووون قسمت مشكل دارين كه جلوي سه تا در آسانسور هست و هيچ كدوم از آسانسورها كار نمي‌كنه يه چيزايي يادم مياد چون خودم هم اووونجا مشكل داشتم !!!
    بايد از محوطه آسانسورها بيرون بياييد و جايي بايستيد كه از بالا مردم در حال عبور در فرودگاه رو بتونيد ببينيد. بعد سه نفر هستند تو جمعيت كه خيلي تابلو !!! هستند. بايد با يكي از دوربينها (يادم نيست كدوم !!! دوربين گرمايي - دوربين ديد تو شب - دوربين دستي - دوربين تفنگ) روي اووون سه نفر زوم كنيد تا اين اينكه اعلام بشه كه مشخصات اووون افراد بدست اووومد !!!
    بعد يكي از آسانسورها آزاد ميشه و ميشه از آسانسور استفاده كرد

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ممنون از پاسخت و اینکه برام ارزش قایل شدی .

داره خودمونی میشه sharareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اون ور مرز شقايق

پيش فرض Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

با سلام

در بازيsplinter cell 2 در مرحله Los Angles USA
    بعد از ورود به پارکینک با کامیون وبیهوش کردن نگهبانها درب خروجی باز نمیشود و میگوید که یکی از تروریستها زنده است در حالیکه توی پارکینگ هیچ کسی نیست لطفا در مورد ادامه بازی راهنمایی کنید با تشکر

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    يه ذره اين سوال رو دير پرسيدين !!!‌ تقريبا هيچي از بازي يادم نمياد با اينكه تمومش كردم (به جز مرحله‌هايي كه خيلي توش گير كرده بودم)
    اگه چند تا عكس از محيط‌هاي اطراف بزاري شايد بتونم كمكت كنم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من اون مرحله یادمه و حتی یادمه که توش گیر کرده بودم و کلی طول کشید تا ردش کردم . اما چه جوری یادم نمی یاد .

داره خودمونی میشه sharareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اون ور مرز شقايق

پيش فرض

سلام مجدد
    اگه بازي رو نصب شده دارين يه سر به قسمتlevel هاش بزنيد همون اول مرحلهLos Angles USA هست كه براي ورود به پاركينگ بايد عقب يه ماشين اسكانيا سوار بشه و وارد پاركينگ بشه ويك درب خروجي بيشتر نيست ولي يكسره بهش پيام ميدن كه بايد تمام تروريستها رو بكشي تا بتوني ادامه بدهي در حاليكه همه رو زدم و كسي نمونده.
    ممنون ميشم يك كم بيشتر به ذهنتون فشار بيارين شايد يادتون بياد. چون چند هفته است تو اين قسمت درجا ميزنم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sharareh
    سلام مجدد
    اگه بازي رو نصب شده دارين يه سر به قسمتlevel هاش بزنيد همون اول مرحلهLos Angles USA هست كه براي ورود به پاركينگ بايد عقب يه ماشين اسكانيا سوار بشه و وارد پاركينگ بشه ويك درب خروجي بيشتر نيست ولي يكسره بهش پيام ميدن كه بايد تمام تروريستها رو بكشي تا بتوني ادامه بدهي در حاليكه همه رو زدم و كسي نمونده.
    ممنون ميشم يك كم بيشتر به ذهنتون فشار بيارين شايد يادتون بياد. چون چند هفته است تو اين قسمت درجا ميزنم
    ببین عزیز متاسفانه روی سشستم من نصب نیست و حتی Save مربوط به اون قسمت رو هم ندارم ولی فکر کنم ، مطمئن نیستم فقط فکر می کنم که شما وقتی تروریستها رو می زنید فقط بیهوش می شند ، باید اونها رو بکشید .

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sharareh
    سلام مجدد
    سلام

آقا يا خانم Sharareh
    شما كساني رو كه خفه كردين رو با Termal Vision يا همون دوربين حرارتي كه اگه اشتباه نكنم دكمه 3 بود،‌نگاه كنين. اگه رنگ بدنشون قرمز روشن ديده شد،‌ اونها رو با تير خلاص كنين و اگه به رنگ آبي ديده ميشن كاري باهاشون نداشته باشين. اونهايي كه تروريست هستن به اين ترتيب شناخته ميشن

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •