سلام
چه طور می تونم دکمه هایی داشته باشم که ترنسپرنت باشه و فقط آیکون یا یک عکس Png رو نشون بده ، می شه عکس گذاشت اما کرسر ماوس رو چه طور به شکل دست کنم ؟
اصلا اگر بخوام آیکون بذارم روی فرم از چه کامپوننت دلفی باید استفاده کرد ؟![]()
سلام
چه طور می تونم دکمه هایی داشته باشم که ترنسپرنت باشه و فقط آیکون یا یک عکس Png رو نشون بده ، می شه عکس گذاشت اما کرسر ماوس رو چه طور به شکل دست کنم ؟
اصلا اگر بخوام آیکون بذارم روی فرم از چه کامپوننت دلفی باید استفاده کرد ؟![]()
bitBtn که میتونی از تب Additional پیداش کنی
- از خصوصیت Glyph برای قرار دادن عکس استفاده میشه
- از خصوصیت cursor میتونی شکل موس رو عوض کنی
برای داشتن دکمه شفاف، مقدار transparentcolovaluer از Form رو $00D8E9EC قرار بده و transparentcolor رو true کن، اگه فرم هم شفاف شد رنگ خود فرم رو تغییر بده
از طریق خصوصیت Icon در Form می تونی آیکن برای فرم انتخاب کنی
ممنون از راهنماییتون
اما من می خوام رو فرمم به جای دکمه های مربعی شکل ، و یا کامپوننت ، آیکون داشته باشم . یا عکس هایی با فرمت پی ان جی .
و از همون عکس ها به عنوان آیکون و دکمه استفاده کنم ... چه طوری می شه این کار رو کرد . یا اگه کار بهتری می شه کرد ، چیه ؟
ممنون
سلام
خوب از کامپوننت Image استفاده کن. از خاصیت Picture برای قرار دادن عکس استفاده کن...
و خاصیت Transparent رو True کن ...
برای آیکون فرم هم از مسیر زیر...
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان فکر کنم که منظور از این سوالات این است که یک فرم داشته باشیم همانند پنجره My Computer که چند تا آیکن روی آنها قرار دارد که می تونیم این آیکن ها را انتخاب کنیم و عملیات زیادی را انجام بدیم حالا می خواهیم یک فرم در دلفی داشته باشیم که چنین کارهایی را انجام بدیم.اصلا اگر بخوام آیکون بذارم روی فرم از چه کامپوننت دلفی باید استفاده کرد ؟
اما من می خوام رو فرمم به جای دکمه های مربعی شکل ، و یا کامپوننت ، آیکون داشته باشم . یا عکس هایی با فرمت پی ان جی .
و از همون عکس ها به عنوان آیکون و دکمه استفاده کنم ...
مثلا روی فرم چند تا آیکن ( عکس و غیره) پوشه و یا فایل قرار دهیم طوری که بشه این آیکن ها را انتخاب کرد و وکلیه Event های یک دکمه (باتن) را روی این آیکن پیاده سازی کرد.
من یک برنامه آموزشی دیدم که چنین بود اما خودم تا حالا موفق نشدم که چنین چیزی ایجاد کنم.
اگر کسی کامپوننتی دستوری یا آموزشی در این باره دارد ممنون می شم ما را یاری کند.
حداقل یک نگاهی به این سوال ما هم بکنید.
Last edited by as13851365; 03-12-2007 at 11:16.
اگه واقعا ميخواي مثل MyComputer باشه و با فايل و ... كار داري توي تب Sample ميتوني اينو كه ميگي رو پيدا كني.
ولي اگه ميخواي يك چيزي شبيه به اون بسازي با تركيب Panel و Image و ... ميتوني به شكل مورد نيازت برسي.
موفق باشي.
Last edited by مرد مباح; 03-12-2007 at 12:18.
از ToolaBar در پالت Win32 استفاده کندوستان می خوام یک فرم داشته باشم همانند پنجره My Computer که چند تا آیکن روی آنها قرار دارد که می تونیم این آیکن ها را انتخاب کرد و عملیات زیادی را انجام دادحالا می خواهیم یک فرم در دلفی داشته باشم که چنین کارهایی را انجام بدم.
مثلا روی فرم چند تا آیکن ( عکس و غیره) پوشه و یا فایل قرار دهم طوری که بشه این آیکن ها را انتخاب کرد و وکلیه Event های یک دکمه (باتن) را روی این آیکن پیاده سازی کرد.
من یک برنامه آموزشی دیدم که چنین بود اما خودم تا حالا موفق نشدم که چنین چیزی ایجاد کنم.
اگر کسی کامپوننتی دستوری یا آموزشی در این باره دارد ممنون می شم ما را یاری کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)