تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: K550 یا 6300 ؟؟؟

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض K550 یا 6300 ؟؟؟

من 200 هزار توامن پول دارم که میخوام یدونه از اینا رو بخرم برای کسی اگه میشه نظراتتون رو راجع به این دو گوشی بدید !!! اگه دارید که چه بهتر !!!
    یه سوال دارم اون هم اینه که ایا سایبر شات K550 مثله K800 هست یا نه ؟؟

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه دوربین برات مهمه 6300 نخر میگن عملکرد دوربینش خوب نیست

k800 خیلی سرتر از k550

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

کا550 جلوی کا800 سوسک هستش.بذار روش کا800 بخر.یا اگه نداری توی همون قیمت بهترین گوشی دبلیو 810 هستش شک نکن

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

تائيد پست بالا

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

من 200 هزار توامن پول دارم که میخوام یدونه از اینا رو بخرم برای کسی اگه میشه نظراتتون رو راجع به این دو گوشی بدید !!! اگه دارید که چه بهتر !!!
    سایبرشاتشون مثل همه ولی خب k800 سه مگاپیکسله.اون 2 mp

آخر فروم باز killerdeadlystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    بابل City

پيش فرض

کا550 جلوی کا800 سوسک هستش.بذار روش کا800 بخر.یا اگه نداری توی همون قیمت بهترین گوشی دبلیو 810 هستش شک نکن

دوست عزیز کاملاٌ با شما موافقم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    بابل City

پيش فرض

من جای تو بودم کا800 می گرفتم

خیلی خوبه

مشخصات رو بخون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    بابل City

پيش فرض

Sony Ericsson K550i

مزایا: دوربین ۲ مگاپیکسل با فوکوس اتوماتیک، صفحه نمایش با وضوح مناسب و تفکیک ۲۶۲۱۴۴ رنگ، اتصال به اینترنت، پخش فیلم و موسیقی، بلوتوث نسخه ۲٫۰

مشخصات

مشخصات کلی شبکه GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 معرفی فوریه ۲۰۰۷ نسل پردازنده سیستم عامل بستر نرم‌افزاری مشخصات فیزیکی شکل ظاهری ساده ابعاد ۱۴ * ۴۶ * ۱۰۲ میلی‌متر وزن ۸۵ گرم تنوع رنگ مشکی، سفید صدفی نمایش نوع TFT وضوح ۳۲۰ * ۲۴۰ پیکسل تعداد رنگ ۲۶۲۱۴۴ رنگ ابعاد صفحه ۱٫۹ اینچ زبان فارسی دوربین کیفیت عکس ۲ مگاپیکسل ابعاد عکس حداکثر ۱۲۲۴ * ۱۶۳۲ پیکسل فیلمبرداری بله ابعاد فیلم ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل مدت فیلمبرداری دوربین دوم خیر تماس تصویری خیر فوکوس اتوماتیک خیر فلاش بله ذخیره‌سازی دفترچه تلفن بله، ۱۰۰۰ شماره با ۲۰ مشخصه و تصویر گزارش تماس‌ها بله نوع کارت حافظه Memory Stick Micro (M2)، قابلیت افزایش حداکثر تا ۲ گیگابایت کارت حافظه همراه خیر حافظه داخلی ۶۴ مگابایت ویژگی‌ها مدیریت اطلاعات شخصی تقویم، دفترچه تلفن، یادداشت، وظایف آتی، مدیریت پرونده‌ها، ماشین حساب و ... جی‌پی‌اس خیر جاوا MIDP 2.0 پخش موسیقی MP3/AAC/MPEG4 player پخش فیلم بله دریافت فیلم بله رادیوی اف‌ام بله کار با پرونده‌های آفیس خیر کار با پرونده‌های پی‌دی‌اف خیر کار با پرونده‌های زیپ ویرایش فیلم ویرایش عکس اسکن کارت ویزیت خیر تشخیص دستنوشته خیر صفحه کلید کامل خیر ساعت بله زنگ هشدار بله پیش‌بینی کلمه بله پخش با صدای بلند بله فرمان صوتی ضبط صدا بله خروجی تلویزیون خیر بازی بله دریافت و نصب بازی بله تبادل اطلاعات ارسال پیام SMS, MMS, Email, Instant Messaging مرورگر اینترنت xHTML, RSS feeds مرورگر WAP WAP 2.0 بلوتوث بله،‌ نسخه ۲٫۰، پشتیبانی A2DP درگاه مادون قرمز بله درگاه USB USB 2.0 GPRS بله، کلاس ۱۰ HSCSD بله EDGE بله 3G خیر HSDPA خیر Push to Talk خیر سرعت تبادل در شبکه ۴۸ کیلوبایت در ثانیه شبکه بیسیم خیر انطباق با کامپیوتر بله انباره USB بله زنگ نوع پلی‌فونیک، ام‌پی‌تری تنظیمات ساخت و دریافت ملودی لرزاننده بله باتری نوع Li-Po 950 mAh (BST-33) حالت انتظار حداکثر ۳۵۰ ساعت حالت مکالمه حداکثر ۷ ساعت شارژ به وسیله درگاه USB

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    بابل City

پيش فرض

Sony Ericsson K800i

مزایا: دوربین Cyber-shot با کیفیت ۳٫۲ مگاپیکسل، فلاش، لرزش‌گیر، عکسبرداری پی‌در‌پی، صفحه نمایش ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین دوم، ۶۴ مگابایت حافظه داخلی، پخش فیلم و موسیقی، بلوتوث، رادیوی اف‌ام

معایب: کیفیت پایین فیلمبرداری

مشخصات

مشخصات کلی شبکه UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 معرفی فوریه ۲۰۰۶ سیستم عامل بستر نرم‌افزاری مشخصات فیزیکی شکل ظاهری ساده ابعاد ۲۲ * ۴۷ * ۱۰۵ میلی‌متر وزن ۱۱۵ گرم تنوع رنگ مشکی مخملی، قهوه‌ای نمایش نوع TFT وضوح ۳۲۰ *‌ ۲۴۰ پیکسل تعداد رنگ ۲۶۲۱۴۴ رنگ ابعاد صفحه ۴۰ * ۳۰ میلی‌متر زبان فارسی دوربین کیفیت عکس ۳٫۲ مگاپیکسل ابعاد عکس حداکثر ۱۵۳۶ * ۲۰۴۸ پیکسل فیلمبرداری بله ابعاد فیلم حداکثر ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل(QCIF) مدت فیلمبرداری دوربین دوم ۴۸۰ * ۶۴۰ پیکسل تماس تصویری بله فوکوس اتوماتیک بله فلاش xenon لرزش‌گیر بله عکسبرداری پی‌در‌پی بله ذخیره‌سازی دفترچه تلفن ۱۰۰۰ شماره، ۲۰ مشخصه برای هر مورد به همراه تصویر گزارش تماس‌ها بله نوع کارت حافظه Memory Stick Micro-M2، قابل تعویض در حین کار کارت حافظه همراه خیر حافظه داخلی ۶۴ مگابایت ویژگی‌ها مدیریت اطلاعات شخصی تقویم، دفترچه تلفن، وظایف آتی، مدیریت پرونده‌ها، ماشین حساب و ... جاوا MIDP 2.0 پخش موسیقی AAC, MP3 پخش فیلم MPEG4 دریافت فیلم بله رادیوی اف‌ام بله، RDS FM ساعت بله زنگ هشدار بله پیش‌بینی کلمه T9 پخش با صدای بلند بله فرمان صوتی ضبط صدا بله بازی FotoQuestFishing, MiniGolf دریافت و نصب بازی بله تبادل اطلاعات ارسال پیام SMS, MMS, Email, Instant Messaging مرورگر اینترنت xHTML, HTML-NetFront مرورگر WAP WAP 2.0 بلوتوث بله،‌ نسخه ۲٫۰ درگاه مادون قرمز بله درگاه USB بله، نسخه ۲٫۰ درگاه Fast port بله GPRS کلاس ۱۰ HSCSD بله EDGE خیر شبکه بیسیم خیر Push to talk خیر سرعت تبادل در شبکه حداکثر ۳۸۴ کیلوبیت در ثانیه انطباق با کامپیوتر بله چاپ مستقیم بله، PictBridge زنگ نوع پلی‌فونیک (۷۲ کانال)، MP3 تنظیمات دریافت و ساخت ملودی لرزاننده بله شارژ به وسیله درگاه USB بله باتری نوع Li-Po (BST-33) 900 mAh حالت انتظار حداکثر ۳۵۰ ساعت حالت مکالمه حداکثر ۷ ساعت شارژ به وسیله درگاه USB بله

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    بابل City

پيش فرض

دوست عزیز اول تیپیک دادی 550 یا 6300

بعد می گی 550 یا کا800

چه طوره ؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •