یه مدت میشه که توی شیراز وقتی با موبایل برای شبکه ها سرچ میکنم به جز مخابرات و ایرانسل و تالیا یه شبکه ی دیگه هم پیدا میکنه . بعضی جاها با کد 11 012 نشونش میده و بعضی جاها با اسم BT B-Mobile!
آنتن دهیشم خیلی ضعیفه.
یعنی چی میتونه باشه؟
یه مدت میشه که توی شیراز وقتی با موبایل برای شبکه ها سرچ میکنم به جز مخابرات و ایرانسل و تالیا یه شبکه ی دیگه هم پیدا میکنه . بعضی جاها با کد 11 012 نشونش میده و بعضی جاها با اسم BT B-Mobile!
آنتن دهیشم خیلی ضعیفه.
یعنی چی میتونه باشه؟
Last edited by jackhammer; 22-11-2007 at 14:54.
همه جای شیراز اینطوره؟
این یارو Gsm روستایی نباشه ؟
شایدم چون صنایع مخابراتی اونجاست دارن چیزی رو آزمایش میکنن !؟
Last edited by TheMohammad; 23-11-2007 at 23:16.
یعنی چی منظور از حرفت چیه؟این یارو Gsm روستایی نباشه ؟
طرفای ما هم 3 - 4 تا شبکه پیدا میشه
همراه اول
ایرانسل
بیسیم های استانی (تلفن های بی سیم میدن به روستایی های استان)
و تک تک شبکه کشور همسایه (ترکمنستان)
من گلستان زندگی میکنم
یک سایت بود که با دادن کد اپراتور مربوطه اطلاعات کاملی درباره اون اپراتور میداد.اسم سایته یادم نیست.اگه کسی بلده همینجا بگه من خودم خیلی لازم دارم.
این سایت رو بچه های طرفدار ایرانسل تو یکی از تاپیکها داده بودند که میزان پوشش اپراتور اول رو نشون بدند.
منظورش همون موبايل هاي بررره اي هسش![]()
ok فهمیدم!ولی armin_goooodboy مگه میشه شبکه های کشور همسایه را بگیره؟
این دوتا : gsmworld.com/roaming/gsminfo/index.shtmlیک سایت بود که با دادن کد اپراتور مربوطه اطلاعات کاملی درباره اون اپراتور میداد.اسم سایته یادم نیست.اگه کسی بلده همینجا بگه من خودم خیلی لازم دارم.
این سایت رو بچه های طرفدار ایرانسل تو یکی از تاپیکها داده بودند که میزان پوشش اپراتور اول رو نشون بدند.
numberingplans.com/?page=plans&sub=imsinr&alpha_2_input=IR
خیلی ها هستن که در مناطق مرزی زندگی میکنن و به خاطر انتخاب اتوماتیک شبکه بعضی موقع ها میرن توی شبکه کشورهای همسایه و کلی هم باید پول بدن !!!!!مگه میشه شبکه های کشور همسایه را بگیره؟
دوستمون توضیح دادنok فهمیدم!ولی armin_goooodboy مگه میشه شبکه های کشور همسایه را بگیره؟
بله
میشه
وقتی منطقه مرزی باشه این اتفاق میافته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)