تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: دادن مسير پايگاه داده موقع نصب برنامه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض دادن مسير پايگاه داده موقع نصب برنامه

با سلام خدمت دوستان عزيز
    چندتا سوال دارم اگه ممكنه جواب بدين ( پايگاه داده مورد نظر اكسس است ):
    1- دقيقا كار dataset چيه؟
    2- دقيقا كار Adoconnection چيه و اگه توي برنامه ازش استفاده كنيم موقع اجرا رمز عبور به پايگاه داده رو مي خواد چكار كنيم كه اين مسئله حل بشه و رمز نخواد ؟
    3-اگر بخوايم مسير پايگاه داده رو براي اشيائي مثل adotable بطور بنامه نويسي تنظيم كنيم چه دستوراتي بنويسيم ؟
    4-اگر بخوايم برنامه اي كه نوشتيم و آماده كرديم براي نصب (از طريق اينستال شيلد ) موقع نصب مسير پايگاه داده رو از ما بخواد بايد چكار كنيم . چون ميدونيد در برنامه هاي با پايگاه داده اكسس همون جايي كه پايگاه داده قبلي بوده رو در نظر ميگيره.

با تشكر از دوستاني كه جواب ميدن و اونايي كه مي خوان جواب بدند ولي بلد نيستند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خيلي ممنون كه جوابمون رو نداديد

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

شايد من تونستم چندتاشو جواب بدم. ولي دوست كمي در انجمن جستجوي كني به جواب چندتا از سوالات ميرسيا!!!
    جواب سوالها:
    1- در مورد اين سوال بهتره به Help دلفي يه نگاهي بندازي. عبارت Dataset Component رو بزن.
    2- خوب ADO يه استاندارد Microsoft هستش براي اتصال به بانكهاي اطلاعاتي. استانداردهاي ديگه اي هم هستن ولي ADO ديگه پيشرفته ترينشه. براي اينكه ديگه هم Username ,Password نخواد هم خاصيت LoginPrompt رو به False تغيير بده.
    3-
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشي
    باي

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلا خدمت romixeryعزيز
    البته فرمايش شما كاملا درسته و من هم از اونايي نيستم كه تا به مشكل برخورد مي كنند بياند اينجا سوال كنم و خودم خيلي باهاش كنجار مي رم چه قبل از طرح سوال چه بعد از اون بطور مثال در مورد سوال 2 قسمت يوزر و پسوورد خودم هم پيداش كرده بودم و در مورد قسمت اولش به اين نتيجه رسيدم كه وقتي چندتا تيبل داريم توي حالت معمول بايد براي همشون مسير پايگاه داده رو تعريف كنيم كه درصورتي كه بخوايم تغييرش بديم با مشكلاتي مواجه ميشيم در صورتي كه اگه يك شئ adoconnection داشته باشيم اونو به پايگاه وصل و بعد تيبل يا اشيا ديگه رو به او وصل مي كنيم واگه بخوايم در مسير پليگاه داده تغييري ايجاد كنيم فقط كافيه مسير adoconnection رو تغيير بديم.

در مورد سوال 2 من help رو خوندم البته به قدر سواد انگليسيم و اينو ميدونم كه كه dataset يه واسط بين adotable و datasource اما مشكل اينه كه توي بعضي از مثالهاي help دستوراتي در مورد dataset وجود داره كه ازش سر درنميارم و به نظر ميرسه كه از اون استفاده هاي ديگه هم ميشه
    سوال آخر رو اگه كسي مي دونه جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •