سلام من يه سيستم نو خريدم و روز اول كه اونو راه انداختم مشاهده كردم كه در هنگامي كه سيستم خاموشه يا هنگام ريست كردن از اسپيكر صداي ويز ممتدي به گوش ميرسد كسي علت رو ميدونه منو در جريان بذاره متشكرم
سلام من يه سيستم نو خريدم و روز اول كه اونو راه انداختم مشاهده كردم كه در هنگامي كه سيستم خاموشه يا هنگام ريست كردن از اسپيكر صداي ويز ممتدي به گوش ميرسد كسي علت رو ميدونه منو در جريان بذاره متشكرم
احتمال زياد كارت صوتي شما (كه احتمال زياد اون هم آنبورد هست ) مشكل دلره ولي چيز جدي نيست........
ببينم شما وقتي سيستمت خاموشه اسپيكرت روشنه؟
ضمنا صدادادن اسپيكر درزمان ري استارت كردن امري طبيعيه و ربطي به خراب بودن كارت صدانداره
salam refigh
mastan جان مشکلی نیست...مادربورد من هم همینطوره..کارت صدای انبوردم اینه : Realtek HD
اصلا اسمش مشکل نیست....ازین مادربورد 4 تای دیگه واسه دوستام بستم ،اونا هم همینجوری بوده !!!
میدونی این ویزویز بیشتر توی کارت صداهای hd شنیده میشه ولی توی بقیه هم بعید نیست !!! میتونی این noise رو با خرید یک sound cable مرغوب خفش کنی!!من 2500 دادم ی سیم خفن واسه اسپیکر خریدم دیگه اون ویزویز به هیچ وجه نمیاد !!!
معلوم میشه که فرد دقیق و کنجکاوی هستید !good
در ضمن اگه احیانا سی پی یو 2 هسته ای داری و با این یکی مشکل روبرو شدید یه این پست برید .
(( که اینم در واقع مشکل نیست،چون مشکل از درایور کارت صدای hd واسه ویندوز xp 32 بیتی هستش ! ))
مادربوردتون چیه ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m_a_h_n_o; 23-11-2007 at 02:55.
شما به پست اول نگاه كن.دوستمون داره ميگه ويز ممتد......اين كجاش طبيعي هست كه شما نوشتي طبيعي است؟اون كه طبيعي است يك صداي تق تق اول است كه از speaker مياد.......
مشخصات سیستمتو بگو
احتمالا پاورت ضعیفه
![]()
حضّار محتـــــــرم سو تفاهـــم شده ..به این چیزا ربطی نداره...
منظور mastan رو بزارین من روشنتر کنم : با اجازه :
!!! در 1 کلام که نه ولی در چند کلام ایشون میگن که کلا وقتی داخل ویندوز هستم صدای ویزویز نــمیـــاد ولی وقتی خارج ویندوز (یعنی جایی که عملا کارت صدا مفهومی نــداره) هستم صدای ویز ویز به گوش میرســـه !!!
این ویز ویز همین که به WELCOME ویندوز میرسیم دیگه شنیده نمیشه !! درسته ؟
این noise برای بعضی کارت صداها هست ،مهم اینه که توی ویندوز نیست !!!
امیدوارم حرفای این حقیر که در این باب تجربه ای داشتم به بار نشینـــد.آمین
قبلا هم گفتم اگه یک sound cable مرغوب بخرید همون noise خارج ویندوز هم دیگه شنیده نمیشه !!!(دلیلش ی کم تخصصی میشه و اینجا جاش نیست)
هر چند زیاد ضروری نیست چون با همین کابلهای معمولی هم ویز ویزی توی ویندوز شنیده نمیشـــه !!!
حضرتش میگه : بزرگترین استاد تجربه است !
Last edited by m_a_h_n_o; 23-11-2007 at 03:10.
ضمنا هنوز دليل ادعاي شما كه براي درست كردن سيلندر هارد روي اون آهن ربا بگيريم مورد تاييد علمي قرار نگرفته....
Edited By Gabans
شما به پست من نگاه كن 2 باره ببين من چي نوشتم :
ببينم شما وقتي سيستمت خاموشه اسپيكرت روشنه؟
ضمنا صدادادن اسپيكر درزمان ري استارت كردن امري طبيعيه و ربطي به خراب بودن كارت صدانداره
شما چي نوشتي:
شما به پست اول نگاه كن.دوستمون داره ميگه ويز ممتد......اين كجاش طبيعي هست كه شما نوشتي طبيعي است؟اون كه طبيعي است يك صداي تق تق اول است كه از speaker مياد......
من گفتم ويز ممتد امري طبيعيه كه گفتن اونو به من نسبت دادي
صدادادن اسپيكر درزمان ري استارت كردن امري طبيعيه و ربطي به خراب بودن كارت صدانداره
عزيزم مطالب رو با دقت بخون و بدون دليل از كسي ايراد نگير . دليل صحبت هاي خودت رو هم در صورتي كه كسي خواست بگو
يا علي
در مورد آهنربا هم برو ببين يك ملت دارن اين كار را ميكنن و جواب هم داده و اكثر مواقع هم كار را كامل راه ميندازه.حتي كسايي كه خودشون تو تعميرات هار هستند.
Edited By Gabana
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)