من تازگی یه پی 990 خریدم ازش راضیم دو سه روزه یه a1200رو دیدم شیفته اون شدم به نظرتون پی 990 رو بدم اون یکی رو بگیرم
من تازگی یه پی 990 خریدم ازش راضیم دو سه روزه یه a1200رو دیدم شیفته اون شدم به نظرتون پی 990 رو بدم اون یکی رو بگیرم
از من بپرسي ميگم a1200 اخه هم از نظره امكانات از 990 بهتره هم ظريف تره در ضمن زياد نيست دست مردم و هنوز كلاس خودش رو داره
به نظر من اصلا همچین کاری نکن اولا اگه گوشی خوب باشه مطمئن باش فروشش بالا میره پس حتما موتورالا مشکلی داره
در ضمن برنامه های زیادی براش نساختن
یادم میاد اون زمان که این گوشی گرون بودش کسی توی همین فروم 400 خورده ای خریده بود ولی دست دوم ازش بیشتر از 130 نمیخریدن این گوشی برای فروش هم مناسب نیست چون بازار نداره.
پی990 بهتره شک نکن
دوست عزيز زمان قديم با حالا كلي فرق داره اينو بايد بدوني كه a1200 از نظره امكانات از 900 سر تره و اين به خاطره اينه كه بازار ايران محدوده و كاربران موتورولا نميخرن چون ميترسن كه اين گوشي خوب از اب در نياد من موتورولا دارم با خيلي گوشي ها مقايسه كردم از بقيه خيلي بهتر بوده
a1200 بهتر از پي 990 هستش من الان خودم آ1200 دارم گوشي خوبيه ولي خيلي خوب نيست همونطور كه زيمكا گفت برنامه واسش فراون نيست
منم نگفتم که بده ولی یه سری معایب داره مثل همون کمبود برنامه بعضی ها هم میگن سرعتش پایینه که من نمیدونم . صداش هم که پایینه ولی مهم نیستش.
در ضمن یه مشکل که به نظرم مشکلی بزرگی هستش نبود وای فای هستش.این گوشی بایستی وای فای داشته باشه.ولی قیمتش خوبه من نمیدونستم که الان انقدر شده 240 هزار تومان خوبه والله
الان برنامه برا این گوشی به ووفور پیدا میشه چون سری گوشی های لینوکس کاربرانه خودش رو داره کسی طرفش نمیره خانواده p هم چون دنباله رو هم هستن و از سیمبین استفاده می کنن به خاطر قدمتشون برنامه براشون زیاده الان هر برنامه ای بخوایی برا a1200 ساخته شده از لحاظ سرعت که p جلوش کم میاره اصلا حرفی برا گفتن نداره الانم که قیمتش به نظر من مفته
به نظره من p990 رو نگه دار چون کلا نسبت به a1200 قوی تره و در سطح بالاتری قرار داره
ولی اگه شکل ظاهریه گوشی برات خیلی مهمه برو a1200 بگیر
یه نظر من موتورولا نگیر .بدرد نمیخوره.صداش که از ته چاه در میاد.صفحش که کوچیکه.کیبرد که نداره.برنامه که گیر نمیاد.....
البته به نظر من یکم دخترونست
قابل توجه اون دسته از دوستاني كه ميگن موتورولا صداش كمه بايد بگم كه با يه تقويت كوچك صداش سري pسوني رو ميخوره البته بايد توجه داشت كه اين فايل هاي تقويت صدا رو خود كمپاني با level هاي مختلف ارئه ميده تا دست كار بر واسه تقويت باز باشه در مورد برنامه هم بايد بگم شما دوستان گل يه سري به سايت هاي مخصوص موتورولا است بزنين متوجه ميشين كه فقط در ايران موتورولا اين گونه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)