تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: CAELinux / قابل توجه مهندسان مکانیک

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض CAELinux / قابل توجه مهندسان مکانیک

تا چند روز پیش اصلا فکر نمی کردم که نرم افزار های اوپن سورس و رایگان در زمینه های مختلف مهندسی مکانیک مانند مدل سازی , مش بندی , آنالیزهای مختلف حرارتی و مکانیکی در لینوکس وجود داشته باشه و این مسئله برای من مثل رویا بود. جستجوی زیادی هم در این زمینه انجام داده بودم ولی به نتیجه ای نرسیده بودم. برای همین منظور مجبور بودم از نرم افزارهایی مثل Ansys , Catia و ... در ویندوز استفاده کنم. ولی در عین ناباوری دیروز با توزیعی از لینوکس آشنا شدم که شامل مجموعه کاملی از نرم افزار های مهندسی اوپن سورس و رایگان در این زمینه است. باور این قضیه اولش یک مقدار سخت بود ولی با کمی تحقیق و جستجو متوجه شدم که این رویا به حقیقت تبدیل شده است.

CAELinux یکی از توزیع های جدید لینوکس است که برای همین منظور ساخته شده است. بعد از حدود دو سال تلاش, تیم توسعه دهنده این توزیع موفق شد اولین نسخه پایدار این توزیع را بر مبنای PCLinuxOS 2007 ( یکی از توزیع های محبوب و مطرح در لینوکس ) با نام CAELinux 2007 در تاریخ 12 اکتبر 2007 منتشر کند.

CAELinux 2007
    به صورت LiveDVD و قابل نصب بروی هارد است و شامل نرم افزار های زیر میباشد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خدمتتون عرض کنم که تمامی نرم افزارهای این توزیع open source و رایگان است. Salome و Code_Aster از نرم افزارهای اصلی این توزیع به تنهایی 550 و 150 مگابایت حجم دارد !

فایل های فلش , ویدیو , pdf و مثال های زیادی برای کار با این نرم افزار ها در این توزیع وجود دارد. به عنوان مثال میتوانید یکی از فایل های آموزشی را که در مورد مدل سازی و مش بندی یک قطعه سه بعدی میباشد را به صورت یک فایل pdf دانلود کنید:

کد:
    خلاصه ای از کارهایی که میتوان با نرم افزارهای این توزیع انجام داد:

مدل سازی ۲ بعدی و ۳ بعدی - مش بندی - تحلیل های مکانیکی , حرارتی , سیالاتی , صوتی , مواد مرکب و .... - آنالیز های خطی و غیر خطی ( linear or not ) - آنالیز اجزای محدود ( finite elements ) - مجراهای فشار ( pressure vessels ) , شبیه سازی های فیزیکی و ...

برای مشاهده تصاویری از CAELinux 2007 و نرم افزارهای آن به لینک های زیر مراجعه کنید:

کد:
    دانلود نسخه LiveDVD با حجم 2.4 گیگابایت :

کد:

دانلود نسخه VMWare virtual machine برای اجرا در سیستم عامل دلخواه خود ( لینوکس یا ویندوز ) به صورت مجازی :

کد:

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از معرفی این توزیع
    دوستان زیادی دارم که دنبال این می گردن
    خودت هم باهاش کار کردی؟
    مثلا به پای برنامه ای مثل catia می رسه؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

آیا این نرم افزارها مشکلی خاص برای نصب روی دیگر توزیع ها دارند؟ یا احتمالا شرکتی خاص پشتیبان این توزیع هست که سرمایه گذاری کرده و لایسنس این نرم افزارها رو خریده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ممنون از معرفی این توزیع
    دوستان زیادی دارم که دنبال این می گردن
    خودت هم باهاش کار کردی؟
    مثلا به پای برنامه ای مثل catia می رسه؟

خواهش می کنم.
    خودم دیروز با این توزیع آشنا شدم و الان هم در حال دانلود این توزیع هستم که با سرعت ۱۲۸ چند روزی طول می کشه. در مورد مقایسه نرم افزارهای این توزیع با نرم افزارهایی مثل Catia و Ansys نمیتونم اظهارنظری بکنم چون هنوز کار نکردم. من خودم چند سالی هست که با نرم افزار Catia و تاحدودی Ansys در ویندوز کار می کنم. بعید میدونم قدرت این نرم افزارها به پای Catia و Ansys برسه. ولی اونطوری که از تصاویر این نرم افزار ها و اطلاعات بدست اومده متوجه شدم , فاصله زیادی نباید وجود داشته باشه. اظهارنظر قطعی رو میذارم برای هفته بعد. به هر حال به نظر من نقطه شروع خیلی خوبی برای دنیای لینوکس و اپن سورس میتونه باشه.
    Last edited by sudotux; 20-11-2007 at 16:21.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

آیا این نرم افزارها مشکلی خاص برای نصب روی دیگر توزیع ها دارند؟ یا احتمالا شرکتی خاص پشتیبان این توزیع هست که سرمایه گذاری کرده و لایسنس این نرم افزارها رو خریده؟
    taia جان در مورد حامی این نرم افزار ها و احتمالا شرکت هایی که در این زمینه سرمایه گذاری کردند اطلاعاتی ندارم. ولی مسئله ای که مشخص هست اینه که تمامی این نرم افزار ها اپن سورس , رایگان و تحت لایسنس GPL یا LGPL هست. برای نصب در توزیع های دیگه هم مشکل خاصی وجود نداره. به عنوان مثال نرم افزار Salome v3.2.6 یکی از مهمترین نرم افزار های این توزیع هست با حجم ۵۵۰ مگابایت برای توزیع های مختلف قابل دانلود است. لینک زیر رو یک نگاهی بنداز:

کد:

یا مثلا سورس نرم افزار Code_Aster v9.1 با حجم ۱۴۰ مگابایت در سایت زیر ( که به زبان فرانسوی هست ) قابل دانلود هست:

کد:

در مورد بقیه نرم افزارها هم نباید مشکلی وجود داشته باشه. ولی به نظر من بهترین و راحتترین راه ممکن استفاده از خود توزیع CAELinux است. چون نصب این نرم افزار ها از روی سورس و یا باینری با وجود وابستگی های زیاد میتونه وقت گیر و دردسرساز باشه.
    Last edited by sudotux; 20-11-2007 at 16:17.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

لینک های میرور و پرسرعت برای دانلود توزیع CAELinux2007 اضافه شد. لطفا برای دانلود از این لینک استفاده کنید:

کد:

فایل تورنت ( Torrent ) :

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

لینک های میرور و پرسرعت برای دانلود توزیع CAELinux2007 اضافه شد. لطفا برای دانلود از این لینک استفاده کنید:

کد:

فایل تورنت ( Torrent ) :

کد:
    با سلام
    ظاهرا لینک آخری اشکال دارد.؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

با سلام
    ظاهرا لینک آخری اشکال دارد.؟؟؟
    اگر منظورتون فایل تورنت هست شاید به خاطر این هست که هنوز Seed برای این لینک جمع نشده و احتمالا چند روز طول می کشه که فایل تورنت راه بیوفته.

در مورد لینک اول باید بگم که شامل 4 لینک هست که part های ۱ تا ۴ هستند و هر چهار تا لینک سالم هستند.

کد:
    Last edited by sudotux; 21-11-2007 at 22:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگر منظورتون فایل تورنت هست شاید به خاطر این هست که هنوز Seed برای این لینک جمع نشده و احتمالا چند روز طول می کشه که فایل تورنت راه بیوفته.

در مورد لینک اول باید بگم که شامل 4 لینک هست که part های ۱ تا ۴ هستند و هر چهار تا لینک سالم هستند.

کد:
    با سلام
    نه مشکل حل شد همه رو دانلود کردم و احتمالا تا چند روز آینده رو دی وی دی میزنم اگه تونستم امتحان می کنم.
    ولی یه سوال داشتم اون عزیزی که با 128 دانلود می کنه مگه کم سرعتی داره که چند روز می خواهد دانلود کنه.
    من لینک 4 رو 10 دقیقه ای و 3 لینک دیگه رو باهم 30 دقیقه ای گرفتم . ماشالله سرعت سرور در حد تیم ملی عالی

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

با سلام
    نه مشکل حل شد همه رو دانلود کردم و احتمالا تا چند روز آینده رو دی وی دی میزنم اگه تونستم امتحان می کنم.
    ولی یه سوال داشتم اون عزیزی که با 128 دانلود می کنه مگه کم سرعتی داره که چند روز می خواهد دانلود کنه.
    من لینک 4 رو 10 دقیقه ای و 3 لینک دیگه رو باهم 30 دقیقه ای گرفتم . ماشالله سرعت سرور در حد تیم ملی عالی

سرعت دانلود شما چنده ؟؟؟؟؟

از اون سوالی که پرسیدید میشه حدس زد که شما در ایران زندگی نمی کنید و نمی دونید چه مشکلاتی اینجا هست ....

با سرعت ۱۲۸ در خوشبینانه ترین حالت ممکن حداقل ۴۵ ساعت طول می کشه دانلود این ۴ تا لینک

ببخشید بحث این تاپیک منحرف شد ....

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •