تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: چه جوری میشه یه پارتیشن رو از حالت اکتیو خارج کرد ؟ فراخوان عمومی برای کمک

پروفشنال hadi_balaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    یه جای این کره خاکی

پيش فرض چه جوری میشه یه پارتیشن رو از حالت اکتیو خارج کرد ؟ فراخوان عمومی برای کمک

من یه هارد به هارد قبلیم اضافه کردم اما مثل اینکه با هم مشکل دارن . یعنی موقع بوت شدن خیلی طولش می ده و وقتی هم که بالا اومد هر چند دقیقه یه هنگ کوچولو می کنه . رو هر کدوم هم یه ویندوز نصب کردم . اما درایو c هارد slave باز نمی شه و وقتی هم هارد جدید رو master میزارم ویندوزش بالا نمیاد . تا حالای قضیه این جور که من فهمیدم پارتیشن c هارد جدید مشکل پیدا کرده . یه عزیزی هم بهم گفت شاید واسه اینه که هر دو تا درایو اصلی هاردهای شما (c) اکتیو هستند . وقتی نگاه کردم دیدم درسته هر دوتاشون اکتیو هستن. حالا مشکل من اینه که نمی تونم از حالت اکتیو درشون بیارم . چون اون گزینه غیرفعاله . لطفا راهنمایی کنید که چه جوری باید این مشکل رو حل کنم . یا اصلا چیکار کنم که این دو تا هارد با هم مشکل نداشته باشند ؟
    ویندوز هر دو هارد xp sp2 media center
    مینبورد elitegroup 662-1066 TM2
    هارد ها : 80 و 250 maxtor sata

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

اگه درایوتونو delete کنید ،درایوتون inactive (غیر فعال) میشه !! توجه کنید delete نه format
    و اگه امکان delete کردن پارتیشن نیست با یک برنامه که فکر کنم اسمش MBR manager هستش،میشه این کارو کرد...بگردم اگه داشتم حتما واستون آپلود می کنـــم !
    در ضمن این نرم افزار از جمله نرم افـــزارهای تحت داس مجموعه Hiren boot است !!!
    این سی دی (hiren boot) متشکل از نرم افزارهای بسیار مفیدیه از جمله norton Ghost 8.3 که میتونه هارد ساتا رو هم پشتیبانی کنه...کل حجم سی دی هم به 60 مگابایت نمیرســـه...میتونید از اینترنت download کنــــید...همین p30world هم فکر کنم داشتـــه باشه

موفق و پیروز...البت همیشه باشید
    Last edited by m_a_h_n_o; 21-11-2007 at 01:05.

پروفشنال hadi_balaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    یه جای این کره خاکی

پيش فرض

دمت گرم . خیلی حال دادی . واسم خیلی مهم بود .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

قابلی نداشت رفیق
    درکل دمم گرم خیلی حال دادم

در آغاز فعالیت mba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزيز شما با استفاده از برنامه PowerQuest PartitionMagic 8.0 براحتي مي تونيد يك درايو را اكتيو يا آن اكتيو نماييد .

mba

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

سلام
    آغاز فعالیتتون رو خیرمقدم میگم و خاطرات خوشی را برای شما در انجمنهای پی سی ورلد آرزو دارم .
    دوست عزيز شما با استفاده از برنامه PowerQuest PartitionMagic 8.0 براحتي مي تونيد يك درايو را اكتيو يا آن اكتيو نماييد .

mba
    بله ...ولی در PowerQuest PartitionMagic 8.0 فقط زمانی میشه Active رو روی درایو دیگه ای ست کرد که اون درایو دیگه هم primary باشه !
    با توجه به اینکه معمولا برای پارتیشن بندی یکی رو primary میسازن و بقیشو Logical ، با PowerQuest PartitionMagic 8.0 نمیشه Active رو inactive کرد..ولی توسط نرم افزارهای دیگه میشه...با PowerQuest PartitionMagic 8.0 نمیشه پارتیشن های logical رو Active کرد...
    ممنون از راهنمایی مفید و سازنده شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •