تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: چه جوري اينترنت adsl رو shar كنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض چه جوري اينترنت adsl رو shar كنم؟

دوستان من اينترنت adsl دارم و ميخوام بقيه كاربران شبكه داخلي هم از اون استفاده كنن الان سيستم خودم با مودم پارس آنلاين با اين مشخصات symphony ADSL Router sy800c به اينترنت وصل ميشه پورت مودم هم usb هست و من اينترنتم رو shar كردم كه آيكون اون روي سيستم كاربر دوم نمايش داده ميشه و حتي آنتي ويروس كاربر دوم به صورت اتومات آپديت ميشه اما مشكل اينجاست كه هيچ صفحه‌اي رو باز نميكنه؟ براي اينكه بتونم صفحات رو باز كنم چكار بايد بكنم لطفا به صورت دقيق توضيح بدين من آماتور هستم.
    در ضمن سرچ هم كردم و توي يكي از تاپيك ها كه دوستان اين مشكل رو مطرح كرده بودن من هم سؤالم رو پرسيدم ولي هيچ كس جواب نداده براي همين دوباره تاپيك زدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز نیازی به Share کردن اینترنت ندارید.مودم شما Router دار هست و Sharing رو خودش انجام میده .

تنها کافیه شما تمام سیستم ها رو به سویچ وصل کنید مودم رو هم همینطور بعد به کامپیوتر ها ای پی از رنج مودم بدید .برای Defult Gateway و DNS Server هم ای پی مودم رو بدید .همین.

البته باید یگم که اینکار زمانی انجام میشه که قابلیت NAT در Modem فعال شده باشه که معمولا هست ونشده باشه هم یک تیکه کوچوله که اگه نتونستید Share کنید بگید تا مسیر اون گزینه رو بهتون بگم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز نیازی به Share کردن اینترنت ندارید.مودم شما Router دار هست و Sharing رو خودش انجام میده .

تنها کافیه شما تمام سیستم ها رو به سویچ وصل کنید مودم رو هم همینطور بعد به کامپیوتر ها ای پی از رنج مودم بدید .برای Defult Gateway و DNS Server هم ای پی مودم رو بدید .همین.

البته باید یگم که اینکار زمانی انجام میشه که قابلیت NAT در Modem فعال شده باشه که معمولا هست ونشده باشه هم یک تیکه کوچوله که اگه نتونستید Share کنید بگید تا مسیر اون گزینه رو بهتون بگم.
    يك) منظورتون از سويچ همون هابي هست كه كامپيوترها به اون وصل شدن؟
    دو) آي پي از رنج مودم رو چه جوري بايد بدم؟
    سه) اي پي مودم رو از كجا بايد به دست بيارم؟
    چهار) قابليت NAT و مودم رو از كجا فعال كنم؟
    ببخشيد من كه گفتم آماتورم

داره خودمونی میشه kavehtala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

احتیاجی به تنظیم آی پی ندارید چون پیشفرض اکثر مودم های داخل بازار Dhcp فعال است و ارایه آی پی
    به کلاینت ها بر عهده مودم و اتوماتیک است البته به شرط انتخاب Nat و Dhcp در تنضیمات داخلی مودم که
    کاربر قبلی فرمودند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با انتخاب Nat و Dhcp نتونستم که دو تا کامپيوتر را همزمان به اينترنت وصل کنم تکي وصل ميشه ولي هر دو با هم نه؟
    بنظرتون مشکل از کجا ميتونه باشه
    مودم smartax mt800 و هاب هم centrecom s3024SL هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بالاخره مشکلم حل شد
    لينک زير يک فايل آموزشي تصويري هست اميدوارم به دردتون بخوره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت lajevardi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان; من يه چند شبي هست بنا دارم اين adsl رو تزريق كنم به اين دو تا كامپيوتر، كچل شدم!
    عرض شود كه مودم يه ADSL Router از كمپاني معظم سيمفوني ست. sy800c. هم پورت usb داره و هم ethernet.
    من ميخوام از طريق اين router هم دو كامپيوتر رو lan كنم و هم اينكه هر كودوم به طور جداگانه بتونن از adsl استفاده كنن.

كامپيوتر1 از طريق پورت usb به router وصله با تنظيمات زير:
    ip: 192.168.1.2
    subnet mask: 255.255.255.0
    default gateway: 192.168.1.1
    workgroup: Homenet

كامپيوتر2 از طريق پورت ethernet به router وصله وبا تنضيمات زير:
    ip: 192.168.1.3
    subnet mask: 255.255.255.0
    default gateway: 192.168.1.1
    workgroup: Homenet

مودم هم كه ip ش 192.168.1.1 هست و من از طريق همين آي‌پي آدرس به كنسول تنظيمات مودم وارد ميشم.

بين دو تا كامپوتر شبكه اي تنظيم كردم كه اجازه ي file and printer sharing ميده. حالا از كامپيوتر2 به فايلهاي share شده كامپيوتر 1 دسترسي دارم و نه بالعكس. هر وقت كه ميخوام از كامپيوتر1 به كامپيوتر2 وصل شم، prompt ميده براي user و pass.
    اين از مشكل file sharing كه لنگ در هوا مونده.
    در مورد adsl هم بايد بگم كه من مي‌خوام وقتي كامپيوترها ميان بالا از طريق همون lan (پورت usb هم يه lan مجازي ميسازه) متصل شن به اينترنت، بطور همزمان، بدون نياز به اينكه يكي اجبارا" روشن باشه.
    مودم از پروتكل bridge استفاده مي كرد بطور پيش فرض و فكر ميكنم به خاطر همين هم باشه كه حتما" براي كانكت شدن بايد از يه Broadband connection استفاده كنم. رفتم تو config اين sy800c يه پروتكل pppoe درست كردم و username و pass اس كه isp داده بود زدم. vpi و vci رو هم به ترتيب 0 و 35 دادم و تنظيمات ادامه رو هم انجام دادم و dhcp server رو on گذشتم كه خودش بره بگرده پيدا كنه.
    فايده نداشت ، حتي يكي از كامپيوتر ها هم خود به خود connect نميشه و مجبورم از broadband استفاده كنم. وقتي هم كه از broadband استفاده ميكنم، ميدونيد دو تا كامپيوتر رو نميشه با هم connect كرد.

شرمنده به درازا كشيد، تصور ميكنم تو اين چند شب همه اين قروم هارو خوندم ولي هيچ كودوم از تنظيمات كارگر نشد.
    --------------------------
    حل شد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by lajevardi; 04-12-2007 at 01:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض کمک

دوستان عزیز سلام من یه مشکلی دارم که می خواستم ببینم آیا کسی می تونه مشکلم رو حل کنه
    وقتی که عبارت192.168.1.1 \\ رو وارد می کنم وارد قسمت تنظیمات مودم نمی شه آیا کسی دلیل این مساله رو می دونه؟
    در ضمن مودم من sy800c مربوط به شرکت symphony هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان عزیز سلام من یه مشکلی دارم که می خواستم ببینم آیا کسی می تونه مشکلم رو حل کنه
    وقتی که عبارت192.168.1.1 \\ رو وارد می کنم وارد قسمت تنظیمات مودم نمی شه آیا کسی دلیل این مساله رو می دونه؟
    در ضمن مودم من sy800c مربوط به شرکت symphony هستش
    دوست عزيز اگه آنتي ويروس يا فايروال روي سيستم داري غير فعالش كن شايد مشكلت حل بشه

داره خودمونی میشه sinasafari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در کافی نت چکار کنم فوریییییییییییییییییییییی ی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •