آموزش برنامه Virtual Pc
... نصب چند سیستم عامل ، در داخل سیستم عامل ویندوز ...
حجم : 770 کیلوبایت
آموزش برنامه Virtual Pc
... نصب چند سیستم عامل ، در داخل سیستم عامل ویندوز ...
حجم : 770 کیلوبایت
سلام آیا این برنامه از لینوکس هم پشتیبانی مکنه؟
سلام ... دقیق یادم نیست ، سال قبل یکبار این برنامه رو نصب کردم ... همون اول برنامه ، چند تا منو برای سیستم عاملهای مختلف داره ... البته الآن دو سه ماه هست ، که ورژن جدیدتر این برنامه اومده ... احتمالآ قابلیتهای بهتر و بیشتری هم داره ... احتمال بسیار زیاد باید قابلیت پشتیبانی از لینوکس رو هم داشته باشه ... شرکت سازنده برنامه هم مایکروسافت است ...
یه برنامه حرفه ای دیگه ( برای اجرای چند سیستم عامل داخل ویندوز ) داریم ... بنام VMware که هم قدیمی تر هست و هم حرفه ای تر ... البته جدیدآ که خیلی برنامه های دیگه هم در این زمینه ساختند ... ولی یکی از معروفترینها VMware است ...
اگه بتونید سری کامل VMware رو بدست بیارید ، برای همه موارد برنامه ساختند ... منظورم یک برنامه نیست ، چندین برنامه برای سری کارهای مختلف ساختند ... قبلآ داشتم ، متاسفانه از دست رفت ... الآن نه تو فروم خودمون نه جای دیگه ( حتی بازار ) سری کامل اون رو ندیدم ... فقط استاندارد و حرفه ای و بعضی ورژنهای اون هست ...
در صورتیکه برای سرور داره ،برای سرورهای لینوکس داره ، انواع و اقسام مختلفی در زمینه های مختلف برنامه دارند ...اینها رو بطور جداگانه و حرفه ای ساختند ...
بیشتر سریها و ورژنهای حرفه ای و استاندارد VMware پشتیبانی از لینوکس هم دارند و براحتی و بسیار خوب لینوکس قابل اجراست ... ولی اگه شما برای سرور یا سرورهای لینوکس و موارد خیلی حرفه ای تر لازم دارید ، باید ورژنهای مخصوص این برنامه رو نصب بفرمایید ...
برنامه های دیگه در این زمینه ( که پشتیبانی لینوکس هم دارند ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
سلام به همهٔ دوستان عزیز
من روی لب تاب ،virtual pc را نصب کردم،و windows 2000 را بالا آوردم ،ولی متاسفانه نتونستم SD Card و Usb را نصب کنم و اینکه فولدری را share کنم.
کسی میتونه به من کمک کنه و این مسئلهرو حل کنه؟
از رهنمأیی شما ،پیشا پیش سپاسگزارم
سلام به همهٔ دوستان عزیز
من روی لب تاب ،virtual pc را نصب کردم،و windows 2000 را بالا آوردم ،ولی متاسفانه نتونستم SD Card و Usb را نصب کنم و اینکه فولدری را share کنم.
کسی میتونه به من کمک کنه و این مسئلهرو حل کنه؟
از رهنمأیی شما ،پیشا پیش سپاسگزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)