فکر کنم اکثرتون از جریان s500 با خبر باشید که یکسری نرم افزار و تم داره که در طور روز و ماه و فصل و... بطور اتوماتیک تغییر میکنه !
خواستم قضیه رو به طور کامل بدونم
و این که آیا میتونم نرم افزارشو پیدا کنم و روی یه گوشی دیگه نصب کنم
ممنون
![]()
فکر کنم اکثرتون از جریان s500 با خبر باشید که یکسری نرم افزار و تم داره که در طور روز و ماه و فصل و... بطور اتوماتیک تغییر میکنه !
خواستم قضیه رو به طور کامل بدونم
و این که آیا میتونم نرم افزارشو پیدا کنم و روی یه گوشی دیگه نصب کنم
ممنون
![]()
چه ویژگی جالبیه.از کجا میدونی؟
وااااا
اینو که دیگه همه میدونن
من نمیدونستم میشه در موردش بیشتر توضیح بدی؟
بابا ایول من فکر میکردم که همه بچه های کلوپ سونی اریکسون میدونن
باشه خودم یه توضیحی دربارش میدم
یک نوع تم یا نرم افزار در این گوشی بصورت فابریک نصب شده که قابلیت این رو داره که در طول زمان چهره تم رو عوض کنه مثل منو ها والپیپر و...
این حالت به صورت های مختلفی هستش مثلا در بهار درخت والپیپر سبز است ولی در زمستان خشک و هوا برفی است و یا بصورت شب و روز که مثلا گلی در روز باز است و در شب بسته میشود
درسته جالبه
شرکت سونی اریکسون در این نوع شاهکار کرده
و این سیاست رو به s500 داده و از تکثیر این نرم افزار به بازار جلوگیری کرده تا هر کسی که از این حالت خوشش اومده بره s500 بخره
فکر نکنم چیزه خارق العاده ای باشه.فقط کافی هست که یک رابطه ای بین تم و ساعت و تقویم گوشی ایجاد کرده باشن.
تم ها به صورت فلش هستن و این تغیرات رو با توجه به زمان نشون میدن.
تقریبا همینه ولی چون جدیده برا خودش ی خلاقیت حساب میشه
حالا مشکل اینجاست که این نرم افزار تو بازار هست یا نه؟
تائید میشه. مثلا الان که پاییزه فرض کنیم برگ درختو زرد نشون میده. حالا بیا تقویمو دو ماه برگردون به عقب میبینی که برگ درختو سبز نشون میده.فکر نکنم چیزه خارق العاده ای باشه.فقط کافی هست که یک رابطه ای بین تم و ساعت و تقویم گوشی ایجاد کرده باشن.
اینم تائید میشهتقریبا همینه ولی چون جدیده برا خودش ی خلاقیت حساب میشه
فکر نکنم باشه.حالا مشکل اینجاست که این نرم افزار تو بازار هست یا نه؟
اگه کسی s500 گرفته بگه تا بریم سراغ گوشیش و این نرم افزار رو از تو دلش بکشیم بیرون !!
ولی واقعا نمیشه هیچ کاری کرد که نرم افزارو بگیریم؟؟؟
شاید با فلش کردن فریمور اس 500 روی یه گوشیه دیه مثل W580
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)