تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: گوشيم آب خورده به دادم برسيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض گوشيم آب خورده به دادم برسيد

با سلام آقا گوشي سامسونگ من ديروز افتاد تو آب . من به محض اينكه افتاد درش آوردم سيم كارت و باطري رو در آوردم گوشي رو خشكش كردم و گذاشتم توي كيسه برنج . يه دو ساعتي بود بعد برش داشتم و روشنش كردم . اول كه چند بار به محض روشن كردن خاموش مي شد . بعد از چند بار روشن خاموش شدن روشن شد ولي سيم مارت رو نمي شناخت (سيم كارت رو تست كردم سالم بود) . يه نيم ساعتي باهش ور رفتم سيم كارت رو شناخت و به ظاهر درست شده بود كه بعد از يك ساعت روشن بودن خودش خاموش شد و از اون به بعد هر دفعه كه روشنش مي كنم ميگه Insert sim card . حالا شما اساتيد فن بگيد جي كارش كنم . درست ميشه نمي شه ؟ اگر بايد بدم به تعمير كار هزينش تقريبا چه قدر در مياد ؟ اصلا راهي هست كه مسالمت آميز (بدون صرف هزينه) درست بشه . آخه الان هزينه هام و خرجام بالاي و به قولي بچه ها اوضام كشمشي هست
    Last edited by amnhck123; 18-11-2007 at 01:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morrigan_neit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    somewhere in the earth

پيش فرض

سشوارم امتحان کن

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

مهندس ميزاشتي 1 روز حداقل بمونه بعد امتحان كني.فعلا بيخيال گوشي بشو تا 2 روز.ببين سيمكارتت سالم هست يا با اين كار ات سوخته.

بذار گوشي قشنگ خشك بشه.اگر بلدي بازش كن و مدارها را باد سشوار بگير

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

با سلام آقا گوشي سامسونگ من ديروز افتاد تو آب . من به محض اينكه افتاد درش آوردم سيم كارت و باطري رو در آوردم گوشي رو خشكش كردم و گذاشتم توي كيسه برنج . يه دو ساعتي بود بعد برش داشتم و روشنش كردم . اول كه چند بار به محض روشن كردن خاموش مي شد . بعد از چند بار روشن خاموش شدن روشن شد ولي سيم مارت رو نمي شناخت (سيم كارت رو تست كردم سالم بود) . يه نيم ساعتي باهش ور رفتم سيم كارت رو شناخت و به ظاهر درست شده بود كه بعد از يك ساعت روشن بودن خودش خاموش شد و از اون به بعد هر دفعه كه روشنش مي كنم ميگه Insert sim card . حالا شما اساتيد فن بگيد جي كارش كنم . درست ميشه نمي شه ؟ اگر بايد بدم به تعمير كار هزينش تقريبا چه قدر در مياد ؟ اصلا راهي هست كه مسالمت آميز (بدون صرف هزينه) درست بشه . آخه الان هزينه هام و خرجام بالاي و به قولي بچه ها اوضام كشمشي هست
    آفرين آفرين كار خيلي خوبي كردي فقط بايد حداقل 24 ساعت ميموند ولي حالا ببرش پيش تعمير كار بگو آب خورده اونم گوشيتو باز ميكنه و يه ماده مخصوصي كه لحيم مدارهاشو نابود نكنه ميزنه و ميشوره و حل ميشه ارزونه شايد 1000 تومن يا كمتر سيم كارت مشكل پيدا نميكنه
    در مراحل اوليه سازگاره
    مهندس ميزاشتي 1 روز حداقل بمونه بعد امتحان كني.فعلا بيخيال گوشي بشو تا 2 روز.ببين سيمكارتت سالم هست يا با اين كار ات سوخته.

بذار گوشي قشنگ خشك بشه.اگر بلدي بازش كن و مدارها را باد سشوار بگير
    منظور از بي خيالي گذاشتن گوشي در داخل برنج به مدت حداقل 1-2 روزه
    چون بلد نيستي و نميتوني گفتم ببر پيش تعمير كار

من گوشيم دي900 آيه سامسونگه كه افتاد تو چاه توالت در آوردم آب كشيدمش بعد با سشوار و نور چراغ خشكش كردم

مراقب باشيد
    بعد از خشك كردن گوشي به هيچ وجه گوشي را روشن نكنيد باتري را خارج كنيد ببريد پيش تعمير كار تا بشوره بعد از اون ميتونيد راحت استفاده كنه
    گوشي بعد 3-4 سال از زمان آب خوردگي به احتمال زياد مشكل پيدا ميكنه
    الانم زياد دير نشده گذاشتن در برنج كار خيلي خوبيه اما به مدت زياد 1 روز

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من شک ندارم مینی زورو توی این کار وارده ! هر کاری گفت بکنی گوشیت از آک هم بهتر میشه
    خوبی مینی جان ... کم پیدایی !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از همه دوستان ممنون . فعلا كه يه ده روزي گذشته رفتم جاش ميگه آي سي رو پيدا نمي كنم . حالا ما هم دستمون مونده تو پوست گردو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •