تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: درخواست كمك براي نصب zen v

داره خودمونی میشه Carl_zeiss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

14 درخواست كمك براي نصب zen v

سلام
    دوستان عزيز اگه ميشه راهنماييم كنيد..يكcreative zen v گرفتم 1 گيگ
    همه نرم افزار هاي cd رو نصب مي كنم ولي وقتي دستگاه رو plug in مي كنم found new hardware ميده كه مربوط مي شه به MPT
    ولي هر كاري مي كنم اين MPT رو از روي cd پيدا نمي كنه كه نصب كنه
    به صورت دستي رفنم از توي cd فايل هاي مربوي به Mpt رو نصب كردم و set up اش رو اجرا كردم ولي انگار نه انگار!
    باز هر بار كه دستگاه رو وصل مي كنم همين مشكل رو داره و دستگاه شناسايي نمي شه آخر سر!!!

به نظر شما mpt روي cd فايل هاش مشكل دارن؟ يا اشكال جاي ديگه است؟
    -اگه مي شه لينك دانلود درايور xp و mpt جديد رو برام بگذارين
    -و اگه هم فكر ميكنين مشكل جاي ديگست راهنماييم كنين

يك دنيا ممنون

پروفشنال ramin4116's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Adobe Illustrator CS3

پيش فرض

یه سوال استاد چند بار برنامه رو نصب کردی و ایا ویندوزت جدید هستش

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1. zen v گرفتی یا zen v plus ؟

2. مساله عدم اتصال به PC توی مدلهایی که از پروتکل MTP حمایت می کنن ، گاهی وقتا پیش میاد ... من خودم vision:m ام رو تا یه هفته نمی تونستم نصب کنم ... آخرش با یکی دوبار mail رد و بدل کردن با خود Creative راهنمایی ام کردند ... (80% مشکلات نرم افزاری رو میشه بدون نصب مجدد ویندوز حل کرد ...چون 80% مشکلات اصلا ربطی به ویندوز ندارن )

شما از بخش Support سایت creative استفاده کن ... ایشالا مشکلت حل بشه ... انگلیسی ات که خوبه ، نه ؟ (هرجا به مشکل خوردی بگو کمک کنم)

برو توی این صفحه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا mp3 player رو انتخاب کن .. حالا از صفحه جدید ، این دوتا راه حل به دردت می خوره : 3 و 5

یکی شون رو انتخاب کن و مرحله به مرحله باهاش پیش برو ... قشنگ توضیح داده همراه عکس همه چیز رو ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

9 سلام

مرسی از اینکه برام وقت گذاشتین دوستان
    عرض شود که این مشکل رو روی 2 تا کامپیوتر که جفتشون windows xp دارن و مدیا پلیر 11 (ویندوز جدید هست)امتحان کردم و در هر دو کامپیوتر با مشکل یکسانی برخورد کردم

1) مدل zenV plus هست با ظرفیت 1 گیگ

2) دستگاه رو کامپیوتر detect می کنه ولی found new hardwarde میده ( با اینکه تمام نرم افزارهای cd نصب شدن) و ازم می خواد که درایور MTP رو نصب کنم که از توی cd نمی تونه پیداش کنه و در نهایت اینerror باعث میشه که دستگاه connect نشه

3) به صورت دستی set up مربوط به فایلهای MTP رو از روی cd نصب می کنم و میگه حالا دستگاه رو وصل کن ولی باز که وصل می کنم found new hardwarde مربوط به MTP رو میده!!!!!!!!!!!

رو هردو کامپیوتر همین مشکل رو دارم
    درمونده شدم.. نمی دونم چی کار باید بکنم..
    Last edited by Carl_zeiss; 18-11-2007 at 22:58.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همه اینایی که توی این پست آخر گفتی رو توی پست اول هم که گفته بودی ...

آیا لینکی که گفتم رو چک کردی ؟ ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بله همه مراحل رو چک کردم و نتیجه نگرفتم به دلایل زیر:
    1) مدیا پلیر که اصلا detect نمی کنه هر کاری می کنم،خب واضح هم هست چوت دستگاه نصب نشده !
    2) در control panel هم هیچ چیزی راجع به دستگاه پیدا نمی شه که بخواد reinstall یا update driver بشه

پس تمام مراحل مربوط به دستکاری contorol panel یا media player عملا کاربردی ندارن!!

مشکل مشخصه چیه و من به خاطر همین دوباره مسئله رو توضیح دادم.. مشکل سر اینه که found new hardwareمی ده و خب تا این MTP درست نصب نشه ،طبیعی است که مشکل حل نشه !!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برعکس ، مشکل شما دقیقا مشخص نیست و من دارن سعی می کنم کمک کنم که مشخص و حل بشه ... منظورم اینه که " شناخته نشدن zvp بعنوان درایو mtp " می تونه بخاطر خیلی چیزا باشه ...

همونطور که گفتم این قضیه خیلی ربطی به نصب درایور MTP نداره ... چون معمولا اون اتوماتیک نصب میشه و بی گناهه ... مشکل بخاطر conflict پیش اومده ...

1. شما گفتی در control panel هیچ چیزی راجع به این دستگاه نیست ... خب بهرحال کامپیوترت متوجه میشه که یه چیزی بهش وصل شده .. درسته یا نه ؟ ... یعنی یه device رو نشون میده که کنارش یه علامت سوال زردرنگه ... آیا همینطوره یا نه ؟ ... که اگه نیست اصلا قضیه یه شکل دیگه به خودش می گیره ...

2. شما گفتی که همه مراحل رو چک کردی .. تغییر پرمیشن در رجسیتری رو هم انجام دادی ؟ ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    استاد عزیز مرسی که اینقدر برام وقت میگذاری که کمکم کنی مشکلم حل شه...

1) تغییر پرمیشن در رجسیتری هم انجام دادم هیچ تغییری اتفاق نیافتد..همون درایور MTP رو می خواد !

2)وقتی دستگاه وصل می شه با اینکه گوشه صفحه دستگاه ZEN V رو به عنوان detect کردن نشون میده ولی هیج چیزی تو control pannel راجع بهش نشون نمی ده !!!! نه تو قسمت Removeable drives نه جایی که زرد و با علامت سئوال باشه!!! واسه خودم هم عجیبه این مسئله
    Last edited by Carl_zeiss; 22-11-2007 at 11:00.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک نگاه به این لینک بندازین و نظرتون رو بدین استاد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر شما با توج به مشکلی که برام پیش اومده با دانلود mtppk12.exe مشکلم حل نمی شه؟

اگه به نظرتون ممکنه مشکلم رو حل کنه مشه یک لینک دانلود از این نرم افزار بهم بدین...چون من هرچی search کردم همه جا پولی بود یا ----- شده بود !!!

همش دارم به در بسته می خورم..

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    استاد عزیز مرسی که اینقدر برام وقت میگذاری که کمکم کنی مشکلم حل شه...

1) تغییر پرمیشن در رجسیتری هم انجام دادم هیچ تغییری اتفاق نیافتد..همون درایور MTP رو می خواد !

2)وقتی دستگاه وصل می شه با اینکه گوشه صفحه دستگاه ZEN V رو به عنوان detect کردن نشون میده ولی هیج چیزی تو control pannel راجع بهش نشون نمی ده !!!! نه تو قسمت Removeable drives نه جایی که زرد و با علامت سئوال باشه!!! واسه خودم هم عجیبه این مسئله
    پس احتمال داره همین باشه ... چون انتظار داریم حداقل یه همچین چیزی رو ببینیم اونجا ... یعنی PC حتی اگه چیزی رو بدرستی نشناسه ، بهرحال بعنوان unknown device شناسایی اش می کنه ...

1. با یه کابل دیگه چک کن .

2. با گارانتی تماس بگیر ... اگه تازه گرفته باشی ، احتمالا بدون هزینه خاص مشکل رو حل می کنن ...

ادیت : پست دومی که زدی رو ندیده بودم که این پست رو زدم ... بنابراین این پست رو جواب پست یکی مونده به آخرت تصور کن ...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •